Jump to content

Ξενόγλωσσα Οικονομικά Βιβλία

amateur

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαστε για τα εξής τρία βιβλία, τα οποία θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε μία μελέτη :

1. Why the best-laid investment plans usually go wrong, Harry Browne

2. Investment Timing by Formula Plans, by H. T. Carpenter

3. Successful Investing Formulas, by Lucile Tomlinson

Ψάξαμε σε πολλά βιβλιοπωλεία δίχως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια στραφήκαμε στο αγγλικό αλλά και το αμερικάνικο amazon. Εκεί υπήρχαν μόνο μεταχειρισμένα.

Όταν προσπαθήσαμε να τα παραγγείλουμε, προς μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των χωρών που στέλνουν μεταχειρισμένα βιβλία!

Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα, τρόπος ή πηγή να προμηθευτούμε τα συγκεκριμένα βιβλία?

Ή τι άλλο μπορεί να γίνει σε αυτήν την περίπτωση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δυστυχώς θα πρέπει να βρείς κάνα φίλο, γνωστο, συγγενή σε χώρα που μπορούν να αποσταλλουν τα βιβλία και μετά αυτός να στα στείλει Ελλάδα...

Απο το amazon.co.uk και .com είχα πηρα και εγώ αρκετά βιβλία όταν εκανα το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο και κάπως έτσι μου ειχαν έρθει Ελλάδα καποια used απο Αμερική που επρεπε να τα έχω Ελλάδα για διάβασμα.

Μεγάλη προσοχή μόνο στο feedback του seller.

Γεια χαρά,

Τι εννοείς όταν λες προσοχή στο feedback του seller?

Τι χρειάζεται να προσέξει κανείς ή να αποφύγει?

Γεια χαρά,

Τι εννοείς όταν λες προσοχή στο feedback του seller?

Τι χρειάζεται να προσέξει κανείς ή να αποφύγει?

Εννοώ να διαβάζεις προσεκτικά τα σχολια και γενικότερα ότι αφορα την αξιοπιστία του πωλητη των βιβλίων... Αν δεις παράπονα, καθυστερήσεις ή ενα χαμηλό σκορ αξιοπιστίας κτλ, καλύτερα να επιλέξεις αλλο πωλήτη και ας ειναι ακριβότερος. Τουλάχιστον θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχος.

Την ειχα πατήσει με εναν seller που για αγνωστους λόγους δεν εστειλε ποτε ενα βιβλίο που ήθελα αν και χρεώθηκα κανονικά. Αν και τελικά πηρα πίσω τα χρήματα μου μέσω της υπηρεσίας του amazon, όπως και να ναι σου δημιουργείται μια αναστάτωση και βέβαια καθυστερείς αρκετά να πάρεις τα βιβλία ειδικά αν τα χρειάζεσαι άμεσα.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τις οποίες έλαβα υπόψη για την επιλογή του seller.

Το alibris ενώ είχε όλα τα βιβλία που έψαχνα για έναν παράξενο λόγο δε δεχόταν την πιστωτική.

Μετά από ψάξιμο βρήκα το abebooks.co.uk, το οποίο θεωρείται ως το amazon των μεταχειρισμένων και τα παράγγειλα από εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.