Firestarter Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Γεια σας φίλοι μου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και θα περάσω κατευθείαν στο θέμα.Ο υπολογιστής αποτελείτε από τα έξηςWindows vista 64bit UltimateIntel Quad Core 2.66 GHzAsus Striker II ExtremeMSI GeForce 6600 GT 128OCZ 2x2GB RAMWD RaptorX 300 GB SATA 2 16MB 1000 rpmSEAGATE 500 GB SATA 2 16MB 7200 rpmΤο πρόβλημα μου είναι ότι από την στιγμή που τον πηρά εδώ και 1 βδομάδα δλδ κολάει, παγώνει στα windows και στο bios κάποιες φορές και κάνοντας restart επανέρχεται μέχρι την επομένη φορά.. μπορεί να κολάσει μετά από 10-15 λεπτά στα windows η μετά από 3 μέρες παίζοντας games και χρησιμοποιώντας βαριές εφαρμογές. Το bios είναι ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση του. Έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να φταίει η πώς θα μπορούσα να βρω τι φταίει. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει ότι φταίει το bios… αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς.
geogeoland Σεπτέμβριος 1, 2008 #2 Σεπτέμβριος 1, 2008 Δώσε κάποιο Info και για το τροφοδοτικό σου... Για να κολλάει και στα bios σημαίνει πως μάλλον δεν είναι θέμα λογισμικού, μιας και αν ήταν τέτοιο, θα ήταν τόσο χοντρό που θα είχες κι άλλα προβλήματα πιστεύω. Μνήμες τσέκαρε, και τροφοδοτικό.
Firestarter Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 1, 2008 power εχω ενα thermaltake 1500w και ram http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555273.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.