Jump to content

HELP PC freeze

Firestarter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας φίλοι μου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και θα περάσω κατευθείαν στο θέμα.

Ο υπολογιστής αποτελείτε από τα έξης

Windows vista 64bit Ultimate

Intel Quad Core 2.66 GHz

Asus Striker II Extreme

MSI GeForce 6600 GT 128

OCZ 2x2GB RAM

WD RaptorX 300 GB SATA 2 16MB 1000 rpm

SEAGATE 500 GB SATA 2 16MB 7200 rpm

Το πρόβλημα μου είναι ότι από την στιγμή που τον πηρά εδώ και 1 βδομάδα δλδ κολάει, παγώνει στα windows και στο bios κάποιες φορές και κάνοντας restart επανέρχεται μέχρι την επομένη φορά.. μπορεί να κολάσει μετά από 10-15 λεπτά στα windows η μετά από 3 μέρες παίζοντας games και χρησιμοποιώντας βαριές εφαρμογές. Το bios είναι ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση του. Έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να φταίει η πώς θα μπορούσα να βρω τι φταίει. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει ότι φταίει το bios… αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς.

Δώσε κάποιο Info και για το τροφοδοτικό σου... :) Για να κολλάει και στα bios σημαίνει πως μάλλον δεν είναι θέμα λογισμικού, μιας και αν ήταν τέτοιο, θα ήταν τόσο χοντρό που θα είχες κι άλλα προβλήματα πιστεύω. Μνήμες τσέκαρε, και τροφοδοτικό. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.