Jump to content

Catching Mew in Pokemon Red and Blue versions

kreach

Recommended Posts

ειχα δωσει την κασετα μου και μου τον επιασε ενα παιδι (τον mew)

πολλες ωρες καψιμο πανω απο το GB...ειχα και τα ποκεμον που ηταν με το bug και ηταν 110lvl και το αλλο που ελεγαν οτι αν το στειλεις θα σου καψει την κασετα :p

Τι έχω περάσει με αυτές τις κασσέτες ρε παιδί μου!!

Πολύ λιώσιμο πιτσιρικάς!

Μιλάμε πάνω στο game boy όλη μέρα!

Βlue / red /gold / silver / purle

Game Boy (the first)

Game Boy Color

Game Boy Advanced!! λιώσιμοοο

Είχα και το καλώδιο και έκανα κόντρες με τους φίλους μου

Η διαδικασια γνωστη ηταν. Γιατι και εγω παλια τον ειχα πιασει και μαλιστα εκανα και μεταφορα στο n64. Το mewtwo δεν ειχα βρει ποτε.

To Mewtwo ήταν στην τελευταία σπηλιά και τον έπιανες ΜΟΝΟ με MasterBall !

Το Mew μόνο με gameshark παλία!

Θυμάστε το λεγόμενο Missingno και το "τετράγωνο M" μια παραλλαγή του? Και ναι, στο ίδιο μέρος και snorlax με level πάνω από 100 !

Στη Missign-ούπολη ποιός μπήκε???

Έγω έχω μπει missignoupoli...

Βρισκόταν νότια του ''χαρτη" και περιοριζόταν από τα νότια σύνορα του!

Μια buggia και μισή ήταν, η κίνηση κολλούσε για την πλάκα, και τα μόνα πόκεμον που έβρισκα ήταν tentacul και tentacruel, lvl 15 και 18 αντίστοιχα.

Γενικά δεν άξιζε, αφού χρειαζόταν μια διαδικασία που άρχιζε από safari zone και τελείωνε στο τελικό νησάκι και ήθελε συγκεκριμένα βήματα.

Ε ρε τι μου θυμισατε σημερα...

Οταν ειμουν 6-7 χρονον ανταλαξα ενα Laser(παιχνιδι με την κοκκινη κουκιδα) και ειχα παρει ενα Game Boy( το ασπρομαυρο) με την Red...:hehe:

Παντος επεζε πολυ λιωσιμο..Επισης υπηρχαν bug για να διπλασιασεις ενα Pokemon...Το εκανες εκει στον Υπολογιστη που εβαζες τα pokemon και τα ξαναεπερνες οποτε ηθελες..εκει στο νοσοκομειο:laughing:

κλωνοποίηση λεγοταν....και δεν ηταν στις πρωτες κασετες

ειχα κανει παρα μα παρα πολλες .....και οτι 100lvl ειχα στην μπλε το εστελνα στην κρυσταλ

το κλωνοποιουσα και τα ειχα πολλες φορες:jump1: impa!!!!!

• 2 years later...

καλησπερα παιδια,ειμαι νεοσ στο site,εχω την μπλε κασετα,τα εχω πιασει ολα το ποκεμον εκτωσ απο τον mew και εχω σκασει!μηπωσ μπορει καποιοσ να μου εξηγησει στα ελληνικα με λεπτομερειες τι πρεπει να κανω για να τον πιασω???????????????

Καλωσόρισες στο TheLab.gr :)

Σε πρώτη φάση μετέφρασε το κείμενο του πρώτου συνδέσμου (link) στο google translate.

Σε δεύτερη φάση, σου προτείνω να κάνεις μια προσπάθεια να το διαβάσεις στα Αγγλικά καθώς η έλλειψη κατανόησης της Αγγλικής γλώσσας θα σε δυσκολέψει πολύ. Εφόσον προσπαθείς, με τον καιρό θα έρθει κ η γνώση... συχνή "τριβή" με τη γλώσσα χρειάζεται, τίποτα περισσότερο :)

Τέλος, δεν μπορώ να συγκρατήσω την απορία μου για το πρώτο σου αυτό ποστ...

ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΟΛ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ!ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ?

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΒΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!

• 2 weeks later...
Ε ρε τι μου θυμισατε σημερα...

Οταν ειμουν 6-7 χρονον ανταλαξα ενα Laser(παιχνιδι με την κοκκινη κουκιδα) και ειχα παρει ενα Game Boy( το ασπρομαυρο) με την Red...:hehe:

Παντος επεζε πολυ λιωσιμο..Επισης υπηρχαν bug για να διπλασιασεις ενα Pokemon...Το εκανες εκει στον Υπολογιστη που εβαζες τα pokemon και τα ξαναεπερνες οποτε ηθελες..εκει στο νοσοκομειο:laughing:

παιδια κλωνοποιηση πως στο καλο γινετε?δεν θυμαμε καθολου!καιτ με τα κουτια στο κομπιουτερ εκανες εαν θυμαμε καλα??μολις επιασα τον mew!!

• 2 weeks later...
ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΟΛ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ!

Δες τα βιντεάκια στο αρχικό post και θα βγάλεις άκρη.

Πολυ παλιο το κολπο με τον mew. Με παρομοιο τροπο μπορεις να πιασεις σχεδον ολα τα ποκεμον στα 7lvl, ακομα και εξεληξεις οπως gengar/charizard κτλ κτλ. Το bug εχει ως εξης (θα προσπαθησω να το εξηγησω με οτι θυμαμαι, ζητω κατανοηση :p).

Με το που αποφυγεις την μαχη με τον εκπαιδευτη ξεκιναει το bug(ενω ο program counter φορτωνεται με την διευθυνση που βρισκεται ο κωδικας για τις μαχες, στην ουσια δεν τρεχει η πρωτη εντολη της μαχης). Mετα πας σε εναν εκπαιδευτη και το συστημα φορτωνει τις τιμες των χαρακτηριστικων των ποκεμον του στην μνημη ram*(pokemon number, attack, defence, speed, sp. attack). To slowpoke του εκπαιδευτη εχει sp. attack 151, αυτος ο αριθμος αποθηκευεται με την σειρα του σε καποια στοιβα.Μολις τελειωσει η μαχη τα χαρακτηριστικα του τελευταιου pokemon που παλεψες μενουν στην στοιβα λογω του bug. Μετα πας στην lavender town και μολις πας να περασεις απο το γεφυρακι το παιχνιδι για να φορτωσει την νεα περιοχη τρεχει την επομενη εντολη η οποια ομως ειναι η μαχη. Τα χαρακτηριστικα της μαχης τα παιρνει απο την στοιβα και τυχαινει η σειρα που θα τα παρει να ειναι: Οτι ηταν το sp.attack του τελευταιου ποκεμον που παλεψες φορτωνεται τωρα ως pokemon number. Ετσι εμφανιζεται ο mew που εχει pokemon number 151. Mε αυτη την λογικη αν παλεψετε με αλλους εκπαιδευτες που τα pokemon τους εχουν αλλο sp.attack, θα βγει και το αντιστοιχο ποκεμον.:triniti::p

*με καποια call αλλαζει και εδω η τιμη του program counter αφου πρωτα αποθηκευτει η ηδη υπαρχουσα(buggy).Μολις τελειωσει αυτη η μαχη ο pc επανερχεται στην buggy τιμη.

**δεν ειμαι σιγουρος αν φορτωνονται σε στοιβα οι τιμες ή αποθηκευονται σε θεσεις ραμ που μετα κοιταει ο z80 για να φορτωσει απο εκει τα δεδομενα της τελικης μαχης(με τον mew).Οποιος θελει να δει τι ακριβως γινεται σε low level μπορει να τρεξει ενα debug σε καποιον εξομοιωτη.

edit.

Και το ποκεμον ονοματι missingno, αυτο που πολλαπλασιαζες οτι ειχες στις 6η θεση στα items παλι σε ιδιο bug βασιζοταν. Και τα ποκεμον που εβγαιναν μαζι με τον missigno ηταν αναλογα του special attack που ειχε το 6 ποκεμον που κουβαλαγες μαζι σου ή κατι παρομοιο.Και το lvl που εβγαιναν που ηταν σε αλλους 110, σε αλλους 130 κτλ ηταν αναλογο καποιου αλλου χαρακτηριστικου(πχ του defense του 6ου ποκεμον που ειχες μαζι σου).

Βασισμενος πανω σε αυτο το bug μπορουσες να κανεις παπαδες :p/

• 4 months later...

Δλδ, δεν υπάρχει άλλως τρόπος να το ποιάσει κανείς;

Μόνο χακάροντας το παιχνίδι;Δεν πιστεύω οι κατασκευαστές να είχαν στο μυαλλό τους κάτι τέτοιο.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Το παιχνιδι πότε τελειώνει; Τα πόκεμον τελικά πόσα είναι 150 ή 151?

Όταν τα ποιάσεις πας στην Celadon και σου δίνει ένας ένα πιστοποιητικό..Και τέλος;

Πάντος δεν δέχομαι ότι ο μόνος τρόπος να ποιάσω το Mew είναι αυτός..

Ευχαριστώ και sorry για το πρίξιμο!

Γράφτηκες στο TheLab.gr για να απαντήσεις σε αυτό το thread??? :unsure:

Μήπως είσαι κανενας ξάδερφος του JARNOLD ? :p

Ενιγουεϊ: Λογικά το mew είναι glitch. Δηλαδή κάποιος προγραμματιστής ή μια μικρή παρέα προγραμματιστών αποφάσισαν να "δώσουν" μια πινελιά στο παιχνίδι της nintendo :)

The rest @wikipedia: Pok

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.