Jump to content

αγορα υδροψυξης

ourakot

Recommended Posts

γεια σας.θα ηθελα και γο να αγορασω μια υδροψυξη..αλλα..ειμαι λιγο ασχετος σε αυτο το θεμα...μπορειτε λοιπον εσεις οι πιο εμπιροι...να μου πειτε....συμφερει καταρχας να προχωρησω σε μια τετοια αγορα???

Αν θελεις χαμηλότερες θερμοκρασίες και παράλληλα υψηλότερο o/c θα έλεγα ναι.

Αλλα αν θες την υσηχια σου, δεν αξιζει να δωσεις 200+ευρω...;)

Αν κοιταξεις σε αυτην την κατηγορία του φόρουμ θα πάρεις μια γεύση για το αν το εχεις ανάγκη και τι υλικά θα χρειαστείς. :)

Όλα θέλουν, απλά θέλει λίγη περισσότερο δουλίτσα και καλό έλεγχο γιατί τα "ατυχήματα" πληρώνονται.

+1

Επίσης καλό θα ήταν να είσαι λίγο εξοικειωμένος με το Hardware του υπολογιστή σου ;)

+1

Επίσης καλό θα ήταν να είσαι λίγο εξοικειωμένος με το Hardware του υπολογιστή σου ;)

θα ελεγα οτι ειμαι.....απλα...υπαρχουν καποια πραγματα που δεν ξερω..οπως...καθε ποτε πρεπει να αλλαζω το νερο??

θα πρεπει καταρχας να κανεις ενα σωστο στησιμο γιατι απο εκει ξεκινανε ολα.

απο εκει και περα να κοιτας την σταθμη του υγρου,να κοιτας για τυχον διαρροες εαν πεφτει σχετικα γρηγορα η σταθμη,να προσεχεις οταν βαζεις-βγαζεις hardware.εαν βαλεις ετοιμο μιγμα υδροψυξης που εχει αντιοξειδικα,λιπαντικα κτλπ)το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συμπληρωνεις οταν πεφτει η σταθμη και να ελεγχεις ανα καποιο χρονικο διαστημα το κυκλωμα(λογο οτι πιανει κατι σαν πουρί,μικροοργανισμοι που σχηματιζονται απο το υγρο μεσα στους σωληνες).ισως ξεχναω κατι/εχω αδικο σε κατι,συγχωρεστε με/διορθωστε με!..:whip:

εαν βαλεις στο cpu μονο οι διαφορες που θα δεις θα ειναι ελαχιστες στα idle αλλα σημαντικες στα full load..

δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο μπελας οσο το εκανα να φαινεται απλα σου ειπα καποια πραγματα πχ το να checkareis το υγρο δεν περνει πανω απο 1 λεπτο...ανα 4-5 μερες ας πουμε..απλα κοιτας την σταθμη..

ναι...εχω σκοπο να αλλαξω μητρικη....το λεσ αυτο για να μην ταλεπορουμε με την τοπο8ετηση τησ υδροψυξης???

κατα κυριον λογο...

τωρα για υδροψυξη custom κατα την γνωμη μου.ειναι καλυτερη και πιο ακριβη απο τα ετοιμα μοντελα..

ναι..κομματι ,κομματι αναλογα τι θες..και αν βαλεις καλη αντλια και ψυγεια εχεις δυνατοτητα τοποθετησης και των vga αργοτερα..

Εαν εισαι απο Αθηνα ΙΣΩΣ(δεν δεσμευομαι) να μπορω να σε βοηθησω και εγω με το στησιμο(εαν τελικα καταληξεις εκει και το προβλημα ειναι το στησιμο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.