γεράκης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Αγόρασα σήμερα αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1137514από το οποίο είμαι μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος! όπως θα δείτε στα specs του ΄΄εχει μόνάδα BD-ROM και συγκεκριμένα την OptiArc BC-5500S της Sony. Το πρόβλημα είναι ότι βάζοντας BD-Rom που πήρα από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι Region B το drive μου!!! Πηγαίνοντας μέσω Device Manager στα properties, βλέπω πως για DVD δεν είχε κάποια region επιλεγμένη κι έτσι το βάζω σε region 2. Και πάλι όμως αρνείται να παίξει το συγκεκριμένο δισκάκι!!! Να σημειώσω εδώ πως κάνοντας εγκατάσταση των Vista είχα επιλογή αυτά να είναι είτε αγγλικά είτε ελληνικά και επέλεξα τα πρώτα. Τότε, παρατήρησα πως όλες οι ρυθμίσεις του συστήματος ήταν σαν να βρίσκομαι στις ΗΠΑ, τισ οποίες μετά φυσικά άλλαξα, απλά επειδή η συγκεκριμένη χώρα βρίσκεται στην Region 1, μήπως αυτό επηρέασε και το drive? Ελπίζω κάποιος να μου δώσει το φώτα του!!!Σημείωση:Τα Region 2 DVDs τα παίζει κανονικότατα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.