Jump to content

OVERCLOCK Η ΤΕΤΡΑΠΥΡΙΝΟΣ

drigio22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω τον επεξεργαστη intel core 2 duo 2.66 gigaheartz τον go .συμφερει να του κανω οverclock και να τον ανεβασω στα 3,6 με την αγορα καποιας ψυκτρας διοτι φοραει την ψυκτρα της μαμας η να αγορασω εναν τετραπυρινο .αν προτεινεται το overclock υδροψυξη η αεροψιξη . σασ παρακαλω προτεινεται καποια ψηκτρα η επεξεργαστη αντοιστιχα .ευχαριστω!!!!

Λογικά έχεις τον E6600. Σε έναν γνωστό μου που τον έχει στα 3,4 24/7 αντέχει μια χαρά ακόμα. Για ψύχτρα κοίτα για την Thermalright Ultra 120.

A ναι. Σωστά. Ο 6600 είναι στα 2,4 έτσι κι αλλιώς. Λάθος μου. Η αποψή μου παραμένει η ίδια. Ο επεξεργαστής σου μπορεί να δεχτεί άνετα δυνατό overclocking.

για τετραπυρινο δεν το συζυτας ετσι ????????? αλλα ακουσα οτι ειναι καλυτεροι οι διπυρινοι για τα παρον και τα μελλοντικα παιχνιδια ειναι κορυφη διοτι ολα θα υποστιριζουν διπυρινο !!!!!για υδροψυξη τι γινεται ??????????

Οι τετραπυρινοι αξιοποιούνται από προγράμματα επεξεργασίας εικόνας/βίντεο και απο ελάχιστα παιχνίδια...

Στο μέλλον θα αλλάξουν τα πράγματα...

Προς το παρόν σου προτείνω να κανεις overclock με μια καλη ψήκτρα(δες ποστ #7)

Επίσης, με τι ασχολησε κυρίως στο pc?

Την υδροψυξη αστην καλύτερα...:p

Δεν σου χρησιμεύει και τοσο...;)

Ασε που ειναι 4 φορες ακριβότερη απο μια πολύ καλή ψήκτρα...:)

Μια χαρά είναι η συγκεκριμένη. Ίσως η καλύτερη που κυκλοφορεί, ωστόσο υπολόγισε και το κόστος ενός καλού ανεμιστήρα.

Σίγουρα λιγότερο. Κανά 70αρι το πολύ πιστεύω. Για καλό ανεμιστήρα ας σου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα με την συγκεκριμένη ψύχτρα. Διάβασε και αυτό το thread. Επίσης πρέπει να εξετάσεις αν χωράει η συγκεκριμένη ψύχτρα στο κουτί σου.

ναι χωραει !μπορεις να μου βρεις το λινκ της ψυκτρας που μου ανεφερες ????????

μου φαίνεται τσάμπα έγραψα πριν...:confused:

Δες το ποστ νούμερο 7, την εχει στο πλαίσιο...

Η scythe ειναι μαζι με το ανεμιστηρι και κρατουσε 6750 στα 3,4 μια χαρα και 8400 στα 4230

Ειχα την Enzotech Cooler Ultra-X οποια δινει Airflow: 98,6 CFM που ειναι απο τα καλυτερα στην αγορα αν και η ψυκτρα ειναι γομαρι σκετο αλλα κανει πολυ καλη δουλεια(Κρατησε τον Ε8500 σε 57 βαθμους στα 4,070 για μια μερα!!)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1038796

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.