noone85 Αύγουστος 29, 2008 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Κρίμα εκείνη η μητρική για Athlon XP που είχε βγάλει κορυφή!(η μοναδική abit που είχα ήταν γι'αυτό το λέω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemesis.ultra Αύγουστος 29, 2008 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 κριμα παιδια :( ABITTTTTTTTTTTTTTT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Καλα ενα διαστημα δεν εβγαζε και τις πιο αξιοπιστες μητρικες, τοτε με τους ελαττωματικους πυκνωτες ηταν απο τα πρωτα ονοματα που ακουγοταν αλλα τωρα μου φαινεται κουφο να κλεισει... imo η IP35 pro ειναι ισως η καλυτερη μητρικη που εχει βγαλει ποτε και τουλαχιστον στο χωρο των o/cers ειχε πουλησει αρκετα. Προσωπικα ειμαι 99% ευχαριστημενος μαζι της, λιγο η υποστηριξη για μνημες ηθελε δουλεια και θα ηταν ασυγκριτη για την κατηγορια της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Αύγουστος 29, 2008 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Ελπίζω να μην ισχύει αυτή η είδηση, γιατί και εγώ mobo Abit έχω και είμαι ευχαριστημένος. Για την εποχή του ήταν αρκετά καλό κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis_X Αύγουστος 30, 2008 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Καλα το ειχα πει εγω σε ενα προηγουμενο post μου οτι αργοπεθαινε.. δηλαδη θα σταματατησει να βγαζει bios updates και τετοια ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 30, 2008 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 εγω θα έλεγα πάλι καλά που θα κρατήσει την 3χρονη εγγύηση στις mobo που έχει ήδη πουλήσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 30, 2008 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 εγω θα έλεγα πάλι καλά που θα κρατήσει την 3χρονη εγγύηση στις mobo που έχει ήδη πουλήσει....αυτονοητο κ αναμενομενο.δεν νομιζω οτι μια εταιρια με τετοια διαδρομη,θα εκανε κατι διαφορετικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Αύγουστος 30, 2008 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 offtopic αλλα o Hipro5 τις πηγαινε πολυ τις abit καποτε θυμαμαι. κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 30, 2008 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 ab9pro 24/7 ανοιχτο το 2ο pc και ακομα σκυλιιιι...Κριμα εαν αληθευει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Αύγουστος 30, 2008 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Κρατάτε μικρο καλαθιFadzilla ειναι αυτοFakezilla έπρεπε να το λένε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Αύγουστος 30, 2008 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 και εγώ ελπίζω να μην κλείσει γιατί είναι μακράν η καλύτερες μητρικές που έχουν βγει κατά την γνώμη μου, και εντελώς απροβλημάτιστα για καθημερινή χρήση, και αυτην την στιγμή έχω 6 abit στα μηχανήματά μου is7ib9f-190hd x2ip35pro x2και κανένα πρόβλημα από καμία.ελπίζω και εγώ να είναι ψέματα ειδάλλως :rip:abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Αύγουστος 30, 2008 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 παίδες κοίταξα στο global site της abit και είδα να διαφημίζει το καινούργιο Mobo με το ΙΧ48-GT3:http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX48+GT3&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y κλείσει δε κλείσει εγώ το θέλω πολύ και αυτό που με το ι45pro: http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=428 το οποίο είναι πιο παλιά διαφήμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Αύγουστος 30, 2008 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Αμάν πια...βγαίνει ο καθένας και γράφει οτι αρλούμπα θέλει στο νετ...πρώτα η amd μέτα η abit.Η abit δε σταματάει τη παραγωγή μοντέλων μητρικών πλακέτων...όπως σωστά ειπώθηκε θα βγάλει το P45...και αν σταματήσει το τμήμα μητρικών πλακετών,δε θα μπορούσε να στηρίξει το εν λόγω μοντέλο-γιατι κάθε εταιρια που σέβεται τον εαυτό της προσφέρει σε κάθε μοντελο bios updates +newest revisions...αν ήταν να κλείσει θα χε σταματήσει το project "45"...οπότε μην ιδρώνετε άδικα,τουλαχιστον το 2009 μαζι θα το βγάλουμε!Εξάλλου και να σταματήσει την παραγωγή μητρικών κάποτε στο μέλλον,δε πρόκειται να κλείσει,απλα δε θα βγάζει μητρικές.Αν και κάποια με την ιστοριά και τη τεχνογνωσία της abit,μάλλον δεν έχει λόγο να αποκλειστει απο την αγορά μητρικών.Ας κλέισει πρώτα η asus την ASrock και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Αύγουστος 30, 2008 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Κρατάτε μικρο καλαθιFadzilla ειναι αυτο Fakezilla έπρεπε να το λένε διόρθωση skatilla έπρεπε να το λένε :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezos Σεπτέμβριος 1, 2008 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 τι λετε τωρα . . . καλα τι εγεινε αν ειναι δυνατον. Τα Abit ακια για μενα παντα ηταν σε λιστα αγορας θυμαμαι οτι πρεπει να ειχα αλλαξει γυρω στα 4 NF7-S Rev.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 1, 2008 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 ...NF7-S Rev.2...Θρυλική μητρική!!! H δική μου ακόμα παίζει, παρέα με τον 2400+, τις UTT και το OCZ Booster, σκυλί κανονικό!!!Μαζί με τις IP35 πρέπει να έχουν κάνει τις καλύτερες πωλήσεις στην Abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Σεπτέμβριος 1, 2008 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 διόρθωση skatilla έπρεπε να το λένε :hehe: έλιωσα --------------------- Δεν έχω δοκιμάσει μητρική abit ποτέ αλλά από αυτά που λέτε πρέπει να είναι θρυλική. Από μια είδηση που δίαβασα λέει δεν θα κλείσει σαν εταιρία, απλώς θα σταματήσει να κατασευάζει πράγματα για pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 --------------------- Δεν έχω δοκιμάσει μητρική abit ποτέ αλλά από αυτά που λέτε πρέπει να είναι θρυλική. Από μια είδηση που δίαβασα λέει δεν θα κλείσει σαν εταιρία, απλώς θα σταματήσει να κατασευάζει πράγματα για pc. Και τι θα κανει ? Θα ανοιξει καμια καντινα εξω απο κανενα club και θα πουλαει βρωμικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Σεπτέμβριος 2, 2008 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Καλα ας ερθει με το καλο το IP45 Pro και το IX48 GT3 και θα σας πω εγω αν την αφησουμε να κλεισει :jump1: :jump1: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 2, 2008 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Παντως απ'οτι βλεπω στο επισημο σιτε δεν εχει ανακοινωθει τιποτα σχετικα, μονο οτι θα αλλαξει τοποθεσια στα κεντρικα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.