Jump to content

Ολυμπιακός - Ανόρθωση, σχόλια και σχολιανά

ea6gka

Recommended Posts

Eμένα μου λές deninho??

Είμαι στο fan club της valencia και ξέρω τι λένε για ελλάδα....

Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανένα εδώ.

Όταν ακούγανε στο club για οσφπ και albelda γελάγανε....

ΥΓ: 5χρόνια βίγια!! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ DAVID!!!!

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
καλύτερη μπάλα δεν έχει παίξει. Τσούκου τσούκου έπαιζε. Έχει πάρει, όμως, καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά αυτό είναι για εσωτερική κατανάλωση. Στο εξωτερικό ακούν ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ και υπολογίζουν +4 :) Άλλο αν τους χαλάνε καμιά φορά τα σχέδια ;)

Το καλυτερη μπαλα ειναι σχετικό.Εγω εννοω οτι δεν επαιζε συστημα 11-0-0.Προφανως και επαιζε αμυντικα, και για αυτο τοτε δεν ερχοντουσαν μεγαλες σφαλιαρες, οπως αργοτερα που παιξανε λιγο πιο μπροστα και μετραμε ακομα τα γκολ.

Αυταπατες εγω δεν εχω, το συστημα που παιζουμε τωρα δε μ αρεσει, ουτε του ολυμπιακου, αλλα με τους παιχτες και τη νοοτροπια που εχουμε δε γινεται να κανεις το βημα παραπανω, παιζοντας "επιθετικα".

Οσο για το τσουκου τσουκου, προτεινω να δεις μερικα ματσακια π.χ. vs barca-manchester-arsenal-real που κατ εμε η ομαδα ειχε αρχη μεση τελος, κυκλοφορια, πλανο κτλ.Ηταν ομαδα, και οχι καρναβαλι. Απλα οι μεγαλες εμφανισεις του βαζελου ειναι πιο συχνες απ τους αλλους.

Παντως ειμαι αισιοδοξος, γινονται σιγα σιγα βηματα για να παει μπροστα το τοπι στη χωρα μας και οσο για τους ξενους ας λενε οτι θελουν.H βαλενθια ακομα αναβει κερακια για να μεινει α κατηγορια ?:p

.H βαλενθια ακομα αναβει κερακια για να μεινει α κατηγορια ?:p

Μη πετύχουμε κανέναν στο uefa φέτος.

Αυτό σας λέμε μόνο..

Με villa , silva , juoakin, vicente & arismendi μπροστά θα τρέμετε!!!!!

απο μπροστα θα τρεμουν οι αλλοι αλλα πισω(αμυνα) θα τρεμει η βαλενθια...και το απο πισω ποναει περισσοτερο...

Μη πετύχουμε κανέναν στο uefa φέτος.

Αυτό σας λέμε μόνο..

Με villa , silva , juoakin, vicente & arismendi μπροστά θα τρέμετε!!!!!

Το λετε ολοι μαζι αυτο;

Γιατί πονάει ρε??

Μόνο στο τέρμα έχουμε την πληγή.

Τον μ@λ@κα τον hildebrand..

Σε χαλάει miguel (δεξια) raul albiol (κεντρο) marchena (κεντρο) morreti-caneira (αριστερα)

??

Ωχ ωχ ωχ.... Κληρώθηκε η Πανάθα με την Ανόρθωση.... Β' Ομιλος....

Ειπα να βαλω λιγο μπουρλότο εδω μεσα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.