ManosRK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Καλημέρα σε όλους...Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών το θέμα. Προσωπικά έχω κάποια πράγματα που δεν ξέρω τι να τα κάνω και αυτά τα ''ηλεκτρονικά'' δεν πετιούνται έτσι γιατί μολύνουν, αργούν να λιώσουν κλπ. και είμαι σίγουρος πως το ίδιο μπορεί να αναρωτιέσται κι εσείς τώρα που με διαβάζετε. Απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν την λύση αν ξέρουν λεπτομέρειες να με βοηθήσουν. Προσωπικά ξέρω ότι υπάρχει το Electrocycle.gr αν και δεν έχω ψάξει λεπτομέρειες για να δω που-πως-τι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis Αύγουστος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Τα σημεία εναπόθεσης των συσκευών προς ανακύκλωση, βρίσκονται εδώ: http://www.electrocycle.gr/new/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=67Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχει και χάρτης: http://www.electrocycle.gr/new/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Αύγουστος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 εμενα κοντα στο σπιτι μου, υπαρχει κοντεινερ που λεει απεξω "ανακύκλωση ηλ συσκευών" εκει τα πετάω εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 30, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Που μένεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Αύγουστος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 μακρια απο σενα παντος (Βούλα) σιγουρα ομως καπου θα έχει εκει κοντα edit: δες το λινκ που σου έδωσε ο παραπανω, υπάρχουν και εταιρεις που κανουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Αύγουστος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Manos: link Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Αύγουστος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 εγω τους πηρα τηλεφωνο και τα ξεφορτωθηκα.μου ειπαν να τα αφησω εξω απο την πορτα μου αλλα τους ειπα ευγενικα οχι διοτι θα μου τα επαιρναν οι αθιγγανοι.λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 30, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Και ποιός πάει μέχρι το δημαρχείο τώρα λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Αύγουστος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.