Jump to content

Low 3d mark 06 cpu score

anthis

Recommended Posts

Και τι θα κανω τις δυο καρτες 8800GT?? Δεν πιανουν ουτε 140 ευρω μαζι και οι δυο.. Και μετα τι να παρω μια 4850?? Εχει χειροτερες επιδοσεις απο δυο 8800GT σε SLI, ειδικα στο vantage..

Πούλα τες και πάρε μια 4850. ΟΚ, θα έχεις χειρότερες επιδόσεις, αλλά ξεχνάς όλα τα προβλήματα

Αν επαιρνα μια 780i μια απο τα ιδια ε?? Εννοω γεματο προβληματα και ετσι??

Εννοω την striker 2 formula..

Απλα τις ATI δεν τις πολυπηγαινα, μου ειχει καει μια 2600pro και γενικα δεν ηξερα πως να τις υπερχρονισω.. Δεν εχουν και PhysX.. Thanks για τις ιδεες με ενδιαφερουν πολυ οι αποψεις εδω μεσα, γιατι δεν ειναι ευκολο κανεις να πειραματιζεται συνεχως ξοδευοντας χρηματα.. Για αυτο ρωταω παιδια:)

Εχω δοκιμασει πολλα τετοια CPU init tips αλλα αυτη τη φορα εχει κολλησει χοντρα.. Θα δοκιμασω αυτα που λεει και εκει, one last chance..

Οκ θα βαλω μια αγγελια να δουμε μηπως γινει τιποτα και δουλεψουμε επιτελους.. Αν και επειδη να παω την αληθεια παντα εχω στο μυαλο το dual vga setup, λεει να επαιρνα μια crossfire mobo + 4850 και μετα απο καιρο αλλη μια 4850 οταν πεσει η τιμη???? :D

Αμέ :p

Γι' αυτό σου πρότεινα 4850 και Intel mobo, για να βάλεις άλλη μια μετά από καιρό

Ετσι ετσι πανταααα!! Λοιπον θα δοκιμασω αυτα τα γιατροσοφια μηπως και ξυπνησει η κυρια μας, και αν κοιμαται τον αιωνιο υπνο λεω να παρω αυτη την καρτα..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1130358

Μιας και εχει νομιζω επαρκες συστημα ψυξης.. (?)

Και αυτη την μητρικη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1119338

Γιατι εχει το νεο P45 + crossfire.. Νομιζω επαρκει για Q6600 μην δινω και αλλα λεφτα για X38/X48.. Επισης την προτιμησα αντι της P5K premium γιατι ειναι πιο καινουρια και μπορει να παει καλυτερα.. Τι λετε??:)

Για CF, προτίμησε την P5E.

Στην P5E, και οι δύο PCI-E δουλεύουν στα x16 σε CF, ενώ στην P5Q Deluxe σε x16 + x4

Ωχ χαλια δηλαδη.. Πολλα λεφτα ομως ρε γαμωτο η P5E!! Kαι γενικα σε benchmarks που βλεπω βγαζουν σε Crossfire οι 4850 μονο 16000 στο 06.. Με τις 8800 εβγαζα 17000 και μαλιστα με χαμηλο cpu score..

Αααα σορρυ πωω ειδες με την συγχηση κοιτουσα την deluxe και οχι την απλη..!!!

Οτι να ναι.. Παει το συστηματακι το ωραιο το sli :(

Δηλαδη να μην δοκιμασω μια ASUS S2F ή μια evga 780 ε??:tomato::X:

Είσαι και ψιλό μαζόχας:whip: εεεε? :rofl::rofl::rofl:

Αφού όλοι σου λένε φύγε να σωθείς γιατί κοιτάς πάλι σε nvidia ? :hmm:

Θα μου πεις έρωτας είναι αυτός :p:P:P

:flower:

RMA θα την κανω, θα παρω αλλη striker που ελπιζω θα δουλεψει αυτη τη φορα..:)

Δεν θα δωσω τωρα τις δυο 8800 για μια 4850 η οποια εχει επιδοσεις σαν μια 8800..

Δεν γινονται αυτα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.