Jump to content

τι προτεινετε??

ourakot

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Μητρική Ρ5Ε 2x16 PCIE 2.0 αντί για 1χ16 + 1χ4 PCIE 1.0

Cooler TR 120 E

edit:

:hehe: :hehe:

ektos apo autes tis 4 pou exis anaferi....8a sou protina....tin evo blue tia akasa....tin exo pano se ena q6600 pou trexi sta 3.4 kai 8a elega oti exo arketa ikanopoiitikes 8ermokrasies....50 ba8mous eno pezo to crysis
Μια χαρά είναι η ακασα μπλου μην την αλλάξεις :hehe: :hehe:

Εγω σου ειπα και σε προιγουμενο post...να παρεις μια P5E...Ασε τον Q6600...ποσα frames θα δεις παραπανω με εναν 8500 στα 4ghz?

Εγω ριχνω ψηφο οτι τον κοβει η μητρικη...:flower:

Εγω ριχνω ψηφο οτι τον κοβει η μητρικη...:flower:
Σίγουρα ?
Ourakot ειναι σε Load οι θερμοκρασιες που μας δινεις ?

Μην βλεπετε τις θερμοκρασιες χωρις φορτο...σε load να δειτε τι παιζει...Αμα σε Load βαραει 70αρια..τοτε κατεβαστε...

Παντος τωρα με τοση ζεστη θα προτεινα να αφισετε το o/c εσεις που ειστε με αερα για κανενα 2μηνο...:fun:

για την δευτερη δεν το συζηταω γιατι οι DDR3 ειναι αρκετα ακριβες ακομα....τιποτα καλυτερο σε DDR2??

Από περιέργεια: Ποια είναι Χ38/Χ48 με ddr2 & ddr3 support ? Μόνο P35/45 έχω δεί (οι οποίες δεν σου κάνουν αφού δεν κάνουν ΧFire 2x16X)

ourakot,μην σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου, ενόψει νέου socket δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για μητρική...

ourakot,μην σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου, ενόψει νέου socket δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για μητρική...
Δηλαδή να μην πάει σε P5E ? Μπορεί να πουλήσει (τουλάχιστον) 60Ευρώ το 965 και με άλλα 70 να πάει στην P5E να χαρεί το XFire.
Από περιέργεια: Ποια είναι Χ38/Χ48 με ddr2 & ddr3 support ? Μόνο P35/45 έχω δεί (οι οποίες δεν σου κάνουν αφού δεν κάνουν ΧFire 2x16X)

KagourSI rulez

Δηλαδή να μην πάει σε P5E ? Μπορεί να πουλήσει (τουλάχιστον) 60Ευρώ το 965 και με άλλα 70 να πάει στην P5E να χαρεί το XFire.

Την Ρ5Ε να την πάρει. Λεφτά για κάτι παραπάνω δεν χρειάζοντα του λέω. Στα 60 δεν νομίζω να αγόραζε κανείς την 965 απτην στιγμή που κανείς βρίσκει στην αγορά αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526749 :flower:

Την Ρ5Ε να την πάρει. Λεφτά για κάτι παραπάνω δεν χρειάζοντα του λέω. Στα 60 δεν νομίζω να αγόραζε κανείς την 965 απτην στιγμή που κανείς βρίσκει στην αγορά αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526749 :flower:
Έχεις δίκιο, 60 είναι πολλά για 965 μτχ

Παιδιά καλημέρα,συγνωμη για την σφήνα αλλά είπα να μην ανοίξω νέο θέμα και προτίμησα να θέσω την ερώτηση μου εδω. Ο κολλήτος μου θέλει ένα καινουριο σύστημα κ σκέφτομαι να του προτείνω τα παρακάτω:

Μητρική: P5Q3 Deluxe WiFi

Επεξεργαστής: Core 2 Quad Q6600

Σκληρό Δίσκο: Western Digital 640GB WD6400AAKS SATA II

Γραφικών: 9800 GTX 512MB DDR3

Μνήμη: 2x1 GB DDR3 1333

Τροφοδοτικό: JJ 650 Watt

Η χρήση για το οποίο το θέλει είναι: παιχνίδια (παίζει σχεδόν τα πάντα), προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου (photoshop, pinnacle), internet (download,upload,webcam) και κλασσικά αντιγραφή cd kai dvd. Για ο/c δεν το νομίζω αλλά δεν το αποκλείω στο μέλλον...

Για κουτί δεν έχω καταλήξει κάπου αλλά σκέφτομαι για κάτι απλό,στις σκέψεις μου είναι και ένα ups μάλλον το AccuPower 1000VA αλλά δεν ξέρω μήπως είναι μεγάλο και πόσο θα καίει....

Δεν ξέρω αν αξίζει να βάλει blue-ray player ακόμα και την γραφικών 9800GX2 (λόγω τιμής).

Περιμένω τις προτάσεις σας,ευχαριστω πολυ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.