sofos1990 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα puzzle όχι όμως από τα κοινά.Με ενδιαφέρουν μεγάλα puzzle 2000+ κομμάτια.Έχω φάει τον κόσμο να βρώ όλοι μου λένε σε μεγάλα βιβλιοπωλεία, όμως εκεί δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία νομίζω.Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να ειδικέυεται σε τέτοια.Ενδιαφέρομαι κυρίως για puzzle με κάποιο ιστιοφόρο,μαχητικό αεροσκάφος ή κάποιο δελεαστικό τοπίο!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
tasosmos Αύγουστος 27, 2008 #2 Αύγουστος 27, 2008 Παλια εβρισκες ευκολα σε βιβλιοπωλεια/παιχνιδαδικα, υπηρχε και καποιο μαγαζι που σου εκτυπωνε φωτο σε παζλ αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες...
planetman Αύγουστος 28, 2008 #3 Αύγουστος 28, 2008 Κι εγώ σε παιχνιδάδικο στο Ηράκλειο έχω δει πολύ μεγάλα puzzle. Το μεγαλύτερο που θυμάμαι ήταν 4 κομμάτια που το καθένα είχε 5000 κομμάτια και τα ένωνες και δημιουργούσες μεγαλύτερη εικόνα, δηλαδή 20000 κομμάτια.Άντε να το φτιάξεις τώρα αυτό...
JaguarOne Αύγουστος 28, 2008 #4 Αύγουστος 28, 2008 σε jumbo θα βρεις μερικά, το κακό είναι ότι όλα τα jumbo δεν είναι ίδια. Δοκίμασε και σε κανα κατάστημα τύπου Κάισσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.