darien Αύγουστος 31, 2008 #41 Αύγουστος 31, 2008 Και στο θεμα μας, τι μου λετε για πεναλτυ, εποπτες κλπ. αφου ο Παναθηναικος ΔΕΝ επαιξε μπαλα;
LL_NEO Αύγουστος 31, 2008 #42 Αύγουστος 31, 2008 Ενώ η ΑΕΚ έπαιξε;Σαφώς και έπαιξε πιο έξυπνα (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε) αλλά θες να μου πεις ότι είδες εσύ την ΑΕΚ να παίζει μπάλα;
darien Σεπτέμβριος 1, 2008 #43 Σεπτέμβριος 1, 2008 αν μου εβαζαν να διαλεξω τον καλυτερο μεσα στο γηπεδο, θα ελεγα ΑΕΚ. Οποτε νομιζω οτι δικαια νικησε
sofix Σεπτέμβριος 1, 2008 #44 Σεπτέμβριος 1, 2008 Δεν είδα κανέναν σας να κάνει ενα report όμως...εδω μαν εισαι φαουλ..ριπορτ κανουμε για να επισυμανουμε σε εσας ενα ποστ που δεν υπεπεσε στην αντιληψη σας.. εδω ομως μιλαμε για ποστ που ο ιδιος ειχες κουοταρει και απαντησει στα καπακια και μαλιστα αστειευομενος απαντησε και ο αστρολαβος...να μου ελεγες,οπα μεγαλε σορρυ,πανω στην βιασυνη δεν ειδα τα "γαλλικα" δεκτον..το περι ριπορτ επιχειρημα καταρριπτεται εκ τη γεννεση του..γι αυτο κ εγω μπηκα στον κοπο κ καυτηριασα το ποστ του τζιμακου απαντωντας ευθεως μεσα στο τοπικ..και ο τζιμακος αντι να πει,οκ ρε παιδια πανω στη φουρια ειπαμε κ κατι παραπανω,μας ζητησε και τα ρεστα,προτασσοντας την αρχαιοτητα του στο φορουμ.μετα ξηγηθηκε ωραια,ειπε σορυ το παθος με παρεσυρε και ολα οκ. απλα ρε τζιμακο,καλυτερα ετσι παρα να σου απανταγα κ εγω και ο καθε "πικραμενος" με αντιστοιχες εκφρασεις κ υπονοουμενα κ να γινοταν τσι ιεροδουλης το τοπικ.."νο χαρμ νταν" που λενε και στην αγγλετερα...
KoMM Σεπτέμβριος 1, 2008 #45 Σεπτέμβριος 1, 2008 τι εγινε ρε παιδια με το πεναλτι;Εγω τωρα ξυπνησα και ειδα το 2-1. Το ματς βλεποταν η ηταν σουπα? Ο τεν κατε ειναι ακομα προπονητης;
yanni Σεπτέμβριος 1, 2008 #46 Σεπτέμβριος 1, 2008 Off TopicΑρχαίος με 1 χρόνο? LOL!!!Τι να πούμε και εμείς οι Νεάντερνταλ.....(χουμορ-χουμορ)
Maximus Σεπτέμβριος 1, 2008 #47 Σεπτέμβριος 1, 2008 Ο τεν κατε ειναι ακομα προπονητης; Έστω κι αν το λες αστεία, εγώ εδώ θα σταθώ. Γιατί τελευταία πολλά ακούστηκαν και για τον βαλβίδα, λόγω της όλης άσχημης ιστορίας με το CHL, πράγμα που δείχνει ότι για ακόμα μια φορά, οι Έλληνες φίλαθλοι/οπαδοί απλά δεν αξίζουν, κατ' εμέ, ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. 1ον πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ορισμός "Ελληνικό ποδόσφαιρο", και σαφώς δεν ταυτίζεται με τις τακτικές του Ρεχάγκελ. Όταν σκέφτεται κάποιος το Ιταλικό ποδόσφαιρο, σκέφτεται το "κατανάτσιο" με τις σφιχτές άμυνες και τους γκολτζήδες CF, που με μια αντεπίθεση αλλάζουν όλο το παιχνίδι. Στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, τα σουτ, οι σέντρες και το "Manchester United" σύστημα γρήγορων πασών και κάθετων μπαλιών, έρχεται στο νου. Οι Γερμανοί χαρακτηρίζονται "σκυλιά", που μπορεί να σου κάνουν ζημιά και στο 91', οι Βραζιλιάνοι έχουν θέαμα, κτλ κτλ. Εμείς δεν έχουμε απολύτως τί-πο-τα. De facto είναι αυτό, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει προσφέρει κάτι το οποίο να το χαρακτηρίζει. Παρόλα αυτά, στις πολλαπλές προσπάθειες των μεγάλων ομάδων αυτής της χώρας να πάνε ψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πάντα, μετά από ένα-δύο αποτυχημένα αποτελέσματα, οι προπονητές που "χτίσαν" μια ποδοσφαιρική κουλτούρα στην ομάδα, οδηγώντας την αρκετά ψηλά, σπεύδουν σε "παραίτηση", λες και έχασε ο samurai την τιμή του. Η Manchester κρατάει εδώ και έναν αιώνα το Fergusson, κι ας χάνει 5-0 από την Arsenal. Η Milan κράτησε τον "εγκληματία" Ancelotti μετά την απίστευτη ήττα από τη Liverpool στον τελικό του CHL. Η Liverpool από την κορυφή της Ευρώπης παραπαίει, αλλά ο προπονητής εκεί. Η Arsenal τα ίδια. ΤΟΣΕΣ τεράστιες ομάδες τα ίδια. Εμείς είμαστε οι μάγκες όμως, που είτε από τον καναπέ είτε από την εξέδρα, ξέρουμε πολύ καλύτερη μπάλα από όλους, και απαιτούμε την δημόσια εκτέλεση του προπονητή, επειδή χάθηκε ένα ντέρμπι ή μια πρόκριση στο CHL. Έτσι, όχι μόνο καταστρέφουμε τις ομάδες, όχι μόνο γινόμαστε περίγελος στην Ευρώπη (ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έρθει σαν προπονητής στη χώρα που τη μια μέρα είσαι και την άλλη δεν είσαι?), αλλά και αφαιρούμε από τη χώρα μας την ευκαιρία να αποκτήσει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Θυμάμαι τον Αναστασιάδη να φεύγει λόγω της διπλής ήττας από τη Sturm Gratz, έχοντας όμως φτιάξει έναν Παναθηναϊκό για πρωτάθλημα. Τον Κυράστα τον είχαμε μπαλάκι πέρα-δώθε. Ο Ολυμπιακός το ίδιο με τον Λεμονή... Μια ομάδα δε χτίζεται μέσα σε 3-4 μήνες. Θέλει υπομονή και πίστη. Όταν ο Del Bosque έχανε 3-0 μέσα στο Μπερναμπέο από τη Barca, τους πήρε δύο CHL συνεχόμενα
KoMM Σεπτέμβριος 1, 2008 #48 Σεπτέμβριος 1, 2008 Ντάξει, τα ονόματα που αναφέρεις είναι τοπ όμως.Αλλα κ εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο ακρο, κάθε 9 μήνες και προπονητή.Ούτε γκαστρια να ήταν.Το θέμα κατ εμέ ξεκινάει απ τους προέδρους που μπλέκονται πάρα πολύ.Και εντός και εκτός των γηπέδων.Τελικά το ντέρμπι έλεγε; Θελω να δω πρωτοσέλιδο ΠΡΑΣΙΝΗΣ και ντερμπι αχχαχα.Είναι τόσο απαράδεκτες εφημερίδες~!
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2008 #49 Σεπτέμβριος 1, 2008 αντε καλη χρονια να εχουμε και με τον Ηρακλη πρωταθλητη:tw:
yanni Σεπτέμβριος 1, 2008 #50 Σεπτέμβριος 1, 2008 Μπα.... στο σύγχρονο Ελληνικό προτάθλημα - you know... Superleage - οι προπονητές φεύγουν πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και πέρσι και φέτος υπήρξαν παραδείγματα με παραιτήσεις προπονητών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.Όσο για τον Ρεχάγγελ και αυτός φευγάτος ήταν από το πρώτο ματς με την Φιλανδία, το 5-1, αλλά και πρόσφατα κάποιος Γιακουμ-κουκουμπλουμ μίλαγε για συνταξιούχους και κάποιον Γερμανό που μας κόστιζε ακριβά.
gilardino Σεπτέμβριος 1, 2008 #51 Σεπτέμβριος 1, 2008 εγω παιδια αντικειμενικα πιστευω οτι ο γαυρος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειδικα μετα την προσθηκη του ντιογο...αν ερθει και ο καστιγιο τοτε αστο καλυτερα....ο παο εχει ελλειψεις τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση...ηθελα να ξερα τι μετεγραφες εγιναν φετος και οι δικοι μας λενε οτι ειμαστε πληρεις....μια απ τα ιδια και η φετινη χρονια για τον παο.....
KoMM Σεπτέμβριος 1, 2008 #52 Σεπτέμβριος 1, 2008 εγω παιδια αντικειμενικα πιστευω οτι ο γαυρος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειδικα μετα την προσθηκη του ντιογο...αν ερθει και ο καστιγιο τοτε αστο καλυτερα....ο παο εχει ελλειψεις τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση...ηθελα να ξερα τι μετεγραφες εγιναν φετος και οι δικοι μας λενε οτι ειμαστε πληρεις....μια απ τα ιδια και η φετινη χρονια για τον παο.....Εμενα δε μου γεμιζει το ματι ο παγκος του ολυμπιακου παντως.Αμα τραυματιστει κανας νταρκο-γκαλετι, η διαφορα με τζορτζεβιτς (; ), μητρογλου ειναι πολυ μεγαλη.Απ την αλλη ο βαζελος ιμο θελει στοπερ(ς) ασαπ,καθως και να παιζει με 2ο επιθετικο.Ριλαξ οπως και να χει...μολις 1η αγωνιστικη ειμαστε...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2008 #53 Σεπτέμβριος 1, 2008 εγω παιδια αντικειμενικα πιστευω οτι ο γαυρος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειδικα μετα την προσθηκη του ντιογο...αν ερθει και ο καστιγιο τοτε αστο καλυτερα....ο παο εχει ελλειψεις τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση...ηθελα να ξερα τι μετεγραφες εγιναν φετος και οι δικοι μας λενε οτι ειμαστε πληρεις....μια απ τα ιδια και η φετινη χρονια για τον παο..... λολ τι σου κανει μια ηττα σε ντερμπυ , ενα ματς εχασες και αρχισε η γκρινια...προχθες ησασταν σιγουροι πρωταθλητες τ5ωρα ΓΤΠΚ . κανε υπομονη και θα δουμε
gilardino Σεπτέμβριος 1, 2008 #54 Σεπτέμβριος 1, 2008 δεν ηταν η ηττα στο ντερμπυ...και στα προηγουμενα παιχνιδια κυριως με σπαρτα εδω μεσα φανηκαν τα προβληματα του παο...εγω παντως δεν ειμαι τοσο μ.....ας να πω απο τωρα οτι ο παο θα βγει πρωταθλητης....ειδικα με το cl φετος βλεπω το πρωταθλημα να χανεται νωρις....η αεκ δεν αντεχει στην πιεση...οποτε λογικα παλι ο γαυρος θα το παρει.....edit lol http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=158343
sofix Σεπτέμβριος 1, 2008 #55 Σεπτέμβριος 1, 2008 σημερα κ ωρα 20:00 ληγει η μεταγραφικη περιοδος..μια ομαδα που παραδεχεται απο το γεναρη πως θελει στοπερ,διοτι εχει εντοπιστει προβλημα,κινειται 1 μηνα για καποιον πεγερανο,καπακι αλλο μηνα για καποιο Ζιβε κ τελικα θελουν να μας πεισουν οτι ειμαστε κομπλε πισω και δεν θελουμε αλλο παιχτη..τοτε τι τους κυνηγουσαμε τοσο καιρο?εγω μετα τις 20:00 σημερα θα κανω ενα απολογισμο για το σχεδιασμο των μεταγραφων και θα ριξω μεγαλο μπινελικι αν δεν παρουμε αμυντικο..αλλο πραγμα η κριτικη στο μεταγραφικο σχεδιασμο κ αλλο πραγμα η στηριξη κ η υπομονη.
KoMM Σεπτέμβριος 1, 2008 #56 Σεπτέμβριος 1, 2008 Οπως και να χει, δικα τους τα λεφτα, δικα τους τα κερδη και η χασουρα.Εμεις φιλαθλοι ειμαστε...Παντως ελπιζω η φετινη εκτιναξη του μπατζετ -οπως και του ολυμπιακου-να συνεχιστει, να ανεβει το επιπεδο γενικα, μπας και δουμε και καναν παιχταρα σε νεαρη ηλικια να ερχεται.Και μετα απο καμια 15αρια χρονια και καναν τιτλο...Εχουμε φτασει σε σημειο να τη λεει η μια ομαδα-εφημεριδα στην αλλη για...την προκριση στο ch.l-uefa ...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2008 #57 Σεπτέμβριος 1, 2008 Εγώ πάλι μάλλον θα ευχυθώ αντί να ανέβει το μπάτζετ και να φέρνουν και νεαρούς παιχταράδες εδώ, να πάνε να φτιάξουν/αναβαθμίσουν καμιά κ@λό ακαδημία ποδοσφαίρου μπας και δούμε και κανέναν Έλληνα νέο που να ξέρει να κλοτσάει το τόπι πέρα από το να τρέχει πάνω κάτω σαν βλάκας.
GoMaR Σεπτέμβριος 1, 2008 #58 Σεπτέμβριος 1, 2008 Η φαση με το πεναλντυ δηλωνει ποσο ξεφτυλιζουν το ελληνικο ποδοσφαιρο και σε κανει να συχαινεσαι αυτο που βλεπεις.
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 1, 2008 #59 Σεπτέμβριος 1, 2008 Η φαση με το πεναλντυ δηλωνει ποσο ξεφτυλιζουν το ελληνικο ποδοσφαιρο και σε κανει να συχαινεσαι αυτο που βλεπεις.ας μην τα παραλεμεδεν ξεφτυλιστηκε τωρα η κατασταση μ'αυτο το πεναλτυεχουν δωθει και στο παρελθον πεναλτυ χωρις καν να υπαρξει επαφηκαι σε ματς διχως αυριο κιολας που διακυβευονταν πολλα περισσοτερα...
jimakos21 Σεπτέμβριος 1, 2008 #60 Σεπτέμβριος 1, 2008 ας μην τα παραλεμεδεν ξεφτυλιστηκε τωρα η κατασταση μ'αυτο το πεναλτυεχουν δωθει και στο παρελθον πεναλτυ χωρις καν να υπαρξει επαφηκαι σε ματς διχως αυριο κιολας που διακυβευονταν πολλα περισσοτερα...Έτσι είναι.Έχουν γίνει και χειρότερα.Και στο υπόλοιπο ματς δεν μας έπαιξε ο Κύρος 50-50.20-80 το έπαιζε το ματς ..Πόσα φάουλ έδωσε και πόσες κάρτες για διαμαρτυρία? Μόνο η ΑΕΚ διαμαρτυρόταν?Οχι._Καλά θα κάνουν οι φίλοι του παναθηαϊκού να κοιτάνε τις δηλώσεις του Καραγκούνη που πραγματικά τον παραδέχομαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.