ourakot Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 γεια σας.θα ηθελα και γο να αγορασω μια υδροψυξη..αλλα..ειμαι λιγο ασχετος σε αυτο το θεμα...μπορειτε λοιπον εσεις οι πιο εμπιροι...να μου πειτε....συμφερει καταρχας να προχωρησω σε μια τετοια αγορα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Αν θελεις χαμηλότερες θερμοκρασίες και παράλληλα υψηλότερο o/c θα έλεγα ναι. Αλλα αν θες την υσηχια σου, δεν αξιζει να δωσεις 200+ευρω... Αν κοιταξεις σε αυτην την κατηγορία του φόρουμ θα πάρεις μια γεύση για το αν το εχεις ανάγκη και τι υλικά θα χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 εχω ακουσει οτι θελει πολυ συντηρηση.ισχυει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Όλα θέλουν, απλά θέλει λίγη περισσότερο δουλίτσα και καλό έλεγχο γιατί τα "ατυχήματα" πληρώνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Όλα θέλουν, απλά θέλει λίγη περισσότερο δουλίτσα και καλό έλεγχο γιατί τα "ατυχήματα" πληρώνονται. +1 Επίσης καλό θα ήταν να είσαι λίγο εξοικειωμένος με το Hardware του υπολογιστή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 οταν εννοεις καλο ελεγχο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 28, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 +1 Επίσης καλό θα ήταν να είσαι λίγο εξοικειωμένος με το Hardware του υπολογιστή σου θα ελεγα οτι ειμαι.....απλα...υπαρχουν καποια πραγματα που δεν ξερω..οπως...καθε ποτε πρεπει να αλλαζω το νερο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 θα πρεπει καταρχας να κανεις ενα σωστο στησιμο γιατι απο εκει ξεκινανε ολα. απο εκει και περα να κοιτας την σταθμη του υγρου,να κοιτας για τυχον διαρροες εαν πεφτει σχετικα γρηγορα η σταθμη,να προσεχεις οταν βαζεις-βγαζεις hardware.εαν βαλεις ετοιμο μιγμα υδροψυξης που εχει αντιοξειδικα,λιπαντικα κτλπ)το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συμπληρωνεις οταν πεφτει η σταθμη και να ελεγχεις ανα καποιο χρονικο διαστημα το κυκλωμα(λογο οτι πιανει κατι σαν πουρί,μικροοργανισμοι που σχηματιζονται απο το υγρο μεσα στους σωληνες).ισως ξεχναω κατι/εχω αδικο σε κατι,συγχωρεστε με/διορθωστε με!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 :drool:ειναι λιγο μπελας δηλαδη.αξειζει τουλαχιστον???εννοω...σε τι θερμοκρασιες θα μου κραταει τον επεξεργαστη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 εαν βαλεις στο cpu μονο οι διαφορες που θα δεις θα ειναι ελαχιστες στα idle αλλα σημαντικες στα full load.. δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο μπελας οσο το εκανα να φαινεται απλα σου ειπα καποια πραγματα πχ το να checkareis το υγρο δεν περνει πανω απο 1 λεπτο...ανα 4-5 μερες ας πουμε..απλα κοιτας την σταθμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 29, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 α....ωραια...και...εχεις να μου προτεινεις κατι καλο???μοντελα εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Τελικά μητρική θα αλλάξεις? Αν ναι, πρώτα πάρε μητρική και μετά κοίτα την υδρόψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 29, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 ναι...εχω σκοπο να αλλαξω μητρικη....το λεσ αυτο για να μην ταλεπορουμε με την τοπο8ετηση τησ υδροψυξης??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 ναι...εχω σκοπο να αλλαξω μητρικη....το λεσ αυτο για να μην ταλεπορουμε με την τοπο8ετηση τησ υδροψυξης???κατα κυριον λογο...τωρα για υδροψυξη custom κατα την γνωμη μου.ειναι καλυτερη και πιο ακριβη απο τα ετοιμα μοντελα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 29, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 οταν λες custom τι εννοεις???να την φτιαξω μονος μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 29, 2008 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 ναι..κομματι ,κομματι αναλογα τι θες..και αν βαλεις καλη αντλια και ψυγεια εχεις δυνατοτητα τοποθετησης και των vga αργοτερα..Εαν εισαι απο Αθηνα ΙΣΩΣ(δεν δεσμευομαι) να μπορω να σε βοηθησω και εγω με το στησιμο(εαν τελικα καταληξεις εκει και το προβλημα ειναι το στησιμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 29, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 ναι...συμφωνω μαζι σου....αλλα κομματι δυσκολο να την φτιαξω μονος μου.να με βοηθησεις εσυ????αθηνα μενω....μελισσια....εσυ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ourakot Αύγουστος 29, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 εννοειτε πως δεν θα δεσμευτεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.