Jump to content

Εχει παει κανεις στο copa copana; Εντυπωσεις ;

GoMaR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη σκεφτομαι να παω (ναι τωρα που μπηκε το φθινωπορο:p)

εχει παει κανενας ; αξιζει ; Αξιζει να πας ολη μερα σαν εκδρομη ; Απο κοσμο ;Απο εξυπηρετηση ; απο καθαριοτητα ; για πειτε κανα σχολιο , γιατι θελω να παω με τη γυναικα και μη μου αρχιζει τη γκρινια :p

να το site : http://www.copacopanapark.com/

Ειναι ''καλο'' για παιδια...

Τα +

Αρκετα Καθαρο...

Εχει LifeGuard's...που προσεχουν απο εδω και απο εκει στις πισινες...

Πολυ μ@μ@τες νεροτσουλιθρες...

Εντυπωσιακο εσωτερικα...Ειναι πολυ ομορφο και καλοδιατηρημενο...

Εχει Bar για καφε στο Κεντρο της μεγαλης πισινας..

Αρκετα καλη εξυπηρετηση που εχει να κανει με πολυ κοσμο και ειναι αρκετα γρηγοροι...

Τωρα παμε στα -

Ακριβο...Για την σημερον ημερα..

Οι πισινες ειναι max βαθος 1.40-1.50...Με αποτελεσμα να περπατας αντι να κολυμπας...

Και ΓΕΜΑΤΟ κοσμο με αποτελεσμα να μην βρισκεις που να κατσεις...(εγω πηγα και 2 ωρα)

Για 1 φορα καλο θα ηταν να πας να το δοκιμασεις και να βγαλεις δικα σου συμπερασματα...

Εγω για παραδειγμα...δεν ξαναπαω..;)

Εχω 2 φιλους μου που ειναι lifeguards εκει αλλα δεν εχω παει(ε,τοτε τι ποσταρεις ρε:tomato:),θα τους πω να σε προσεξουν:p:p

Να θυμαστε οτι οι νεροτσουληθρες κλεινουν στις 6 και οι πισινες ( με τις ξαπλωστρες μαζι... ) στις 7.30

Απο εκει και μετα ειναι ανοικτο το κλαμπακι-καφετερια-νησακι στο κεντρο μονο.

Πληρωνεις εισοδο για να μπεις μεσα στο Bar που ειναι μεσα στις πισινες...(νομιζω)

Υπαρχει Flocafe στην εισοδο οπου μπορεις να βλεπεις ολους οσους κανουν μπανιο χωρις να πληρωσεις εισοδο...

Εγω Πληρωσα αν θυμαμαι καλα 16-17 ευρω...που ειναι κατω των 18..

Νομιζω εχει και παιδικο..που ειναι ακομα λιγοτερα..

Και ανω των 18 δινεις 20..

Υ.Γ: Για την τιμη ανω των 18 δεν ειμαι σιγουρος..μην σας παρω και στο λαιμο μου:whistle2:

Αμα υπηρχε πισινα με 2μισι-3 μετρα βαθος θα αξιζε...και να σε αφηναν να κανεις και βουτιες..οχι βλακιες..:p

Πληρωνεις εισοδο για να μπεις μεσα στο Bar που ειναι μεσα στις πισινες...(νομιζω)

Υπαρχει Flocafe στην εισοδο οπου μπορεις να βλεπεις ολους οσους κανουν μπανιο χωρις να πληρωσεις εισοδο...

Αυτό ισχύει και για το βράδυ....?

Έλεγα να το επισκευτώ για βραδάκι

Αυτό ισχύει και για το βράδυ....?

Έλεγα να το επισκευτώ για βραδάκι

Α βρε φιλε δεν γνωριζω διοτι δεν πηγα βραδυ εγω...:( Παντος αμα μενεις κοντα μπορεις να πας και να ρωτησεις...:daisy:

Παντος αμα μενεις κοντα μπορεις να πας και να ρωτησεις...:daisy:

lol

Το τηλεφωνο για κατι τετοιες δουλειες μας εξυπηρετει:p

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.