Jump to content

απορια με μπλοκ eleven vs d-tek fuzion v2

giogio

Recommended Posts

καλημερα σε ολους εχω τον 8500 με 455χ9,5 στα 4,3 μεχρι τις προαλες ειχα επανω το συγκεκεριμενο μπλοκ dtekjg8.th.jpg οι θερμοκρασιες ηταν σε idie 38 και σε φουλ με othos και με priority 9 πηγαινε 61 maximum χθες πηρα απο μια αγγελια ενος παιδιου απο εδω το συγκεκριμενο μπλοκ 30082008153zd6.th.jpg οι θερμοκρασιες με τα ιδια βολτ κτλ ειναι πλεον 42 σε ηρεμια και το σοκ μου ηρθε οταν δοκιμασα με το orthos και prirority 9 και εφτασε 80 βαθμους πολυ ανετα και ρωταω μηπως το εχω βαλει λαθος το μλοκ μηπως εχει προβλημα το μπλοκ η φωτο ειναι απο το δικο μου pc που εβαλα το μπλοκ χθες μην πηγε τσαμπα ο κοπος ξηλωσα ολα τα πραγματα μητρικες κτλ και αντι να δω αποτελεσμα καλυτερο ειδα το χαος!!

Στη γραφικων απο οτι φαινεται δεν εχεις νερο,το ψυγειο πρεπει να ειναι 2-πλο, ποια αντλια εχεις?

καρτες εχω 2 4870 512 σε crossfire και δεν εχω βαλει νερα εκει ακομα το ψυγειο ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927147 οσο για την αντλια εδω θα γελασουμε εχω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650667 και αυτη

http://www.swelluk.com/marine/marine-pumps-and-powerheads-34/internal-external-pumps-207/eheim-universal-pumps-292.html αλλα χρησιμοποιω ακομα την πρωτη βασικα η eheim ειναι πολυ πιο δυνατη απο την πρωτη αλλα σκεφτομαι να την βαλω αλλα θα δω διαφορα σε θερμοκρασια μπα!!

εχεις τανκ στο κυκλωμα?

το ρακορ στο κεντρο του μπλοκ ειναι εισοδος η εξοδος?

Ποια ειναι η σειρα του κυκλωματος?

ναι εχω τανκ στο κεντρο του μπλοκ ειναι η εισοδος η σειρα που τα εχω βαλει ειναι αντλια-ψυγειο-μπλοκ κεντρο-επιστροφη -τανκ μην κοιτας το μπλοκ του eleven γιατι το εβγαλα και παει για σκουπιδια αυτες οι θερμοκρασιες ειναι με το dtek και αν δεις και στην φωτο του dtek το κεντρο ειναι η εισοδος..

μην κοιτας το μπλοκ του eleven γιατι το εβγαλα και παει για σκουπιδια

Εγω παντως με το μπλοκ του 11 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος/

Οταν ειχες το μπλοκ του 11 πανω ,στο τανκ ηταν εμφανης η ροη σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο σε σχεση με το d-tek?

Εγω παντως με το μπλοκ του 11 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος/

Οταν ειχες το μπλοκ του 11 πανω ,στο τανκ ηταν εμφανης η ροη σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο σε σχεση με το d-tek?

να σου πω την αληθεια δεν το προσεξα γιατι μολις ειδα θερμοκρασιες τρελες τα πηρα γιατι τα ξηλωσα ολα για να βαλω το μπλοκ του 11 και απογοητευτηκα πληρως δεν λεω οτι δεν ειναι καλο το μπλοκ μπορει σε εμενα να μην εκατσε δεν ξερω και ετσι επεστρεψα στο dtek και αμεσως ειδα την διαφορα εσυ τι θερμοκρασιες εχεις με το μπλοκ του 11?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.