samxtx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 80 ΤΑΙΝΙΕΣ. ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΠΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AVIAddXSubs ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Αύγουστος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 αφου χρησιμοποιεις αυτο το προγραμμα πρεπει να ξερεις οτι το αρχειο που δημιουργειται οταν τους ενσωματωσεις τους υποτιτλους πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο με τους υποτιτλους και την ταινια...Τελος επειδη πιστευω πως χρησιμοποιεις τον windows media player, ο οποιος δεν παιζει τους υποτιτλους εκτος και αν του βαλεις καποιο codec σου προτεινω να κατεβασεις τον KMPlayer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ MULTIMEDIA ME TON ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ MULTIMEDIA ME ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Μη γράφεις κεφαλαία στο internet, είναι σαν να φωνάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 28, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 κανενα σχολιο κανεις που ξερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Δες στο www.avsite.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Αύγουστος 31, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 δεν βρηκα απαντηση στο θεμα. απλως θα ηθελα να σας πω οτι ψαχνω ενα προγραμμα που να ενσωματωνει τους υποτιτλους και να τους κανει ενα με την ταινια. χωρις ομως να χρειαζεται να εχω και το αρχειο sub μαζι. δηλαδη να εχω μονο ενα αρχειο αυτο της ταινιας avi πχ και να εχει μεσα τους υποτιτλους. καμια προταση κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 31, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Το AVIAddXSubs απο οτι ξερω παιζει μονο σε standalone dvd players...στο PC δεν παιζει.Για να ενσωματωσεις τους υπότιτλους πρεπει να κανεις re-encoding το video...Ψαξε στον ιντερνετ αν ο σκληρος σου υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Οκτώβριος 13, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2008 φιλε μου δεν υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους αλλα βρηκα ενα προγραμματακι που το κανει μερος της ταινιας αλλα τηελει πολυ χρονο ειναι το avirecomp καμια αλλη προταση κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
litsaki73 Οκτώβριος 19, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Καλημέρα κι από εμενα. Είμαι καινούρια στο forum, και διάβασα τα posts σχετικά με media players hard disks. Εγώ την εξης απορία: παίζει .srt; Μία γνωστη μου τον έχει αγοράσει εδω και ενα εξάμηνο περίπου, και μου είπε οτι παίζει τα πάντα. Εχει κανείς εμπειρία πανω σ'αυτό; (βλέπετε, δεν είναι ΤΟΣΟ κολλητή μου για να μου το δανείσει να τον δοκιμάσω η ίδια...). Δεκτή κάθε υπόδειξη και πρόταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 19, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Πάρε το Lacie Lacinema που παίζει σίγουρα ελληνικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
litsaki73 Οκτώβριος 19, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 thanks Spanaks!!!:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Νοέμβριος 1, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 κοπελια εγω έχω αυτον τον σκληρο που εχεί η φιλη σου. απο οτι εχω καταλαβει μέχρι σημερα υποστηριζει τους υποτιτλους μιασ ταινίας μόνο οταν αυτην ειναι κανονικη και όχι συμπιεσμενη. Αν ειναι σε συμπιεσμένη μορφη τότε θα πρεπει να ενσωματώσεις τόυ υπότιτλουσ εσύ η ιδια δηλαδή να το κανεις ενα αρχείο μονο χωρις να έχεισ ξεχωριστα τουσ υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 1, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 mkvmerge κατέβασε. πετάς μέσα το βίντεο κ τον υπότιτλο και τα κάνει αρχεία .mkv.(Ειδικά αν παίζει αυτό το μαραφέτι mkv θα είσαι ΟΚ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Νοέμβριος 3, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 φίλε μου το εχω προπαθήσει και δεν αναγνωρίζει mkv αρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.