Agrini0tis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Ποιο κουτι ειναι καλυτερο?Το cosmos s με extra ψυχτρα για το cpu ή το armor+ με την υδροψυξη?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806641http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650721
Dante80 Αύγουστος 30, 2008 #2 Αύγουστος 30, 2008 Σαν ποιότητα κατασκευής το Cosmos. Έχε υπόψιν σου όμως πως ψηλές heatsinks δεν χωράνε λόγω του πλαϊνού fan του. Ειδικά για το armour, νομίζω πως τα λεφτά που ζητάνε είναι υπερβολικά. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για την υδρόψυξη του (καλύτερα φτιάχτο μόνος σου)....οπότε θα σου έλεγα να πάρεις το cosmos και να του βάλεις νεράκι από μόνος σου...:flower:
_Chris_ Αύγουστος 30, 2008 #3 Αύγουστος 30, 2008 Σαν ποιότητα κατασκευής το Cosmos. Έχε υπόψιν σου όμως πως ψηλές heatsinks δεν χωράνε λόγω του πλαϊνού fan του. Ειδικά για το armour, νομίζω πως τα λεφτά που ζητάνε είναι υπερβολικά. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για την υδρόψυξη του (καλύτερα φτιάχτο μόνος σου)....οπότε θα σου έλεγα να πάρεις το cosmos και να του βάλεις νεράκι από μόνος σου...:flower:+1. Μονο να συμπληρωσω οτι σε καποιους ειχε παρουσιαστει προβλημα με κουμπι εκκινησης στο cosmos S αλλα επειδη ειχα σταματησει να παρακολουθω το θεμα, καλυτερα να σου πει κανενας αλλος τι συμβαινει τελικα.Η υδροψυξη που δινει το armor μονο προβληματα θα σου δημιουργησει και η διαφορα που θα δεις στη θερμοκρασια της cpu απο μια καλη αεροψυχτρα ειναι μικρη. Ομως οπως το θετεις καταλαβαινω οτι δεν σκοπευεις να δωσεις 250 euro για μα βαλεις υδοψυξη, σωστα? Επομενως αν πας για armor παρε αυτό αλλα να σε πληροφορησω (μιας και το εχω) οτι θα χρειαστεις τροφοδοτικο με μεγαλα καλωδια για να μπορεις να τα περασεις απο πισω. (Με τις ψυχτρες εισαι ok:p)Σκεψου και το απλο cosmos, εχει καλυτερη ηχομονωση απο το S. Το αρνητικο αυτου ειναι η κακη τοποθετηση των δισκων με αποτελεσμα να μην εχουν καλη ψυξη.
daemon13 Αύγουστος 30, 2008 #4 Αύγουστος 30, 2008 τα χω δουλέψει και τα δύο. πηγαινε στο coolermaster κλάσεις ανώτερο απ το αρμορ. καλό θα ταν να πας να το δεις και από κοντά μην το μετανιώσεις μετά
Qlim4X Αύγουστος 31, 2008 #5 Αύγουστος 31, 2008 cosmos S και από μένα.ίσως είναι ένα από τα καλύτερα κουτιά που έχουν βγει
tasatva Σεπτέμβριος 7, 2008 #8 Σεπτέμβριος 7, 2008 Cosmos και απο εμένα, για αυτό και το αγόρασα κιόλας.Προσωπικά το άλλο μου φαίνεται ψεύτικο
lerovith Νοέμβριος 12, 2008 #9 Νοέμβριος 12, 2008 Έχω το Cosmos S και είμαι πολύ ευχαριστημένος, εχώ δει όμως και το armor ενός φιλού μου το οποιο είναι αξιοπρεπαστατο σε επιδόσεις. ωστόσο απο ποιοτητα κατασκευης το Cosmos S είναι καλυτερο (βλεπε αλουμίνιο έναντι λαμαρινας). Τώρα για το πρόβλημα με τα ψήλα cpu coolers ειναι ένα θέμα, αν δε θες να ταλαιπορηθεις λίγο..Εγώ πχ έχω τη Τhermalright 120 ultra extrem που είναι 15-16 cm και για να μπορέσω να την τοποθετήσω χωρίς να βγάλω τον πλαϊνό ανεμιστήρα έπρεπε να την εγκαταστήσω οριζόντια με τον ανεμιστήρα από πάνω, ωστόσο δεν υπήρξε καμια διαφορά στις θερμοκρασιες. Το ίδιο ισχύει και για τη Noctua που την έβαλα στο Cosmos ενός φιλου.
sofos1990 Νοέμβριος 12, 2008 #10 Νοέμβριος 12, 2008 +1 για Cosmsos-S, καμία σύγκριση με το άλλο.......
ChaniaMania Νοέμβριος 12, 2008 #11 Νοέμβριος 12, 2008 Πήγα από Armor σε Coolermaster Centurion (60e) και είπα ... καμιά σχέση !Άρα με το Cosmos φαντάζομαι τη διαφορά θα υπάρχει.Μη το σκέφτεσαι καθόλου
sylar335 Νοέμβριος 13, 2008 #12 Νοέμβριος 13, 2008 Το Cosmos S είναι πολύ καλό και όσο για να βάλεις cpu cooler με μήκος μεγαλύτερο από 14,5cm έχει φέρει το plaisio ένα διάφανο πλαϊνό παράθυρο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1182668&catalog=20&category=69977847&page=3
r0y4ax Νοέμβριος 13, 2008 #13 Νοέμβριος 13, 2008 Πήρα το armor γιατί μου άρεσε σαν κουτί, σαν ομορφία.. αλλά δεν κάνει για τίποτα άλλο.:tw:
Boton Νοέμβριος 19, 2008 #15 Νοέμβριος 19, 2008 +1 και απο μενα για το Cosmos S. Ευρυχωρο και ομορφο.
ChSin7 Νοέμβριος 19, 2008 #16 Νοέμβριος 19, 2008 Έχω το Cosmos S και είμαι πολύ ευχαριστημένος, εχώ δει όμως και το armor ενός φιλού μου το οποιο είναι αξιοπρεπαστατο σε επιδόσεις. ωστόσο απο ποιοτητα κατασκευης το Cosmos S είναι καλυτερο (βλεπε αλουμίνιο έναντι λαμαρινας). Τώρα για το πρόβλημα με τα ψήλα cpu coolers ειναι ένα θέμα, αν δε θες να ταλαιπορηθεις λίγο..Εγώ πχ έχω τη Τhermalright 120 ultra extrem που είναι 15-16 cm και για να μπορέσω να την τοποθετήσω χωρίς να βγάλω τον πλαϊνό ανεμιστήρα έπρεπε να την εγκαταστήσω οριζόντια με τον ανεμιστήρα από πάνω, ωστόσο δεν υπήρξε καμια διαφορά στις θερμοκρασιες. Το ίδιο ισχύει και για τη Noctua που την έβαλα στο Cosmos ενός φιλου.Συγνώμη για το "εκτός θέματος" ερώτημα, αλλά μπορείς να στείλεις καμια φώτο για να καταλάβω ;
Jason Νοέμβριος 19, 2008 #18 Νοέμβριος 19, 2008 Thermaltake και εγώ γιατί αυτό έχω αλλα το παλιότερο μοντέλο + ότι κατάλαβα ότι φτιάχνει κουταρες και όχι σαν το Cosmos S που ΔΕΝ ξέρεις που να κρύψεις τα καλώδια
ProPitsiriko$ Νοέμβριος 19, 2008 #19 Νοέμβριος 19, 2008 Thermaltake και εγώ γιατί αυτό έχω αλλα το παλιότερο μοντέλο + ότι κατάλαβα ότι φτιάχνει κουταρες και όχι σαν το Cosmos S που ΔΕΝ ξέρεις που να κρύψεις τα καλώδια Αντε ρει... Dremel rulez... Παντος εμεις με τα cosmos δεν εχουμε τα 3πλα εξω απο το κουτι....:tongue: Ολα σε 1 νοικοκυρεμένα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.