Jump to content

Φορητος εως 400ε

ALK1

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
δεν είπα να το πάρει απο εκεί

για μοντέλο έδειξα το οποίο είναι πολύ φθηνό

Δεν θα το λεγα φθηνό!

Το συγκεκριμένο εδώ στην Ελλάδα πάει 565.00 €

Το μπέρδεψες με το HP 550 Celeron προφανώς 366,00 €

• £297.86ex vat
  • £349.99inc vat

το οποίο ισοδυναμεί με 441 ευρώ

http://finance.google.co.uk/finance?q=GBPEUR

Άλλο αν στην Ελλάδα είναι κλέφτες. Έλεγα να πάρω γύρω στα 400 ευρώ κανένα Asus EEE αλλά θα είμαι μλκας αν δε δώσω 40 ευρώ παραπάνω για ένα τέτοιο. Βασικά πρέπει να πάρω δύο σε περίπτωση που μου χαλάσει το 1 !!!

• £297.86ex vat
  • £349.99inc vat

το οποίο ισοδυναμεί με 441 ευρώ

http://finance.google.co.uk/finance?q=GBPEUR

Άλλο αν στην Ελλάδα είναι κλέφτες. Έλεγα να πάρω γύρω στα 400 ευρώ κανένα Asus EEE αλλά θα είμαι μλκας αν δε δώσω 40 ευρώ παραπάνω για ένα τέτοιο. Βασικά πρέπει να πάρω δύο σε περίπτωση που μου χαλάσει το 1 !!!

Δεν σε καταλαβαίνω αλλα τέλος πάντων!

• 1 month later...

επεσε το ματι μου στον hp FH547-530 με c2d οποτε ειπα να αναθερμανω το θεμα για αυτους που ενδιαφερονται (δεν εχω ψαξει αν παιζει κατι αλλο με c2d καλυτερο)..απλα επεσε το ματι μου στο http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_20-10-08_xxl/XXL.PDF

με 450€.. και 2 gb mnhmh

• 2 weeks later...
επεσε το ματι μου στον hp FH547-530 με c2d οποτε ειπα να αναθερμανω το θεμα για αυτους που ενδιαφερονται (δεν εχω ψαξει αν παιζει κατι αλλο με c2d καλυτερο)..απλα επεσε το ματι μου στο http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_20-10-08_xxl/XXL.PDF

με 450€.. και 2 gb mnhmh

το πηρα εγω και το συστηνω σε οσους χρειαζονται ενα τετοιο μηχανακι.

παρα πολυ καλο και η τιμη σκοτωμα,ησυχο και αθορυβο.

• 2 weeks later...

ψαχνει ενας φιλος μου για τη μητερα του τετοιο laptop χαμηλων επιδοσεων και πολυ προσιτο, αλαλ απαραιτητως 15αρι. Οποιοδηποτε σημερινο μοντελο πιστευω θα καλυψει τις αναγκες της, οποτε εστιαζουμε μονο σε μια ισορροπια αναμεσα στη χαμηλοτερη τιμη και σε καλη εγγυηση. Λογω εγγυησης κοιταζω περισσοτερο σε toshiba/dell και ειδα και αυτο που εχει το πλαισιο στα 499. Σιγουρα ειναι επαρκες αλλα με φοβιζει λιγο η amd πλατφορμα, μην τυχον παιζει κανα μουφα wireless ή τιποτα τετοιο που στα centrino θεωρουνται δεδομενα...

Κατα τα αλλα παιζει καμια καλη ευκαιρια οπως το fujitsu 2530 που συζητουσαμε στην πρωτη σελιδα?

ψαχνει ενας φιλος μου για τη μητερα του τετοιο laptop χαμηλων επιδοσεων και πολυ προσιτο, αλαλ απαραιτητως 15αρι. Οποιοδηποτε σημερινο μοντελο πιστευω θα καλυψει τις αναγκες της, οποτε εστιαζουμε μονο σε μια ισορροπια αναμεσα στη χαμηλοτερη τιμη και σε καλη εγγυηση. Λογω εγγυησης κοιταζω περισσοτερο σε toshiba/dell και ειδα και αυτο που εχει το πλαισιο στα 499. Σιγουρα ειναι επαρκες αλλα με φοβιζει λιγο η amd πλατφορμα, μην τυχον παιζει κανα μουφα wireless ή τιποτα τετοιο που στα centrino θεωρουνται δεδομενα...

Κατα τα αλλα παιζει καμια καλη ευκαιρια οπως το fujitsu 2530 που συζητουσαμε στην πρωτη σελιδα?

http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=26&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=755&category_id=168

χτυπα το

ρε παιδια αξιζει η αγορα ενος ASUS EEE ή ACER ASPIRE ή (δεν ξερω κ εγω τι αλλο παρομοιο)

ή καλυτερα να πας για ενα κανονικο laptop?βλεπω καμποσες αγγελιες με ASUS EEE γιατι ετσι?

βεβαια οι τιμες με ενα κανονικο laptop διαφερουν αλλα οταν θελεις κατι φορητο κ χωρις απαιτησεις αξιζει να προχωρησεις στην αγορα τους?

εγω αν αγοραζα θα το χρησιμοποιουσα περισσοτερο για κατεβαστηρι και σερφαρισμα....

ρε παιδια αξιζει η αγορα ενος ASUS EEE ή ACER ASPIRE ή (δεν ξερω κ εγω τι αλλο παρομοιο)

ή καλυτερα να πας για ενα κανονικο laptop?βλεπω καμποσες αγγελιες με ASUS EEE γιατι ετσι?

βεβαια οι τιμες με ενα κανονικο laptop διαφερουν αλλα οταν θελεις κατι φορητο κ χωρις απαιτησεις αξιζει να προχωρησεις στην αγορα τους?

εγω αν αγοραζα θα το χρησιμοποιουσα περισσοτερο για κατεβαστηρι και σερφαρισμα....

Τα netbooks ΔΕΝ είναι laptops. Είναι πολύ μικρά, χωρίς cd/dvd drive, μικρή οθόνη, μικρότερες επιδόσεις κλπ. Υπολείπονται κάποιων χαρακτηριστηκών.

Για κατεβαστήρι και σερφάρισμα πάντως κάνουν αν εξαιρέσεις την μικρή οθονη.

θα συμφωνήσω μαζί σου αλλα θα σου πω ότι το eeepc1000H το οποιο έχω και εγώ και σου το λέω επειδή το ξέρω .. είναι σχεδόν σαν ένα κανονικό laptop με μικρή οθόνη και ένταξη δεν έχει drive σιγά τι να κάνουμε τώρα πια όλα στα stick & εξωτερικούς δίσκους γράφονται και όχι στα cd η dvd δεν καθυστερεί τίποτα μπροστά στον atom που φοράει πάνω του (αλλα κύριος είναι για internet όπως το χρησιμοποιώ εγώ)

ψήνομαι για το eeepc1000H αλλα δεν με κοβω να το παιρνω τωρα, θα περιμενω τισ γιορτες να το κανω δωρο στον εαυτο μου!!!;)

μεχρι τοτε θα εχουμε δει κ τπτ αλλο καινουργιο.

δεν είναι ότι το καλύτερο να εμπιστεύεσαι τέτοιου είδους site που σχεδόν ούτε η μάνα του δεν το ξέρει 1000 φορες από ένα γνωστό αλλα απότι έψαξα στο skroutz το συγκεκριμένο δεν το έχει κάποιο μαγαζί γνωστό:thank_you2:

δεν είναι ότι το καλύτερο να εμπιστεύεσαι τέτοιου είδους site που σχεδόν ούτε η μάνα του δεν το ξέρει 1000 φορες από ένα γνωστό αλλα απότι έψαξα στο skroutz το συγκεκριμένο δεν το έχει κάποιο μαγαζί γνωστό:thank_you2:

αα....δεν το ξερω το μαγαζι,για το μοντελο το εβαλα και για την χαμηλοτερη τιμη που εβγαζε ο skroutz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.