Jump to content

problem with tft and vga i think!

Charmed

Recommended Posts

παιδια σημερα το πρωι πηγα να αλαξω καρτα γραφικων και οπως ητανε φυσικο πηγα να κανω remove τους drivers και μου βγαζει να επιλεξω τι θελω να κανω remove και ο βλακας χωρις να κατσω να σκεφτω πατησα στο πρωτο που ελεγε διαγραφη drivers και οθονης παταω εκει μετα το restart η οθονη πολυ απλα δεν ανοιγε δεν εδειχνε τιποτα δηλαδη... παει η οθονη παπαλα? η υπαρχει περιπτωση να την επαναφερω? η παει?...!

μα κοιτα μολις εγινε η επανεκινιση η οθονη εδειχνε το λαμπακι οτι ητανε ανοιχτη αλλα δεν εδειχνε τιποτα απο το pc αυτο ενωο (σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη εχω σηνιθηση με greeklish)

παιδια σημερα το προι που την εβγαλα και την ξαναεβαλα μου εγραψε στην οθονη με κοκκινα γραμματα please put the power to your video card και εκανε και εναν ηχο τουτ τουτ ξερει κανεις τι ενοει?

παιδια σημερα το προι που την εβγαλα και την ξαναεβαλα μου εγραψε στην οθονη με κοκκινα γραμματα please put the power to your video card και εκανε και εναν ηχο τουτ τουτ ξερει κανεις τι ενοει?

Προφανώς δεν έχεις συνδέσει την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Λογικά ένα εξάπινο είναι. Διάβασε το εγχειρίδιο όπως είπε και ο φράγμας

• 5 weeks later...

Χαιρετώ το καταπληκτικό σας Forum. Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα παραθέσω και εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την οθόνη μου. Τελευταία πρόσεξα ότι εμφανίζονται γραμμές "σκαλοπάτια" στην χρωματική κλιμάκωση, άλλαξα κάρτα γραφικών χωρίς αποτέλεσμα. Ανεβάζω κάποια screenshot για να πάρετε μια ιδέα. Καμιά γνώμη;

Η οθόνη είναι η Nec MultiSync 90GX2 PRO.

Σύνδεση DVI με κάρτα γραφικών .

Ευχαριστώ.

post-1954-1416073661,9952_thumb.png

post-1954-1416073662,1368_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.