Jump to content

ΠΑΟ - ΑΕΚ

performer

Recommended Posts

Η φαση με το πεναλντυ δηλωνει ποσο ξεφτυλιζουν το ελληνικο ποδοσφαιρο και σε κανει να συχαινεσαι αυτο που βλεπεις.

Υπερβολές. Ειλικρινά πιστεύεις ότι οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας σου τις επόμενες μέρες θα πουν

"Μια χαρά παίξαμε, αν δεν ήταν το πέναλτυ θα κερδίζαμε ή έστω δεν θα χάναμε"

Κατά την γνώμη μου μάλλον θα τους τα σούρει αγρίος ο Τεν Κάτε και όποιος μιλάει για περί πέναλτυ στην προπόνηση θα τρέχει εξτρά γύρο. Αφού δεν παίξατε βρε όπως έπρεπε. Με ή χωρίς πέναλτυ ΕΠΡΕΠΕ να χάσετε και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας. Όχι στα πρωτοσέλιδα 1-2 εφημερίδων που κάνανε την τρίχα τριχιά για να πουλήσουν 10 φύλλα παραπάνω ή σε 1-2 παράγοντες του ΠΑΟ που μιλάνε ποιο πολύ για να δικαιολογησουν τα αδικαιολόγητα στους φανατικούς οπαδούς.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

το πεναλτυ αυτο ομως δεν καθορισε το ματς , ρωτηστε για τετοιες καταστασεις γαυρους , αυτοι ξερουν απο καλα πεναλτυ (τζορτζεβιτς στις 3 πτωσεις δωρο το πεναλτυ) :whistle2:

Tα μαυρα τους τα χαλια ειχαν και οι δυο.

Αμα ο Βαζελος παιξει ετσι χαλια εναντιον της Werder και της Inter θα τα φαει τα 8 γκολακια

το πεναλτυ αυτο ομως δεν καθορισε το ματς , ρωτηστε για τετοιες καταστασεις γαυρους , αυτοι ξερουν απο καλα πεναλτυ (τζορτζεβιτς στις 3 πτωσεις δωρο το πεναλτυ) :whistle2:

Ενω ο Καραγκουνης με τις βουτιες του ειναι καλυτερος...:whistle2:

μιλαω καθαρα αντικειμενικα και ουτε με υπερβολες..Δεν με ενδιαφερει αν εχανε η αν κερδιζε ο παναθηναικος.Αδιαφορο.

Εγω ξερω οτι δεν ηταν πεναλντυ και το δωσε.Για αυτο το λογο επαψα να ασχολουμαι με το αθλημα.

δεν υφισταται συγκριση ουτε κατα διανοια

Μπα απλα δεν σε συμφερει...

Τον Καραγκουνι τον εχουν παρει χαμπαρι και οι Ευρωπαιοι

Καθε φορα που παιζει στην Εθνικη Ελλαδος φωναζουν οι ξενοι οτι πρεπει να προσεχουν τις βουτιες του

μιλαω καθαρα αντικειμενικα και ουτε με υπερβολες..Δεν με ενδιαφερει αν εχανε η αν κερδιζε ο παναθηναικος.Αδιαφορο.

Εγω ξερω οτι δεν ηταν πεναλντυ και το δωσε.Για αυτο το λογο επαψα να ασχολουμαι με το αθλημα.

μετά από πόσα replay έπαψες να ασχολείσαι με το άθλημα; Εγώ είδα δύο παίχτες του Παναθηναικού να πέφτουν πάνω στον Εντίνιο και τον Εντίνιο μετά να διαμαρτύρεται έντονα. Ε λέω δεν μπορεί κάτι θα έγινε εκεί. Θα πέσαν πάνω στα πόδια του, θα τον σπρώξανε, θα τον κρατήσανε κάτω για να μην διεκδικήσει την μπάλα. Ε μετά από 3-4 replay κατάλαβα ότι δεν ήταν πέναλτυ.

Αλλά εσύ, πόσα replay χρειάστηκες για να αποφασίσεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς με το άθλημα; Αν μου πεις κανένα τότε πολύ απλά ΔΕΝ μιλάς αντικειμενικά.

@Gomar: αν τέτοιες φάσεις σε κάνουν να σιχαίνεσαι το ελληνικό πρωτάθλημα, ξεκίνα να βλέπεις συστηματικά ισπανικό και γαλλικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον όσον αφορά στις αποφάσεις των διαιτητών θα ψάχνεσαι να δεις αν είναι έλληνας ο διαιτητής ;)

οτι πεις αφου ξερεις οτι δε σου χαλαω χατιρι ακομα και σε σοβαροτερα θεματα :hehe:

Εσυ σε σοβαρο θεμα ??:eek:

Πλακα μου κανεις :clap:

μετά από πόσα replay έπαψες να ασχολείσαι με το άθλημα; Εγώ είδα δύο παίχτες του Παναθηναικού να πέφτουν πάνω στον Εντίνιο και τον Εντίνιο μετά να διαμαρτύρεται έντονα. Ε λέω δεν μπορεί κάτι θα έγινε εκεί. Θα πέσαν πάνω στα πόδια του, θα τον σπρώξανε, θα τον κρατήσανε κάτω για να μην διεκδικήσει την μπάλα. Ε μετά από 3-4 replay κατάλαβα ότι δεν ήταν πέναλτυ.

Αλλά εσύ, πόσα replay χρειάστηκες για να αποφασίσεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς με το άθλημα; Αν μου πεις κανένα τότε πολύ απλά ΔΕΝ μιλάς αντικειμενικά.

τουλαχιστον 5 φορες απο youtube...σημερα το πρωι και στις αθλητικες ειδησεις.Δε νομιζω να χρειαζεται παραπανω-σωστα?

2ον..δε χρειαζεται να ειμαι οπαδος καποιας ομαδας για να βλεπω ποδοσφαιρο..και προφανως θα εγινε παρεξηγηση.

Εχω παψει να ασχολουμαι πολλα χρονια.Μου ειναι αδιαφορο.Αντε να δω καμμια Ελλαδα.Αλλα τωρα που εκατσε και ειδα παλι 2-3 αγωνες λεω "wtf θα χαλαω τη ζαχαρενια μου και θα τσακωνομαι με τον διπλανο μου αν ηταν πεναλντυ η οχι ;" η αν το εδινε , θα νικαγε ο Βαζελος ;

να μου λειπει.

αυτό που λέει ο yanni, είναι ότι στη ροή του παιχνιδιού αυτό που βλέπεις είναι πέναλτυ. Μετά από ριπλέϋ φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι, αλλά όπως είπες κι εσύ, είναι μετά από 5 φορές του-λάστιχον ;)

τουλαχιστον 5 φορες απο youtube...σημερα το πρωι και στις αθλητικες ειδησεις.Δε νομιζω να χρειαζεται παραπανω-σωστα?

2ον..δε χρειαζεται να ειμαι οπαδος καποιας ομαδας για να βλεπω ποδοσφαιρο..και προφανως θα εγινε παρεξηγηση.

Εχω παψει να ασχολουμαι πολλα χρονια.Μου ειναι αδιαφορο.Αντε να δω καμμια Ελλαδα.Αλλα τωρα που εκατσε και ειδα παλι 2-3 αγωνες λεω "wtf θα χαλαω τη ζαχαρενια μου και θα τσακωνομαι με τον διπλανο μου αν ηταν πεναλντυ η οχι ;" η αν το εδινε , θα νικαγε ο Βαζελος ;

να μου λειπει.

Βρε με γεια σου με χαρά σου. Μαζί σου. Ούτε εγώ πολύ βλέπω. Αλλά δεν μπορείς - ή μάλλον μπορείς, προσωπική άποψη είναι εξάλλου αλλά λέμε τώρα! - δεν μπορείς λοιπόν να μιλάς για αντικειμενική άποψη, για εξευτελισμό του αθλήματος και ότι δεν ασχολείσαι με το άθλημα ξανά λόγο ενός πέναλτυ που χρειάστηκε να το δεις σε replay πάνω απο μια φορά. Γίνεσαι λίγο υπερβολικός και νομίζω ότι απλά πέφτεις μόνος σου στην παγίδα που προσπαθείς να αποφύγεις, το να χαλάς τζάμπα και βερεσέ με λίγα λόγια τη ζαχαρένια σου επειδή θα πάρει το bonus π.χ. ο Εντινιο και όχι ο Καραγκούνης!!!

οκ με αυτο το σκεπτικο ετσι οπως το θετεις σωστο και μπορει να ημουν υπερβολικος.

σορρυ αν ακουστηκε ετσι.

δε πεφτω απλως εκατσα να ασχοληθω λιγακι να δω και ειδα οτι και λιγο που εκατσα τελικα , δεν αξιζει η συνεχεια(παντα για μενα μιλαω)

και παλι συγνωμη αν ημουν υπερβολικος αλλα εχω και ενα δικαιο ε? :p

"Τσιγκερ Θεε παρε την ΠΑΕ":rofl: Ξυπνηστε ρεεε παλι το double θα ερθει στο λιμανι :happy2:!!!!!!!!

"Τσιγκερ Θεε παρε την ΠΑΕ":rofl: Ξυπνηστε ρεεε παλι το double θα ερθει στο λιμανι :happy2:!!!!!!!!

Ολα εχουν μια τιμη αλλωστε.:clap:

Ξέχασες το CL! :D

....ουπς..... Α! ναι.... CL παλιά..... :fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.