Charmed Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 παιδια σημερα το πρωι πηγα να αλαξω καρτα γραφικων και οπως ητανε φυσικο πηγα να κανω remove τους drivers και μου βγαζει να επιλεξω τι θελω να κανω remove και ο βλακας χωρις να κατσω να σκεφτω πατησα στο πρωτο που ελεγε διαγραφη drivers και οθονης παταω εκει μετα το restart η οθονη πολυ απλα δεν ανοιγε δεν εδειχνε τιποτα δηλαδη... παει η οθονη παπαλα? η υπαρχει περιπτωση να την επαναφερω? η παει?...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Δεν είναι θέμα λογισμικού. Και την οθόνη να αφαιρούσες, η οθόνη θα άναβε σε κάθε περίπτωση. Κάτι δεν έκανες καλά με την κάρτα γραφικών που έβαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Αύγουστος 31, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 μα κοιτα μολις εγινε η επανεκινιση η οθονη εδειχνε το λαμπακι οτι ητανε ανοιχτη αλλα δεν εδειχνε τιποτα απο το pc αυτο ενωο (σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη εχω σηνιθηση με greeklish) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Καρτα γραφικων ειναι..δεν υπαρχει περιπτωση να επαθε ζημια η οθονη..βαλε την παλια και checkare,στην αναγκη κανε και ενα CMOS reset.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 παιδια σημερα το προι που την εβγαλα και την ξαναεβαλα μου εγραψε στην οθονη με κοκκινα γραμματα please put the power to your video card και εκανε και εναν ηχο τουτ τουτ ξερει κανεις τι ενοει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 διαβασε προσεκτικα το βιβλιαρακι της καρτας και θα σου λυθει η απορια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 οκ μολις παω σπιτι θα το ξαναδιαβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 1, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 παιδια σημερα το προι που την εβγαλα και την ξαναεβαλα μου εγραψε στην οθονη με κοκκινα γραμματα please put the power to your video card και εκανε και εναν ηχο τουτ τουτ ξερει κανεις τι ενοει?Προφανώς δεν έχεις συνδέσει την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Λογικά ένα εξάπινο είναι. Διάβασε το εγχειρίδιο όπως είπε και ο φράγμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 παιδια ειχατε δικαιο ξεχασα να βαλω την τροφοδοσια ολα οκ τωρα! ευχαριστω πολυ ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
soularav Οκτώβριος 1, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 Χαιρετώ το καταπληκτικό σας Forum. Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα παραθέσω και εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την οθόνη μου. Τελευταία πρόσεξα ότι εμφανίζονται γραμμές "σκαλοπάτια" στην χρωματική κλιμάκωση, άλλαξα κάρτα γραφικών χωρίς αποτέλεσμα. Ανεβάζω κάποια screenshot για να πάρετε μια ιδέα. Καμιά γνώμη; Η οθόνη είναι η Nec MultiSync 90GX2 PRO. Σύνδεση DVI με κάρτα γραφικών . Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.