Jump to content

Τα αρνητικά των Mac

kreach

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω Mac. Έχω διαβάσει και το σχετικό άρθρο στο PCMAG του Ιουλίου-Αυγούστου. Ποιά αρνητικά στοιχεία έχουν τα Mac που θα έπρεπε να έχω υπόψη? Το θέμα συμβατότητας, games κτλ λογικά διορθώνωνται εφόσον εγκαταστήσω παράλληλα XP.

Εάν αγοράσω ένα mac, πού το πάω για service? Ισχύει ακόμα πως σε περίπτωση βλάβης αποστέλλεται στο εξωτερικό?

Τα XP δεν θα είναι πιο αργά σε mac? Η σύγκριση γίνεται με mac, pc με παραπλήσια τιμή

εμενα αυτο που θα με ενοχλουσε πολυ με μακιντος ειναι το μονοπωλιο των περιφερειακων.Δες πχ ποσο κανει σημερα μια 8800GT για Mac και λιποθυμα τωρα!

εσενα εσενα εσενα ?

edit:αυτος ο ναρκισσισμος μου εχει καταντησει επικινδυνος...

εμενα αυτο που θα με ενοχλουσε πολυ με μακιντος εμενα ειναι το μονοπωλιο των περιφερειακων.Δες πχ ποσο κανει σημερα μια 8800GT για Mac και λιποθυμα τωρα!

εσενα εσενα εσενα ? :D

Η m$ πάει να σε φυλακίσει με το software, τα συστήματα της a$ πάνε να σε φυλακίσουν κ στο hardware. Φτιάξε μόνο σου ένα pc όπως γουστάρεις, κότσαρε του κ μία διανομή από την κοινότητα και είσαι έτοιμος με πολύ καλύτερο σύστημα στα ίδια χρήματα και απίστευτα καλύτερο λειτουργικό. Μα το σημαντικότερο; Ελεύθερος!!!

Η m$ πάει να σε φυλακίσει με το software, τα συστήματα της a$ πάνε να σε φυλακίσουν κ στο hardware. Φτιάξε μόνο σου ένα pc όπως γουστάρεις, κότσαρε του κ μία διανομή από την κοινότητα και είσαι έτοιμος με πολύ καλύτερο σύστημα στα ίδια χρήματα και απίστευτα καλύτερο λειτουργικό. Μα το σημαντικότερο; Ελεύθερος!!!

+1

επιλεγεις μονος σου το hardware και τσάμπα software τι άλλο μπορεί να θες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.