Jump to content

web cam

teo$

Recommended Posts

Θελω να αγορασω μια καμερα για να την χρησιμοποιω στο msn αλλα να εχει καλη εικονα.Θα ηθελα να μου πειτε τις προτασεις σας γιαυτο που ζηταω.Μην ειναι πολυ ακριβο.

0,3 mp κάμερα τέτοια εποχή, είναι απλά σπατάλη χρημάτων. Αν είναι να δώσεις σε κάτι που θες να σου κρατήσει για τα απαραίτητα πας σε 1,3 και άνω.

Αυτές υπήρχαν και παλαιότερα, η δικιά μου πχ μια creative βγάζει 640χ480.

Γνωρίζω ότι δεν παίζει μόνο η ανάλυση, αλλά σε τέτοιες κάμερες είναι το πλέον βασικό. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να διακρίνεις, απλά δεν μπορείς να μιλήσεις σε full screen χωρίς ιδιαίτερα σπασίματα.

αυτη νομιζω εχει ενας φιλος μου http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978345&product=1113623

και βγαζει πολυ καθαρη εικονα και εχει και ενσωματωμενο μικροφωνο πολυ καλης ποιοτητας

Πηρε και ο αδερφος αυτη απο την προσφορα του πλαισιου με τα 11,90 και μου φανηκε απειρως καλυτερη απο μια creative Webcam Go plus 8m δεκαετιας που ειχα :hehe:

Για τα λεφτα της παντως δεν θα λεγα οτι ειναι μουφα. Ουτε η πιτσα που μολις σαβουρωσα δεν ηταν τοσο φτηνη :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.