Jump to content

Είδηση! Τέρμα στις μητρικές Abit.

mariosalice

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Καλα ενα διαστημα δεν εβγαζε και τις πιο αξιοπιστες μητρικες, τοτε με τους ελαττωματικους πυκνωτες ηταν απο τα πρωτα ονοματα που ακουγοταν αλλα τωρα μου φαινεται κουφο να κλεισει...

imo η IP35 pro ειναι ισως η καλυτερη μητρικη που εχει βγαλει ποτε και τουλαχιστον στο χωρο των o/cers ειχε πουλησει αρκετα. Προσωπικα ειμαι 99% ευχαριστημενος μαζι της, λιγο η υποστηριξη για μνημες ηθελε δουλεια και θα ηταν ασυγκριτη για την κατηγορια της.

εγω θα έλεγα πάλι καλά που θα κρατήσει την 3χρονη εγγύηση στις mobo που έχει ήδη πουλήσει....

αυτονοητο κ αναμενομενο.δεν νομιζω οτι μια εταιρια με τετοια διαδρομη,θα εκανε κατι διαφορετικο...

και εγώ ελπίζω να μην κλείσει γιατί είναι μακράν η καλύτερες μητρικές που έχουν βγει κατά την γνώμη μου, και εντελώς απροβλημάτιστα για καθημερινή χρήση, και αυτην την στιγμή έχω 6 abit στα μηχανήματά μου

is7

ib9

f-190hd x2

ip35pro x2

και κανένα πρόβλημα από καμία.

ελπίζω και εγώ να είναι ψέματα ειδάλλως :rip:abit

παίδες κοίταξα στο global site της abit και είδα να διαφημίζει το καινούργιο Mobo με το ΙΧ48-GT3:http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX48+GT3&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

κλείσει δε κλείσει εγώ το θέλω πολύ :p

και αυτό που με το ι45pro:

http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=428 το οποίο είναι πιο παλιά διαφήμιση :T:

Αμάν πια...βγαίνει ο καθένας και γράφει οτι αρλούμπα θέλει στο νετ...πρώτα η amd μέτα η abit.Η abit δε σταματάει τη παραγωγή μοντέλων μητρικών πλακέτων...όπως σωστά ειπώθηκε θα βγάλει το P45...και αν σταματήσει το τμήμα μητρικών πλακετών,δε θα μπορούσε να στηρίξει το εν λόγω μοντέλο-γιατι κάθε εταιρια που σέβεται τον εαυτό της προσφέρει σε κάθε μοντελο bios updates +newest revisions...αν ήταν να κλείσει θα χε σταματήσει το project "45"...οπότε μην ιδρώνετε άδικα,τουλαχιστον το 2009 μαζι θα το βγάλουμε!

Εξάλλου και να σταματήσει την παραγωγή μητρικών κάποτε στο μέλλον,δε πρόκειται να κλείσει,απλα δε θα βγάζει μητρικές.Αν και κάποια με την ιστοριά και τη τεχνογνωσία της abit,μάλλον δεν έχει λόγο να αποκλειστει απο την αγορά μητρικών.Ας κλέισει πρώτα η asus την ASrock και βλέπουμε...

...NF7-S Rev.2...

Θρυλική μητρική!!! H δική μου ακόμα παίζει, παρέα με τον 2400+, τις UTT και το OCZ Booster, σκυλί κανονικό!!!

Μαζί με τις IP35 πρέπει να έχουν κάνει τις καλύτερες πωλήσεις στην Abit

διόρθωση skatilla έπρεπε να το λένε :hehe::hehe:

:rofl: έλιωσα :hehe:

---------------------

Δεν έχω δοκιμάσει μητρική abit ποτέ

αλλά

από αυτά που λέτε πρέπει να είναι θρυλική.

Από μια είδηση που δίαβασα λέει δεν θα κλείσει σαν εταιρία, απλώς θα σταματήσει να κατασευάζει πράγματα για pc.

---------------------

Δεν έχω δοκιμάσει μητρική abit ποτέ

αλλά

από αυτά που λέτε πρέπει να είναι θρυλική.

Από μια είδηση που δίαβασα λέει δεν θα κλείσει σαν εταιρία, απλώς θα σταματήσει να κατασευάζει πράγματα για pc.

Και τι θα κανει ? Θα ανοιξει καμια καντινα εξω απο κανενα club και θα πουλαει βρωμικο ? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.