Tomahawk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Ενας φιλος επαθε το εξης...Ο αδελφος του καθοταν στο PC και μιλαγε στο msn, κλεινει το msn και ανοιγει τον Explorer, κολλαει ομως ο Explorer και ηταν ολα ασπρα και ειχε εμφανιστει μονο το μπλε εικονιδιο πανω του Explorer. Το αφησε λεει 10 λεπτα ετσι αλλα δεν ξεκολλαγε και εκανε την φοβερη κινηση, εκλεισε τον υπολογιστη απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου...Το προβλημα ποιο ειναι τωρα:Τον ανοιγεις και σου βγαζει τα "Τα windows τερματιστηκαν "απροσμενα": Εισοδος σε κανονικη λειτουργια, σε ασφαλη μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ" , οποιο ομως και να επιλεξεις ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση...Εαν αφησω να περασουν τα 25 αυτα δευτερολεπτα που εχω χρονικο περιθωριο φορτωνουν τα Windows και μετα εμφανιζεται μια μπλε οθονη με αλαμπουρνεζικα και κανει απευθειας επανεκκινηση...Τι μπορω να κανω?Δοκιμασα να βαλω το CD των Windows και να bootαρει απο εκει αλλα δεν πρεπει να αναγνωριζει κανεναν απο τους δυο Drives... Στο bios ειναι ρυθμισμενο να bootαρει απο τον Σκληρο πρωτα και μετα απο τους δυο drives αλλα δεν διαβαζουν το CD.Στην ουσια δεν μπορει να μπει στα Windows και συνεχεια κανει επανεκκινησεις οποια επιλογη και αν επιλεξω (Εισοδος σε ασφαλη λειτουργια, γραμμη εντολων μπλα μπλα μπλα)... Τελος βλεπω και την μπλε οθονη οταν παει να μπει στα Windows τη στιγμη πριν κανει επανεκκινηση.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει η τι μπορουμε να κανουμε?(Ιος, καμενο hardware, τι?)
Jerry007 Αύγουστος 27, 2008 #2 Αύγουστος 27, 2008 Blue Screen of death,ο συνηθής ύποπτος συνήθως είναι οι RAM,απο ψύξη πως πάς?
daemon13 Αύγουστος 27, 2008 #3 Αύγουστος 27, 2008 βάλε να κάνει πρώτα βοοτ από to cd και όχι από το σκλήρό.δοκίμασε το να δεις αν μπορείς να μπεις στην κονσόλα για repair και μέτα βλέπουμε
Tomahawk Αύγουστος 27, 2008 Author #4 Αύγουστος 27, 2008 Εχει την stock ψυκτρα... Στους 65oC δουλευει.Το προβλημα ειναι πως μαλλον δεν αναγνωριζει τους drives ετσι ωστε να κανω format η οτιδηποτε...ΛεειIDE 0: Not detectedIDE 1: Not detected......ενω κανονικα ο φιλος μου μου ειπε οτι του εγραφε κατι (εννοωντας τους drives προφανως).
Evan Αύγουστος 29, 2008 #5 Αύγουστος 29, 2008 Κανε ενα reset cmos βγαζοντας την μικρι μπαταρια απο την mobo σου και μετα ξαναβαλτην και μπες στο bios kαι kανε boot απο CD! Aν δεν γινει κατι ξανα τοτε κοιτα τις μνημες σου...Καιρος για αναβαθμιση παιδια!
Kostas007 Αύγουστος 29, 2008 #6 Αύγουστος 29, 2008 Εχει την stock ψυκτρα... Στους 65oC δουλευει.Το προβλημα ειναι πως μαλλον δεν αναγνωριζει τους drives ετσι ωστε να κανω format η οτιδηποτε...ΛεειIDE 0: Not detectedIDE 1: Not detected......ενω κανονικα ο φιλος μου μου ειπε οτι του εγραφε κατι (εννοωντας τους drives προφανως).ειναι σατα ο δισκος και θελει drivers απο δισκεττα
Tomahawk Αύγουστος 29, 2008 Author #7 Αύγουστος 29, 2008 ειναι σατα ο δισκος και θελει drivers απο δισκετταΔηλαδη τι κανω τωρα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.