Jump to content

Πως γνωρίζουμε τι μνήμη έχουμε ακριβώς;

Fandom

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω άλλα 2GB μνήμης τώρα που οι τιμές ειναι στο πάτωμα, πριν εξαφανιστούν τελείως.. πώς όμως μπορώ να ξέρω τι μνήμη ακριβώς έχω πάνω αυτή τη στιγμή;

Αν έχει το sisoftware sandra μπορείς αξιόπιστα να δεις το τύπο της μνήμης σου, την ποσότητα, τους χρονισμούς της και το σειριακό αριθμό της.

Επίσης το CPUID - cpuz αναφέρει το σειριακό αριθμό της μνήμης σου.

Στην χειρότερη περίπτωση, άνοιξε το κουτί, βγάλτην έξω και πάρτη μαζί σου στο κατάστημα όπου θες να αγοράσεις άλλη.

Ευχαριστώ, έχω ήδη δοκιμάσει το cpuz για να δω τα timings (τα οποία ειναι 5-5-5-15...) και στο eshop πχ έχει 3 παρόμοια μοντέλα μνήμης αλλά κανένα με αυτά τα timing.. εξ ου και η απορία μου τώρα..

Ωραία.Τimings 5-5-5-15 (auto mode στο bios). Part Number: OCZ2G8001G. Serial: 4F435A32 (άχρηστο λογικά..).

Στο eshop έχει μια 4-5-5-15 χωρίς σειριακό, μια OCZ2G8002GK 5-5-5-12 και μια OCZ26672048ELGEGXT-K. Mπορώ να χρησιμοποιήσω καμία απο αυτές..;

Ε, αυτή που έχει το eshop χωρίς κωδικο, είναι σαν τη δικιά σου, μόνο που είναι REV 2, ΔΕΝ σου κάνει. ούτε οι άλλες σου κάνουν. εσύ θέλεις μια OCZ DDR2 PC2-6400 Gold GX XTC.

Φαντάζομαι έχεις 2 modules σε dual channel ddr και χρειάζεσαι άλλες 2 ίδιες, για αύξηση χωρητικότητας, άρα πρέπει να είναι ίδια dimmάκια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.