KoMM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2008 Απ οτι φαινεται μετα απο 6-7-8 χρονια που το φτιαχνουν, θα κυκλοφορησει.beta applications απο χτες, βγαλανε και ενα gameplay βιντεακι 17 λεπτων. Ειμαι πολυ περιεργος να νιωσω το ffa pvp-full loot, ναυμαχιες κτλ. Ασχολειται κανας αλλος ;
Daytime Dreamer Αύγουστος 30, 2008 #2 Αύγουστος 30, 2008 Ενας κολλητος μου δουλευε στην Aventurine και εχει κανει διαφορα μοντελα στο game. Απ'οτι μου πε το game θα βγει Σεπτεμβρη ή Οκτωβρη
KoMM Αύγουστος 30, 2008 Author #3 Αύγουστος 30, 2008 Ενας κολλητος μου δουλευε στην Aventurine και εχει κανει διαφορα μοντελα στο game. Απ'οτι μου πε το game θα βγει Σεπτεμβρη ή Οκτωβρη ε κανε το κονε να μπουμε beta
aposperittis Μάϊος 24, 2010 #4 Μάϊος 24, 2010 Αν και έχετε κάτι χρόνια να μιλήσετε για αυτό θα ήθελα να σας πως όποιος εναδιαφερετε ας μου στείλει Pm να του δώσω 10 μέρες trial έχω κλειδιά για όλο το lab!επίσης οποιος θελει να μαθει η να βοηθηθεί στο παιχνιδι ας μπει εδω το εχουν φιλαράκια μου! http://www.darkfallgreece.tk/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.