serafino Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Mηπως ξερετε καποιο -επισημο εννοειται- link για να κατεβασω και να εγκαταστησω το SP3 για Win XP Pro eng?Eψαξα στο site της Μicrosoft αλλα δεν το βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Αύγουστος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Αύγουστος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Aυτο, λέει, ειναι cd image. Δηλαδη θα πρεπει να το καψω σε cd-rom και απο κει να το τρεξω?Επισης λεει:"DO NOT CLICK DOWNLOAD IF YOU ARE UPDATING JUST ONE COMPUTER"Δηλαδη?? Εγω σε ενα θελω να βαλω μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Αύγουστος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Μου φαίνεται πως η εγκατάσταση του Service Pack 3 γίνεται αυτόματα μέσα από το Windows Update. Όσο για την ερώτησή σου, ναι το γράφεις σε cd και το τρέχεις από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Εδώ πάντως είναι exe.Πλέον νομίζω ότι μπορείς να το κατεβάσεις και από το Windows Update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Αύγουστος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 To εχω δει αυτο το .exe αλλα μαλλον δε κανει διοτι οπως βλεπεις λεει"Windows XP Service Pack 3 Network Installation Package for IT Professionals and Developers"Οσο για τα Updates, πριν λιγο καιρο το ειxα οντως λαβει μεσω των Updates.Ωστοσο, τωρα μεχρι στιγμης εχω λαβει αλλα updates αλλα οχι αυτο.Τελος παντων θα περιμενω να μου ερθει, μαλλον ειναι θεμα χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Κάνε δεξί κλικ στο My Computer και Properties. Εκεί δες τι έκδοση λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Ενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις και θα σου το βγάλει στάνταρ σαν ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vageo Αύγουστος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 To εχω δει αυτο το .exe αλλα μαλλον δε κανει διοτι οπως βλεπεις λεει"Windows XP Service Pack 3 Network Installation Package for IT Professionals and Developers"Μα αυτό ακριβώς θέλεις. Από την στιγμή που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις CD τότε κάνεις Network Installation for IT Professionals and Developers.Το εκτελέσιμο ( .exe ) που χρειάζεσαι είναι το WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe και το βρίσκεις στη θέση http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=en η οποία αναφέρθηκε και παραπάνω ( #5 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Αύγουστος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Γιατί να βάλεις το Sp3???Εγώ το έβαλα και δεν έχω κερδίσει απολύτος τίποτα!!!(φανερό τουλάχιστον!!!)Το μόνο που συνέβησε είναι να καθιστερεί το άνοιγμα των Windows τραγικά!!!Σκέψου το καλά και δράσε ανάλογα!!!υ/γ Χρησιμοποιώ την ίδια έκδοση windows που έχεις και εσύ και χωρίς το sp3, ήταν πολύ καλά τα πράγματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 @stratakisggiiooΜην κινδυνολογείς! Δε σου φταίει το SP3 για αυτό που λες. Κάτι άλλο σε καθυστερεί. Επίσης, Service Pack είναι, δεν είναι νέο OS. Μην περιμένεις επιδόσεις και τέτοια. Περισσότερο εξυπηρετεί αυτούς που στήνουν XP και περνάνε με τη μία όλα τα updates που βγαίνουν κατά καιρούς.Μήπως έβαλες το και το Search 4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 προχτες που εγκατεστησα winxp sp2 σε laptop, μου το εβγαλε κατευθειαν στο windows update και το εβαλα αποκει... Αρα σιγουρα το παιρνεις ετσι αμα θες. Τωρα αν θες να ψαξεις να το βρεις αυτονομο, κανε search για winxp service pack 3 REDISTRIBUTABLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Αύγουστος 30, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Κάνε δεξί κλικ στο My Computer και Properties. Εκεί δες τι έκδοση λέει. Αυτο μου το πες για να δω ποιο ειναι το τρεχον SP μου? Αυτο το ξερω(SP2).Ενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις και θα σου το βγάλει στάνταρ σαν ενημέρωση.Oπως ειπα, τις εχω ενεργοποιημενες αλλα δε μου εχει ερθει ως τωρα. Εξαλλου απ οτι βλεπω εχω προβλημα με τα updates, ενω φαινονται οτι εγκαθιστανται, τελικα δεν εγκαθιστανται, και μετα ξαναβγαινουν ολο τα ιδια...Μα αυτό ακριβώς θέλεις. Από την στιγμή που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις CD τότε κάνεις Network Installation for IT Professionals and Developers.Το εκτελέσιμο ( .exe ) που χρειάζεσαι είναι το WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe και το βρίσκεις στη θέση http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en Eισαι σιγουρος 100% ετσι? Να βαλω αυτο λοιπον...γιατι εχουν και μια διαφορα 200ΜΒ με το αλλο.YΓ. Υποθετω οτι αυτο που λεει "πριν την εγκατασταση κανε ενα αντιγραφο του συστηματος σου", ειναι καθαρα τυπικο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 30, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Eισαι σιγουρος 100% ετσι? Να βαλω αυτο λοιπον...γιατι εχουν και μια διαφορα 200ΜΒ με το αλλο.YΓ. Υποθετω οτι αυτο που λεει "πριν την εγκατασταση κανε ενα αντιγραφο του συστηματος σου", ειναι καθαρα τυπικο ε?Ναι είναι η ίδια έκδοση απλά περιλαμβάνει όλα τα αρχεία που μπορεί να χρειαστούνε και χρησιμοποιείτε κυρίως για slipstreaming ή από τους admins για να αναβαθμίσουν πολλά pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vageo Αύγουστος 30, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Για να σου φύγει κάθε αμφιβολία αντιγράφω από το επίσημο site της microsoft στην ελληνική γλώσσα (άρθρο της γνωσιακής βάσης ΚΒ936929):"Λήψη του πιο πρόσφατου Service Pack των Windows XP από το Κέντρο λήψης της Microsoft (Microsoft Download Center)Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη λήψη του Service Pack από το Windows Update, μπορείτε να κάνετε λήψη του αυτόνομου πακέτου ενημερωμένων εκδόσεων από το Κέντρο λήψης (Download Center).Το ακόλουθο αρχείο είναι διαθέσιμο για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft (Download Center):Άμεση λήψη του πακέτου Windows XP Service Pack 3."http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Αύγουστος 30, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Ok με το SP3, το εβαλα Σχετικα με τα Updates, μηπως ξερετε τι να κανω για να μου εγκαθιστανται κανονικα? :fist: Εμφανιζεται στο tray η κιτρινη ασπιδα με το θαυμαστικο, την κλικαρω και επιλεγω express install... Μετα απο λιγο μου λεει "Some updates could not be installed" και η ασπιδα επανεμφανιζεται σε εναν φαυλο κυκλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Αύγουστος 31, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 @stratakisggiiooΜην κινδυνολογείς! Δε σου φταίει το SP3 για αυτό που λες. Κάτι άλλο σε καθυστερεί. Επίσης, Service Pack είναι, δεν είναι νέο OS. Μην περιμένεις επιδόσεις και τέτοια. Περισσότερο εξυπηρετεί αυτούς που στήνουν XP και περνάνε με τη μία όλα τα updates που βγαίνουν κατά καιρούς.Μήπως έβαλες το και το Search 4 ?Φυσικά και δεν το έβαλα όπως και κάποια άλλα ύποπτα τέτοιου τύπου:whistling... Πάντως ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει... Anyway, καλορίζικο το sp3 και καλά updates!!!όσων αφορά το θέμα με το επαναλαμβανόμενα updates που κάνει και το κίτρινο θαυμαστικό, Ακύρωσε τα συγκεκριμένα updates και μένα μου το έκανε αυτό και συγκεκριμένα στο service pack .net framework 1.1 μπλα μπλα... οπότε το ακύρωσα από τη σελίδα των updates και ησύχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 31, 2008 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 όσων αφορά το θέμα με το επαναλαμβανόμενα updates που κάνει και το κίτρινο θαυμαστικό, Ακύρωσε τα συγκεκριμένα updates και μένα μου το έκανε αυτό και συγκεκριμένα στο service pack .net framework 1.1 μπλα μπλα... οπότε το ακύρωσα από τη σελίδα των updates και ησύχασα.Περιλαμβάνει όλα τα updates από το SP2 μέχρι τη στιγμή που βγήκε, καθώς και μερικά speed & security improvements. Δεν είπα κανείς ότι είναι νέα έκδοση αλλά είναι σίγουρα σημαντική αναβάθμιση. Το σωστό είναι να τα περάσεις από την αρχή με Slipstreaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Αύγουστος 31, 2008 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Το σωστό είναι να τα περάσεις από την αρχή με Slipstreaming. Τι είναι το Slipstreaming? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 31, 2008 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Τι είναι το Slipstreaming? Δες εδώ, όπου SP2 βάλε SP3. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις το ίδιο με το πολύ καλό nLite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.