jimakos21 Αύγουστος 27, 2008 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Δεν θα βοηθήση το o/c. Το σύστημα σου είναι απο κάθε πλευρά άψογο. Και επειδή δεν μιλάμε για 1-2k διαφορα στα marks (έστω οτι χτύπαγες 18-19 χιλιάδες marks) αλλά για 6-7k και επειδή όπως προείπες έχεις και κολλήματα στα games προφανώς πήγαινε για καινούργιο επεξεργαστή! Δεν θέλω να πιστεύω οτι δεν λειτουργεί σωστά το CF ούτε ότι δεν σου έπεσαν καλά κομμάτια hardware. Προφανώς και οι κάρτουλες ζητάνε πολλά. so... go for new cpu. Gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Αύγουστος 27, 2008 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Mainframe εγω μιλησα για bottleneck σε 24/7 καταστασεις, γιαυτο και ειπα οτι δεν εχει νοημα πανω απο ενα σημειο και μετα. Για bench πασο ... ακομα και το hz μετραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Αύγουστος 28, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Δεν θέλω να πιστεύω οτι δεν λειτουργεί σωστά το CF ούτε ότι δεν σου έπεσαν καλά κομμάτια hardware. Το crossfire λειτουργεί, γιατί κάνω στο 3DMark 06 μονο το τεστ Pixel Shader και με ενεροποιημένο το crossfire έχω σχεδον τα διπλά frames. Έιναι θέμα επεξεργαστή πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Αύγουστος 28, 2008 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Εμενα δεν μου φαινεται λογικο να φταιει ο επεξεργαστης και το αποτελεσμα του 3dmark οντως ειναι πολυ μικρο. Δοκιμασε πρωτα με αλλους drivers. Αν εχεις παλι το ιδιο προβλημα δοκιμασε μια-μια τις καρτες μηπως καποια εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 29, 2008 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Λοιπον παρε τις καρτες και βαλτες σε αλλο pc με τον ιδιο cpu η με καποιον αλλο και τρεξε 3D Mark,αν το σκορ ειναι κοντα η καλυτερο απο το δικο σου τοτε κατι αλλο παιζει Αν και ελπιζω να ειναι καποιος driver!Αλλιως αλλαξε CPU και δες διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 29, 2008 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Με ποιους drivers είσαι ? Το σκορ σου είναι πολύ μικρό , με τον Ε6750 στα 3,4 και με μια HD3870x2 είχα παραπάνω marks από εσένα που έχεις δύο , σίγουρα κάτι δεν πάει καλά .Άρχισε το ψάξιμο σου από τα απλά ,δες τους drivers σου και μετά προχώρα στα εξαρτήματα του H/Y σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Αύγουστος 30, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Με ποιους drivers είσαι ? Το σκορ σου είναι πολύ μικρό , με τον Ε6750 στα 3,4 και με μια HD3870x2 είχα παραπάνω marks από εσένα που έχεις δύο , σίγουρα κάτι δεν πάει καλά .Άρχισε το ψάξιμο σου από τα απλά ,δες τους drivers σου και μετά προχώρα στα εξαρτήματα του H/Y σου.Οι drivers είναι οι 8.8, μετα απο format, αλλά και με τους 8.7 τα ίδια χάλια ήταν. Αν μπορεί να φτιάξει με κάποιο τρόπο, αυτός είναι η αλλάγή cpu πιστευω. Ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας σε ένα παιχνίδι είναι ο επεξεργαστής. Η μνήμη L2 παίζει σημαντικό ρόλο? Δηλαδή ένας πεξεργαστής με 12mb cache έχει μεγάλη διαφορά απο έναν με 6 στα ίδια Ghz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 31, 2008 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Φυσικα και αμα εχεις μεγαλυτερη cache απλα πετας στα παιχνιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Αύγουστος 31, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Αρα ένας Q9550 -12mb cache, 2.83GHz- (έχω φαεί κολλημα με αυτόν το επεξεργαστή ) είναι καλύτερος απο έναν Ε8600 -6mb cache, 3.33GHZ- ειδικά αν τον υπερχρονίσεις και λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 31, 2008 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Με OC πανω απο 3 Ghz θα ειναι αψογος..αλλα κοιτα στα forum ενα ποστ που λεει οτι τα περισσοτερα Games δεν θα αξιοποιησουν εναν multicore cpu(μεχρι να βγει το DX 11),αλλα θα δεις διαφορα σε video,και multitasking εφαρμογες!! Αρα αν εχεις και κλιση προς video edit κτλπ τσιμπας τον 9550 και εισαι μια χαρα παιζοντας και κανοντας πολλα αλλα στο backround ταυτοχρονα!!!Αλλιως παιρνεις τον 8600 και τον ανεβαζεις στον θεο (θα τον εχω απο βδομαδα και κανω post κανα bench)Ιts your call mate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Αύγουστος 31, 2008 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα αν αλλαξεις cpu και φταιει κατι αλλο μπορει να αναπτερωθει το συστημα σου αλλα δεν θα λυσεις το προβλημα σου! Φοβαμαι οτι θα δωσεις 250e και θα συνεχισεις να εχεις κολληματα στα παιχνιδια.Ασε την αλλαγη cpu σαν τελευταια επιλογη και τσεκαρε το hardware ξεκινοντας απο τα βασικα.Πες μας κιολας τι mobo και τι τροφοδοτικο εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 31, 2008 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Οι drivers είναι οι 8.8, μετα απο format, αλλά και με τους 8.7 τα ίδια χάλια ήταν. Αν μπορεί να φτιάξει με κάποιο τρόπο, αυτός είναι η αλλάγή cpu πιστευω. Ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας σε ένα παιχνίδι είναι ο επεξεργαστής. Η μνήμη L2 παίζει σημαντικό ρόλο? Δηλαδή ένας πεξεργαστής με 12mb cache έχει μεγάλη διαφορά απο έναν με 6 στα ίδια Ghz? φίλε μου καλημέρα στο παραπάνω post γράφεις για format, μήπως λέω μήπως δεν πέρασες drivers απο το cd της mobo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 31, 2008 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Αμεσως να αλαξει cpu... Ιδου η λυση! φιλε partsa εχεις βαλει μονο το 1 απο τα 2 cf connector. Βαλε και το δευτερο crossfire interconnect και πες μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 31, 2008 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 φιλε partsa εχεις βαλει μονο το 1 απο τα 2 cf connector.Βαλε και το δευτερο crossfire interconnect και πες μας.. +1 είσαι σωστός στραβομάρα:boxed: η σειρά 3xxx θέλει και τα δυο για το cf Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 +1 είσαι σωστός στραβομάρα:boxed: η σειρά 3xxx θέλει και τα δυο για το cf Οι 3870 θέλουν 2. Οι 3870χ2 θέλουν ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 Δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα αν αλλαξεις cpu και φταιει κατι αλλο μπορει να αναπτερωθει το συστημα σου αλλα δεν θα λυσεις το προβλημα σου! Φοβαμαι οτι θα δωσεις 250e και θα συνεχισεις να εχεις κολληματα στα παιχνιδια.Ασε την αλλαγη cpu σαν τελευταια επιλογη και τσεκαρε το hardware ξεκινοντας απο τα βασικα.Πες μας κιολας τι mobo και τι τροφοδοτικο εχειςMOBO: ASUS P5E3 DeluxeRAM: OCZ DDR3 2GB 1600MHZ PLATINUMPSU: Enermax Galaxy 1000WTo hardware, κάρτες γραφικών, mobo, ram είναι οκ 100%. Τις κάρτες τις έχω βάλει και σε άλλο pc καθε μια μονη της και λειτουργουσανε κανονικα, και σε αυτο το mobo εχω βάλει και τις δυο καρτες και στις 2 PCIe και τις βλέπει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Σεπτέμβριος 1, 2008 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 Ουπς...με συνγχωρητε: ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για 3870 απλες sorry:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 partsa ο 6400 είναι μικρός επεξεργαστής, για τις καρτες των γραφικων, και σε κοβει !!αν θα βάλεις έναν q6550 και τον ανεβάσεις στα 3600 το σκορ θα πάει πάνω κάτω στα 21000 3Dmarks. Επισης τι λειτουργικό έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 1, 2008 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 http://img392.imageshack.us/my.php?image=capturecp7.jpgΛογικά Vista έχει.Αν τρέξεις το 3dMark σε 1920χ1200 που δεν θα έχει bottleneck? Αφού και τα παιχνίδια σε αυτήν την ανάλυση τα παίζεις.(άσχετος είμαι.μην βαράτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 partsa ο 6400 είναι μικρός επεξεργαστής, για τις καρτες των γραφικων, και σε κοβει !!αν θα βάλεις έναν q6550 και τον ανεβάσεις στα 3600 το σκορ θα πάει πάνω κάτω στα 21000 3Dmarks. Επισης τι λειτουργικό έχεις ?Έχω τα VISTA x64 SP1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.