Jump to content

Προβλημα..

QQman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οταν τρεχω καποιο παιχνιδι μου εμφανιζει ροζ γραμμες και καμια φορα ενα μεγαλο μερος της οθονης ειναι ροζ...σε τι να οφειλεται ? καρτες δεν ειναι γιατι τις δοκιμασα μια μια

Εφτιαξε απο μονο του λολ, εξ-ελληνισμος των πισι ! Και αυτα με τις ορεξεις τους σαν και μας...οταν μου ζητηση και φραπα αλλαζω χωρα !

Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν από το καλώδιο σύνδεσης της Vga με την Οθόνη

έχε τω στα υπόψη ν ;)

Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν από το καλώδιο σύνδεσης της Vga με την Οθόνη

έχε τω στα υπόψη ν ;)

Βασικα αν δεν εφτιαχνε θα χρησιμοποιουσα την ελληνικη λυση, κλωτσιες, μπουνιες και λοιπες βιαιοπραγιες !

μετα θα εκλεγες ολο το pc!! 650 δεν ειναι λιγα,ειναι υπεραρκετα για το συγκεκριμενο συστημα;)

εισαι τυχερος..ισως να ηταν καποιο καλωδιο που δεν εκανε σωστη επαφη,ισως και κατι αλλο...εμενα παντως (σαν τον pavou) μου το εκανε αυτο λογο οτι δεν ακουμπουσε καλα το καλωδιο της οθονης...ποιος ξερει? ισως οταν καθοσουν στο γραφειο ,να κουνιοταν απο το σκληροπυρινικο καψιμο(κοινως gaming) και να ακουμπουσε στο καλωδιο με αποτελεσμα να το κουναει!

:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.