Jump to content

Windowz Xp repair....

Passenger57

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή...τα windowz μου κάνουν νερά τελευταία σκέπτομαι να κάνω repair bootαροντας απο το cd τους.To ερώτημα ειναι, θα μπουτάρουν κανονικά μετα ή θα πάρω στα χερια το σύστημα; θα χάσω κάποια δεδομένα και αν ναι απο πού; ειναι ασφαλής διαδικασία;

εγω το ειχα κανει αρκετες φορες... δεν θα εχεις καποιο προβλημα.

ΥΓ.δεν ειχα δει καμια βελτιωση ομως και προσωρησα σε φορματ

@εδιτ...

ΛΑΘΟΣ...

Νομιζα οτι εννουσες το winfix και το winboot...

για αυτο που λες δεν ξερω

η διαδικασια του να κανεις repair στην εγκατάσταση Windows είναι εφικτή με το δισκάκι και όχι δεν θα πάρεις τα Windows στα χέρι όπως λές. Θα κάνει repair το registry και θα πρέπει ίσως να ξαναβάλεις κάποια προγράμματα για να έχουν τα registry settings σωστά αλλά δεν κάνει ζημιά στα αρχεία σου ούτε format.

Έχω ένα πρόβλημα όμως.οταν δοκιμάζω να προχωρήσω στο repair αντί να βρεί το root των windows στο c: μου αναγράφει πως υπάρχει d:windows και ζητά άδεια να προχωρήσει, ενώ δεν υπάρχει καν d: σκληρός δίσκος στο σύστημα.καμμιά ιδέα;

αν είναι branded μηχάνημα μπορεί να έχουν hidden partition που να έχει recovery mode για αυτό και να σου βγάζει το drive letter για d:

Έχω ένα πρόβλημα όμως.οταν δοκιμάζω να προχωρήσω στο repair αντί να βρεί το root των windows στο c: μου αναγράφει πως υπάρχει d:windows και ζητά άδεια να προχωρήσει, ενώ δεν υπάρχει καν d: σκληρός δίσκος στο σύστημα.καμμιά ιδέα;

σε μένα πάντα σχεδόν τα γράμματα των παρτιτιον είναι πάντα διαφορετικά στο recovery console απ ότι στα windows

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.