psilos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Καλημέρα, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το παρακάτω μήνυμα. kalispera se olous, thelw na zitisw mia xari... na proothisete to parakatw minima se osous kserete: 'Stis 13 avgoustou to apogevma 3 me 5, metaxi 78ou - 79ou xiliometrou stn ethniki odo athinwn - lamias egine ena thanatiforo troxaio atixima me ena prasino lancia delta kai ena mavro yamaxa fazer. se afto to atyxima skotothike o odigos tis mixanis, o aderfos mou ... KWSTANTINOS PASPALAS, 30 etwn. Episis apo oti me exoun enimerwsei apo tin troxaia den iparxei KANENAS martiras. Oloi exete aderfia kai mporeitai na katalavetai. to kinito mou einai 6979206490 kai to email mou argyris_paspalas@yahoo.gr... ean iparxei kapoios pou na kserei to otidipote sas parakalw as epikoinonisei mazi mou, apla thelw na mathw... sas efxaristw poli' kai esas olous sas efxaristw akoma pio poli. stilto se osoys mporis eyxaristo Έρρικα Ανδριανοπούλου Μου ηρθε αυτο το mail και το μεταφερω αυτουσιο
GoMaR Αύγουστος 28, 2008 #2 Αύγουστος 28, 2008 Δε ξερω αν αληθευουν τετοια mails , δε ξερω τον σκοπο του, αλλα κατα καιρους βλεπω τετοια forwards.και πες οτι ημουν εκει την ταδε ωρα και μερα , σε τι θα μπορουσα να βοηθησω ;για το ποιος εφταιγε ; Για τον αριθμο πινακιδας του lancia ? Γιατι το ΜΟΝΟ που σκεφτομαι ειναι αυτο
SirDiman Αύγουστος 28, 2008 #3 Αύγουστος 28, 2008 Αφου δεν υπάρχει μάρτυρας και το θύμα είναι νεκρό, πως ξέρουν οτι προκλήθηκε απο τον οδηγό του πράσινου lancia?
o polonos Αύγουστος 28, 2008 #5 Αύγουστος 28, 2008 Αφου δεν υπάρχει μάρτυρας και το θύμα είναι νεκρό, πως ξέρουν οτι προκλήθηκε απο τον οδηγό του πράσινου lancia? Απο τα σημαδια στην ασφαλτο ισως ?
Kostas007 Αύγουστος 28, 2008 #6 Αύγουστος 28, 2008 το αμαξι σερνεται στην ασφαλτο με το πλαι,ετσι μενει πρασινο χρωμα...και επισης επεσε και το σηματακι της μαρκας ε?...παω στοιχημα οτι το τηλεφωνο θα το σηκωσει καμια γιαγια απο την αλεξανδρουπολη
GoMaR Αύγουστος 28, 2008 #7 Αύγουστος 28, 2008 αν μου πειτε την πιεση των ελαστικων , ισως σας πω τι εγινε
astrolabos Αύγουστος 28, 2008 #8 Αύγουστος 28, 2008 Έγινε μια φορά και προφανώς κάποιοι σκέφτηκαν ότι είναι ένας καλός τρόπος να κάνουν φάρσες
AGRIMI Αύγουστος 28, 2008 #9 Αύγουστος 28, 2008 ίσως είναι φάρσα αλλά έχουμε χάσει την πίστη μας και στο φινάλε τι είναι ένα mail. θα πάθετε κάτι αν τους πάρεται τηλ και σας βρίσουν? που ξέρεται η λίγη ανθρωπιά που μας έμεινε ίσως βοηθήσει κάποιους. αυτοί οι τύποι βλάκες γεννήθηκαν βλάκες θα πεθάνουν εσείς γιατί να πάρεται μέρος σ'αυτές τις "τραγικές φάρσες"
darien Αύγουστος 28, 2008 #10 Αύγουστος 28, 2008 απο τη στιγμη που δεν υπαρχει μαρτυρας, για να εχουμε κατι να πουμε θα πρεπει να ειμαστε ο οδηγος του "πρασινου λανσια". Οποιος παραδεχεται οτι ηταν αυτος, ας σηκωσει το χερι.
morfeas-dsl- Αύγουστος 29, 2008 #11 Αύγουστος 29, 2008 ίσως είναι φάρσα αλλά έχουμε χάσει την πίστη μας και στο φινάλε τι είναι ένα mail. θα πάθετε κάτι αν τους πάρεται τηλ και σας βρίσουν? που ξέρεται η λίγη ανθρωπιά που μας έμεινε ίσως βοηθήσει κάποιους. αυτοί οι τύποι βλάκες γεννήθηκαν βλάκες θα πεθάνουν εσείς γιατί να πάρεται μέρος σ'αυτές τις "τραγικές φάρσες"ειναι το ιδιο με το να δινεις ενα ευρω σε ενα πενταχρονο που ζητιανευει. απλα δειχνεις σε αυτους που το βαζουν οτι περναει και συνεχιζει να το στελνουν. ενα email σημερα απειρα αυριο. αν τωρα ειναι 100% αληθινο και υπαρχουν στοιχεια για αυτο πχ καποια φωτο κτλ μετα χαρας να το στειλω
iraklisvel Αύγουστος 29, 2008 #12 Αύγουστος 29, 2008 Παιδιά κακώς με τη μία όλοι το καταδικάζετε.Καταρχήν υπάρχουν και Φόρουμ στα οποία συζητούνται τέτοια θέματα με οδηγική συμπεριφορά και τυχόν ατυχήματα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι φάρσα. Επειδή μερικοί ακόμα κι εδώ ίσως σκέφτονται έτσι ίσως?Ο χρήστης Psiloshac ανέβασε κάτι που τον θορύβησε γιατί δεν το σέβόμαστε? Επίσης σκεφτήκατε πως οι συγγενείς αυτού του παιδιού που είχε το ατύχημα ίσως όντως να μην μπορούν να βρούν άκρη και πληροφορίες? Γιατί αμφισβητείτε ντε και καλά τις πληροφορίες? Πέρα απο την πλάκα, κάποιος ίσως απλά είδε το τρακαρισμένο όχημα λίγο πιο πέρα στην εθνική οδό αλλα μετά κατάλαβε τι έιχε γίνει.Ειλικρινά φτάνουν αυτα τα ποστς που ήδη διάβασα. Αν δεν ξέρετε τίποτα απλά μην δημοσιεύετε. Στο κάτω κάτω σκεφτείτε λίγο. Έχετε χάσει κανένας κάποιον δικό του σε ατύχημα? Αν μια μέρα σας πούν σκοτώθηκε ο αδερφός σας αλλά δεν ξέρουμε τίποτα άλλο τι θα κάνατε? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Λίγο ντροπή και λίγο σεβασμό στο νεκρό. Δεν είναι απαραίτητο να τα ξεφτιλίζουμε όλα.
GoMaR Αύγουστος 29, 2008 #13 Αύγουστος 29, 2008 δε καταλαβαινεις τι ; οταν κατακαιρους σου ερχονται παρομοια mails , απο ενα σημειο και μετα τα βλεπεις με την ιδια "σοβαροτητα" που βλεπεις και τα mails του στυλ " καντε κλικ εδω και γινετε εκατομμυριουχοι "btw , αδερφος του εισαι και εισαι τοσο σκεπτικος ;
iraklisvel Αύγουστος 29, 2008 #14 Αύγουστος 29, 2008 Όχι ρε συ GoMaR δεν είμαι αδερφός του. Και ξέρω πως ίσως όντως είναι ψέμματα. Δεν θα το κοιτάξω γιατί ξέρω πως μπορώ να το διαπιστώσω. Καταλαβαίνω αυτό που λές για τα μηνύματα. Απλά θυμαμαι την ιστορία με τα πρόβατα και το λύκο. Ο χρήστης που αναδημοσίευσε προφανώς πιστεύει στη δύναμη του Φόρουμ όπως κι εμείς οι υπόλοιποι.Αυτό μπορεί να είναι ψέμμα σαν ιστορία όπως προείπατε. Αλλά αν κάτι γίνει στ αλήθεια και κάποιος εναποθέσει τις ελπίδες του σε κάποιο φορουμ όπως αυτό εδώ το οποίο έχει πολύ κόσμο και αξίζει να ψάξει, κρίμα δεν είναι να τον πάρουν όλοι στην πλάκα?Όσο για το τελευταίο, είμαι σκεπτικός επειδή ΝΑΙ θα μπορούσα να είμαι αδερφός του.Ευτυχώς για μενα, δεν ειμαι. Αλλά ξέρεις τι πιστεύω? Αυτό κάποτε συνέβη στ αλήθεια.Κάποιος το δημοσίευσε. Αλλά μετά κάποιος είδε την απήχηση στον κόσμο και ότι όλοι ψάχνονταν να βρουν τι έιχε συμβεί, και ως ¨κλασσσικός μ@λ@κας Έλληνας¨(παραθέτω φραση του Γεωργίου βλέπε εκμπομπή 1 ως 65), το ξεφτίλισε και εκανε copy paste το αίμα ενός παιδιού. έχετε δεί ποτέ ατύχημα με μηχανή? καταλαβαίνουμε όλοι ότι ίσως ενας αθώος (ίσως) έγινε κομμάτια εξαιτίας ενός κωλόπαιδου φονιά? Εγώ στα mails και στα posts σχετικού περιεχομένου δεν εκφράζω αποψη για την αξιοπιστία τους γιατί ξέρω πως παίζει να είναι περιορισμένη. Αλλά αφήνω παντα ένα ενδεχόμενο και χτυπάω ξύλο. Γιατί ... όταν ο κακός λύκος πλησιάσει, ίσως κάποιος ζητήσει πληροφορίες για τον δικό του αδερφό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.