Jump to content

Eπιλογή GPU έως €80.

JIMBOAthens

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την γνώμη σας για καινούργια κάρτα γραφικών έως €80.

Ati ή Nvidia?

H κάρτα θα μπει σε καινούργιο σύστημα με C2Q 9550, M/B ASUS P5Q, 4GB DDR2@1066, HD 640GB WD και θα οδηγεί 2 19άρες TFT 4:3.

Χρήση: Ελάχιστο Gaming, Multitasking, Video Conversion, Eφαρμογές γραφείου κ.τ.λ.

Όλες οι απόψεις-προτάσεις ευπρόσδεκτες! :)

Για μεταχειρισμενη με εγγυηση δεν το σκεφτεσαι καθολου? Μπορεις εδω μεσα να βρεις πολυ καλες καρτες (8800gt) με αυτα τα λεφτα

Συμφωνώ και εγώ με την 3850, νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτήν. Πρόσεχε μόνο γιατί κυκλοφορεί και με 512 ddr2!!! Κάτι το οποίο την κάνει φθηνότερη αλλά χειρότερη!!! Καλή αγορά!!!

Βάλε 5-10€ παραπάνω και κοίτα είτε την 3850 που αναφέρθηκε ή κάτι σε 9600GT/GSO, 8800GT/GS.

Αλλιώς η καλύτερη επιλογή είναι μία 3650 κάπου στα 45-50€. Από τα 50€ και πάνω δεν υπάρχει απολύτως τίποτα low end που να δικαιολογεί τα λεφτά του, μέχρι να μπούμε στα λημέρια των midrange καρτών που σου ανέφερα.

Yanni: Οι 9600GSO & 8800GS στηρίζονται πάνω στον παλαιο G80 πυρήνα ο οποίος είναι πολύ "ενεργοβόρος". Δεν θα ήταν καλύτερα να τις αποφύγει ? Οι 9600GT και 8800/9800GT είναι γύρω στο 100άρικο, γι'αυτό δεν τις πρότεινα αλλά και πιο ενεργοβόρες σε 2D (idle) από την 3850.

Δεν διαφωνώ στις παρατηρήσεις σου. Ανέφερα απλά κάρτες κοντά στα 80€ ή και λίγο παραπάνω με καλές επιδόσεις στα 3D, διότι από τα 45€ μέχρι και τα 80€ όλες πάνω κάτω οι λύσεις ουσιαστικά είναι μία από τα ίδια.

Βασικά η καλύτερη λύση είναι οι νέες 46Χ0, αλλά αυτές θέλουν καμιά 20αριά μέρες μέχρι να τις δούμε και δεν γνωρίζουμε και τιμές.

Για μεταχειρισμενη με εγγυηση δεν το σκεφτεσαι καθολου? Μπορεις εδω μεσα να βρεις πολυ καλες καρτες (8800gt) με αυτα τα λεφτα

εγω συμφωνω με τον dreamer εφοσον η μεταχειρισμενη θα εχει και εγγυηση και θα ειναι και καλυτερη...

Για καινουργια 3850 θα ηταν οκ αλλα ειναι και πιο ακριβη...Λογο οτι το budget ειναι ηδη χαμηλο ο δρομος του μεταχειρισμενου θα ηταν πιο γλυκος ;)

Συμφωνώ με yanni & tofozi. Στα 80Ε σήμερα μόνο 3850-512 για ολίγον gaming (σε 19άρα 1280χ1024 μια χαρά θα είναι αν δεν φορτώσεις όλα τα φίλτρα)

:T: Μία 8800GT με 2+ χρόνια εγγύηση δεν θα σε χαλάσει καθόλου

:T: Μία 8800GT με 2+ χρόνια εγγύηση δεν θα σε χαλάσει καθόλου

σωστος!!

μην εισαι απολυτος με τα μεταχειρισμενα φιλε μου! (εσυ θα χασεις, σε αυτα τα λεφτα η 8800gt ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη!!!!)

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις. Θα σας ενημερώσω εντός των ημερών για την τελική μου απόφαση και με τις πρώτες εντυπώσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.