Jump to content

Δύο φεγγάρια σήμερα το βράδυ?

mariosalice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κυκλοφορεί το παρακάτω HOAX σε e-mail.

Ο πλανήτης Άρης θα είναι ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο

Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η πανσέληνος στο γυμνό μάτι

Καλύτερη στιγμή να τον παρατηρήσετε θα είναι στις 27 Αυγούστου στις 12.30 όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια από τη γη.

Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM.

Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ..... Η επόμενη φορά που ο Αρης θα έρθει τόσο κοντά θα είναι το 2287.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μοιραστείτε το με τους φίλους σας δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ δέν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα

Δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Άρης ήρθε στην πιο κοντινή απόσταση το 2003 και η επόμενη φορά θα είναι στις 28 Αυγούστου 2287.

http://www.cnn.com/2003/TECH/space/08/13/mars.close.up.ap/index.html

Ο αρης φαίνεται κάθε βράδυ, του καλοκαιριού τουλάχιστον, που έχω τη δυνατότητα να παρατηρώ τον ουρανό. Τώρα, αν στην γκριζούπολη θα καταφέρεις να τον δεις είναι ένα άλλο θέμα :)

εγω 3-4 χρονια δουλευα ενα τηλεσκοπιο της meade LX50 10"

με την superwedge βαση με 3 καμερες συνδεδεμενες στον υπολογιστη και τα αντιστοιχα προγραμματα τους..

Εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα και εχω δει πολλα πολλα πραγματα στον ουρανο αλλα αυτες τις βλακειες του στυλ ο αρης θα φαινεται σα φεγγαρι ειναι πολυ παραπανω απο γελοια

edit : την ημερομηνια που λες Μαριε , ετυχε και το παρακολουθουσα με το τηλεσκοπιο , αλλα διαφορα δε βλεπεις με το ματι.απλως διαφερει μονο στα νουμερα

Παιδιά, ο Άρης είναι σε αντίθεση κάθε 26 μήνες περίπου, η τελευταία ήταν τον Δεκέμβριο του 2007 και η επόμενη θα είναι τον Φεβρουάριο του 2010 περίπου αν θυμάμαι καλά. Και πάλι όμως είναι πολύ μικρός, καμμία σχέση με τη Σελήνη, μην πέφτετε θύματα...

ακομα και 4 φεγγαρια να βγουν στον ουρανο ο γαυρος δε περναει σημερα

Αυτό δεν χρειαζόταν να το πεις, είναι στάνταρ!

Παιδιά αφου διάβασα και εγω το συγκεκριμένο mail και το έψαξα στο εξοχικό μου που βλέπεις τρελό ουρανό...έβλεπα ένα αστέρι έντονο (προφανώς οχι σαν το φεγγάρι :baby: ) αφού βρήκα ένα προγραμματάκι, το sunclock (http://www.mapmaker.com/shadowfacts/v65/index.htm) το οποίο δείχνει LIVE τα αστέρια στον ουρανό (αλλά και τους πλανήτες) και ανακάλυψα οτι αυτό το "αστέρι" ήταν ο Δίας! Επίσης για όποιον ασχολείται με αυτά, στις 16 Αυγούστου παρακολούθησα την έκλειψη σελήνης (σχεδόν ολική!) παράλληλα με το πρόγραμμα αυτό το οποιο παρείχε εξαιρετική ακρίβεια στην θέση της σκιάς της γής και του φεγγαριού! Τώρα αν η πηγή του μαιλ εννοούσε τον Δία, δεν γνωρίζω...

οι πλανητες φαινονται ΜΟΝΟ σα φωτεινα αστερια..

φαινονται λιγο πιο λαμπρα και πιο εντονα απο τον Σειριο στον αστερισμο του Ωριωνα τον χειμωνα.

Οι πλανήτες είναι έργα του Διαβόλου για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε οι εκλεκτοί του Θεού.

Μαζί με τα απολιθώματα των δεινοσαύρων.

Χωρίς πλάκα, υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά :hehe:

Ρε μπας και εκανες ριβιου τιποτα "περιεργα πράματα" εκει στας Ολλανδίας....; :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.