Jump to content

Cosmos S & ύψος cooler

soc_h

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα στο Cosmos S με τις μεγάλες ψήκτρες λόγω του πλαϊνού fan? Μόλις αγόρασα την COOLERMASTER HYPER 212 με ύψος 160 mm, όσο και της true και κάπου διάβασα ότι η true δεν χωράει στο Cosmos S...

Soc

Σίγουρα δεν χωραέι... εκτός και αν ξηλώσεις τον πλαϊνο ανεμιστήρα.

Δες τι γράφουν και στο site τους : http://www.coolermaster.com/support/faq-2.php?fid=2979

Μόλις χθες το πήρα το ίδιο κουτί και εγώ.. και πήρα αυτή την ψύχτρα από e-shop.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809023 και θα της αλλάξω τον ανεμιστήρα με 2 Noctua 92mm για λιγότερο θόρυβο.

Σήμερα βέβαια δεν την έχει διαθέσιμη..

Το frostytech έχει καλό review..

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2269

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Πήγα σήμερα και έδωσα πίσω την COOLERMASTER HYPER 212 και αντι αυτής παράγγειλα την THERMALTAKE CL-P0310 BIG TYPHOON 120 VX, την οποία θα πάρω αύριο.

Το eshop δεν είχε πρόβλημα με την αλλαγή (απλά την είχα ανοίξει) και θα πληρώσω μόνο τη διαφορά.

Soc

Ξενέρα , οι καλύτερες ψύκτρες δε χωράνε ....

Αν βγεί το πλαινό FAN υπάρχει μεγάλη επίπτωση στις θερμοκρασίες στο εσωτερικό?Έχει δει κανείς?

Αλλιώς θα βάλω την Enzotech....

αν βγει ο πλαινος ανεμιστηρας Η σιτα που υπαρχει μενει σταθερη ? γιατι δοκιμασα εβγαλα ολο το πλαισιο που κραταει τον ανεμιστηρα μιας και ο ανεμιστηρας μου ειναι περιτος ( υδροψυξη ) και η σιτα ηταν χυμα στον αερα .

αν βγει ο πλαινος ανεμιστηρας Η σιτα που υπαρχει μενει σταθερη ? γιατι δοκιμασα εβγαλα ολο το πλαισιο που κραταει τον ανεμιστηρα μιας και ο ανεμιστηρας μου ειναι περιτος ( υδροψυξη ) και η σιτα ηταν χυμα στον αερα .

Αμφιβαλω στο κατα ποσο σου ειναι περιτος...

τοτε ειναι που τον χρειαζεσαι περισσοτερο..

Αμφιβαλω στο κατα ποσο σου ειναι περιτος...

τοτε ειναι που τον χρειαζεσαι περισσοτερο..

40 βαθμους στο συστημα 44-47 στον επεξεργαστη . σχετικα καλες θερμοκρασιες χωρις ανεμιστηρες στο κουτι . εναν ανεμιστηρα στους δισκους εχω και τους 2 ανεμιστηρες στο ψυγειο . Δεν ειμαι υπερ της βαβουρας .

40 βαθμους στο συστημα 44-47 στον επεξεργαστη . σχετικα καλες θερμοκρασιες χωρις ανεμιστηρες στο κουτι . εναν ανεμιστηρα στους δισκους εχω και τους 2 ανεμιστηρες στο ψυγειο . Δεν ειμαι υπερ της βαβουρας .

Δεν κάνει βαβούρα...

Δίπλα μου τον έχω και δεν ακούγεται, αλλά όπως λες μάλλον δεν τον χρειάζεσαι.

Ισως για τις μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.