Jump to content

Aγορά Modem Router: Netgear VS USRobotics

kreach

Recommended Posts

Ποιό από τα παρακάτω προτείνετε? Έχουν και τα δύο 59Ε

1.Netgear

2. USRobotics

Το USRobotics το έχω κανα 2 χρόνια και σήμερα δεν λειτουργεί. Μάλλον κάηκε διότι δεν άναβε κανένα λαμπάκι. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Για το Netgear ξέρει κανείς τπτ?

@athlon=greek

Ξέχασα να αναφέρω πως ψάχνω για ενσύρματο router.

Tελικά πήρα το US Robotics γιατί τελικά είχα την έκδοση 9105 κι αυτή που προσφέρουν στο πλαίσιο είναι 9107. Η διαφορά είναι μεγάλη τελικά. Βασικά η εγκατάσταση του router είναι πολύ πιο απλή στο 9107, σου έχει έτοιμο πως θέλεις VPI 8 VCI 35 τα άλλα τα θυμάμαι. Protocol είναι PPPoA και Encapsulation είναι VC/MUX και Authentication CHAP και Modulation Αuto-sence.

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι ίδιες σε όλους? Ή μόνο για αυτούς που έχουν provider την Otenet όπως εγώ?

@athlon=greek

Ξέχασα να αναφέρω πως ψάχνω για ενσύρματο router.

Tελικά πήρα το US Robotics γιατί τελικά είχα την έκδοση 9105 κι αυτή που προσφέρουν στο πλαίσιο είναι 9107. Η διαφορά είναι μεγάλη τελικά. Βασικά η εγκατάσταση του router είναι πολύ πιο απλή στο 9107, σου έχει έτοιμο πως θέλεις VPI 8 VCI 35 τα άλλα τα θυμάμαι. Protocol είναι PPPoA και Encapsulation είναι VC/MUX και Authentication CHAP και Modulation Αuto-sence.

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι ίδιες σε όλους? Ή μόνο για αυτούς που έχουν provider την Otenet όπως εγώ?

στην οτενετ μόνο το paasword και username αλλάζει τα άλλα είναι τα ίδια από οτι θυμάμαι.Το LevelOne είναι wi-fi αλλά δουλεύει στη lan της mobo:mobile1:,μπορείς να κάνεις disable το wi-fi στη σελίδα του router,το έχω αρκετο καιρό και η τιμή του είναι μια χαρά:jump1:

Δεν θέλω ασύρματο γιατί έχω ακούσει από φίλο πως είναι μπελάς. Δεύτερον, μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να σου "φαει" τη σύνδεση πχ ο γείτονας στον απάνω όροφο.

@ Αthlon=Greek

Ρε πλάκα πλάκα αυτές τις ρυθμίσεις θα τις γράψω σε κανένα χαρτί γιατί άντε να παίρνεις τηλέφωνο κάθε φορά την πOtenet !

@Tsakonas

Βρήκα ένα MUSTEK UPS 600 USB RETAIL με 60Ε περίπου. Θα πρέπει τα Watts να είναι όσα του τροφοδοτικού?

ΥΓ Ρε γμτ γιατί όταν κάνω copy&paste από ένα λινκ δεν μπορώ μετα να συνεχίσω να γράφω με το ίδιο χρώμα, μέγεθος χαρακτήρων που είχα αρχικά???

Noobοερωτησουλες...Αφου μιλατε για modem..βρηκα ευκαιρια να ρωτησω...Προσφατα εβαλα conn-x 24mbps...και εχω το BaudTec modem που δινει ο ΟΤΕ...Τρωει μερικα σκαλωματα ωρες ωρες και οι θερμοκρασιες του ειναι πολυ μεγαλες..

Θα ηθελα να μαθω εαν αλλαξω modem..θα εχω καλυτερες επιδοσεις ? Δεν θα τρωει σκαλωματα ? Σε τι θα κερδισω παραπανω ?

Ευχαριστω...

Α! Μιλαω για Ενσυρματο...:)

thomson 585v7 ή 585v6 οτι βρεις, φτηνο και ισως οτι καλητερο κυκλοφορει απλα θα το βρεις μονο μεταχειρησμενο ή καινουργιο απο αγγλια προς το παρον

για κοίτα στις πωλήσεις στο λαμπ κάποιο παιδί πουλάει κάποια alcatel isdn/pstn

• 2 months later...
Noobοερωτησουλες...Αφου μιλατε για modem..βρηκα ευκαιρια να ρωτησω...Προσφατα εβαλα conn-x 24mbps...και εχω το BaudTec modem που δινει ο ΟΤΕ...Τρωει μερικα σκαλωματα ωρες ωρες και οι θερμοκρασιες του ειναι πολυ μεγαλες..

Θα ηθελα να μαθω εαν αλλαξω modem..θα εχω καλυτερες επιδοσεις ? Δεν θα τρωει σκαλωματα ? Σε τι θα κερδισω παραπανω ?

Ευχαριστω...

Α! Μιλαω για Ενσυρματο...:)

Θα κερδίσεις παραπάνω σε ταχύτητες (κυρίως σε p2p, torrent) και σε ασφάλεια !

Μετακόμισα προς κρήτη (πρωτοετής φοιτητής!) και λέω να πάρω αλλο ένα ρουτεράκι. Ένα κοπέλι από csd (computer science department) μου είπε πως και τα ασύρματα ρουτερ μπορούν να λειτουργήσουν σαν ενσύρματα (αν έχουν ethernet υποδοχείς) και λέω να βάλω το USRobotics 9108.

Μπορώ να του βγάλω την κεραία και να τρέχει σαν ενσύρματο και όποτε θέλω να την ξαναβάζω?

Να συνδέσω δηλ 2 laptop : ένα αρχαίο ~5 ετών κατεβαστήρι με ethernet και κάθε τόσο το καινούριο λάπτοπ να κάνω σερφάρισμα!

Ολα τα ασυρματα εχουν και ethernet.Τουλαχιστον οσα εχω δει.

Δεν χρειαζεται να βγαζεις και να βαζεις κεραιες.Θα μπαινεις στην σελιδα του

μοντεμ και θα το κανεις disable/enable απο εκει , αν βεβαια δεν εχει

ξεχωριστο κουμπακι για αυτη την δουλεια ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.