soc_h Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα στο Cosmos S με τις μεγάλες ψήκτρες λόγω του πλαϊνού fan? Μόλις αγόρασα την COOLERMASTER HYPER 212 με ύψος 160 mm, όσο και της true και κάπου διάβασα ότι η true δεν χωράει στο Cosmos S...Soc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Αύγουστος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 True δεν χωράει. Λογικά, αν έχει το ίδιο ύψος, και η hyper δεν θα χωράει.edit: δεν χωράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 29, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Πολλές δεν χωράνε... όπως η Xigmatek Hdt-s1283-4 Αυτη χωράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Αν βγάλεις τον πλαινό ανεμιστήρα όλες χωράνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagdouk Αύγουστος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Σίγουρα δεν χωραέι... εκτός και αν ξηλώσεις τον πλαϊνο ανεμιστήρα. Δες τι γράφουν και στο site τους : http://www.coolermaster.com/support/faq-2.php?fid=2979Μόλις χθες το πήρα το ίδιο κουτί και εγώ.. και πήρα αυτή την ψύχτρα από e-shop.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809023 και θα της αλλάξω τον ανεμιστήρα με 2 Noctua 92mm για λιγότερο θόρυβο.Σήμερα βέβαια δεν την έχει διαθέσιμη.. Το frostytech έχει καλό review.. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Αν βγάλεις τον πλαινό ανεμιστήρα όλες χωράνεΤοτε καλύτερα να αφήσεις την μαμά ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc_h Αύγουστος 29, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πήγα σήμερα και έδωσα πίσω την COOLERMASTER HYPER 212 και αντι αυτής παράγγειλα την THERMALTAKE CL-P0310 BIG TYPHOON 120 VX, την οποία θα πάρω αύριο.Το eshop δεν είχε πρόβλημα με την αλλαγή (απλά την είχα ανοίξει) και θα πληρώσω μόνο τη διαφορά.Soc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Τοτε καλύτερα να αφήσεις την μαμά ψυκτρα.μπορει να τον βαλει απο την εξω μερια...!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godaemon Αύγουστος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Ξενέρα , οι καλύτερες ψύκτρες δε χωράνε ....Αν βγεί το πλαινό FAN υπάρχει μεγάλη επίπτωση στις θερμοκρασίες στο εσωτερικό?Έχει δει κανείς?Αλλιώς θα βάλω την Enzotech.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Αύγουστος 31, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 αν βγει ο πλαινος ανεμιστηρας Η σιτα που υπαρχει μενει σταθερη ? γιατι δοκιμασα εβγαλα ολο το πλαισιο που κραταει τον ανεμιστηρα μιας και ο ανεμιστηρας μου ειναι περιτος ( υδροψυξη ) και η σιτα ηταν χυμα στον αερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 31, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Βγάζεις όλο το πλαινό, ξεβιδώνεις τον ανεμιστήρα και μετά ξαναβάζεις το πλαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 31, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Βγάζεις όλο το πλαινό, ξεβιδώνεις τον ανεμιστήρα και μετά ξαναβάζεις το πλαστικό η αγοράζεις ένα κομμάτι plexy και τσουπ έχεις και παράθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 31, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 αν βγει ο πλαινος ανεμιστηρας Η σιτα που υπαρχει μενει σταθερη ? γιατι δοκιμασα εβγαλα ολο το πλαισιο που κραταει τον ανεμιστηρα μιας και ο ανεμιστηρας μου ειναι περιτος ( υδροψυξη ) και η σιτα ηταν χυμα στον αερα .Αμφιβαλω στο κατα ποσο σου ειναι περιτος...τοτε ειναι που τον χρειαζεσαι περισσοτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Αύγουστος 31, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Αμφιβαλω στο κατα ποσο σου ειναι περιτος...τοτε ειναι που τον χρειαζεσαι περισσοτερο..40 βαθμους στο συστημα 44-47 στον επεξεργαστη . σχετικα καλες θερμοκρασιες χωρις ανεμιστηρες στο κουτι . εναν ανεμιστηρα στους δισκους εχω και τους 2 ανεμιστηρες στο ψυγειο . Δεν ειμαι υπερ της βαβουρας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 31, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 40 βαθμους στο συστημα 44-47 στον επεξεργαστη . σχετικα καλες θερμοκρασιες χωρις ανεμιστηρες στο κουτι . εναν ανεμιστηρα στους δισκους εχω και τους 2 ανεμιστηρες στο ψυγειο . Δεν ειμαι υπερ της βαβουρας .Δεν κάνει βαβούρα... Δίπλα μου τον έχω και δεν ακούγεται, αλλά όπως λες μάλλον δεν τον χρειάζεσαι.Ισως για τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 31, 2008 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Για ψύκτρα έχω μια Scythe Mugen μέσα στο Cosmos-s. Με τον πλαϊνό ανεμιστήρα! Απλά το πλαϊνό καπάκι πρέπει να το σπρώξεις λιγάκι για να κουμπώσει. Δείτε και τη φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Αύγουστος 31, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Είναι λογικό man....είναι 1 εκατοστό πιο στενή (όχι κοντή, στενή) από την TRUE....επίσης, έχεις τον fan της να παίρνει αέρα από πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.