Jump to content

Low 3d mark 06 cpu score

anthis

Recommended Posts

Πωωω γιατι ρε γαμωτο τοσο χαλια??

Ειμαι σε Vista 32bit SP1, με Q6600 3,4ghz 8x425 striker extreme 680i 4gb DDR2 850mhz 4/5/5/13 και ενεργοποιημενο το PhysX απο τις GPU..

Ολα τρεχουν σε Raid 0 2x250gb 7200rpm wd hdd..

Τι να κανω?? Σε load οι θερμοκρασιες ειναι 71 βαθμους μηπως κανει throttling ο επεξεργαστης??

Εγώ με το σύστημα την υπογραφής μου και new drivers σήμερα με psysx είμαι στα 17989 στο 3dmark06 θερμοκρασίες αυτην την στιγμή 55 βάθμους..ειναί καλά ?

Δεν ξερω και γω αυτο αναρωτιεμαι.. Το συστημα μας πρεπει να βγαζει παρομοιο score γιατι τα CPU ειναι ιδιων δυνατοτητων περιπου (quad core 3,2-3,4ghz) και η 9800GX2 ειναι περιπου σαν 2 8800GT σε sli..

Για πειτε λιγο κανεις πρεπει να βαλω καποιο fix στα vista για τον τετραπυρηνο??

Γιατι βγαζει τοσο χαμηλο cpu score?? Θελω να πω δεν εχει κυκλοφορησει τοσο πιο γρηγορη cpu απο εναν Quad 3,4Ghz ωστε να εχει +50% cpu score..

Εκτος αν εχει βαλει δυο Quad σε εκεινο το test, αλλα δεν νομιζω.. Που να βρει dual slot motherboard..

Και κατι αλλο με Quad σε αυτες τις συχνοτητες που λεμε τι CPU score βγαζετε στα Vista 32bit στο 3d mark 06???

Ναι τι μπορει να ειναι αυτο ομως που δεν παει καλα??

Αυτο αναρωτιεμαι και ρωταω..

Thanks για το reply junior;)

Κάποτε είχα κι εγω αλλά το ανάποδο πρόβλημα: low sm2 & sm3 score , ενώ το cpu score ήταν οκ. Ήταν η μητρική τελικά. Δεν δοκιμάζεις να το τρέξεις με την μια κάρτα και σε stock να μου πεις το score?

Ναι ναι σωστη σκεψη θα το κανω αυτο και θα ποσταρω το αποτελεσμα το απογευμα..;):)

Λοιπον δοκιμασα αυτο που ειπαμε.. Με Q6600@2,4ghz stock και μια 8800GT@700mhz στο 3d mark 06 εβγαλε 11668 marks, με CPU score 3347...

Περιεργο μου φαινεται το ολο θεμα γιατι θυμαμαι με E6300@3,5ghz και μονη 8800GT@700mhz εβγαζα γυρω στα 13500 στα XP.. Θα τρεξω και ενα τεστ στα XP να δω τωρα πως θα παει..

To vantage με Q6600@3,4ghz και 8800GT@700mhz SLI βγαζει P12900marks περιπου..

Με τον Phenom στα 3GHz έχω περίπου ~4300 στο CPU score. Βέβαια, τρέχω XP και είναι γνωστό οτι τα Vista κόβουν αρκετά από τον επεξεργαστή αλλά δε νόμίζω τόσο πολύ.

Μήπως δεν έχουν περαστεί οι drivers της μητρικής σωστά? Μήπως τα Windows δεν έχουν περαστεί καλά και δεν αξιοποιούν τον επεξεργαστή? Μήπως να ενεργοποιούσες ένα setting που έχουν οι Forceware για Multi-thread optimization (default είναι στο Auto, βάλε το στο On). Mήπως έχει ενεργοποιημένο το SpeedStep?

Ιδέες πετάω βέβαια, δεν έχω πείρα με Intel σε nVidia chipset+SLi.

Θα σου έλεγα να περάσεις και τα XP πάλι σε έναν δεύτερο δίσκο. Έτσι θα καταλάβαινες αν το πρόβλημα είναι hardware ή software...

Ναι ρε γαμωτο αυτα ακριβως ειναι τα scores.. Δεν μπορω να εντοπισω και τι δεν παει καλα για αυτο ποσταρα το θεμα εδω περα.. Ακομα και σε vista δεν ειναι δυνατον να ειναι στα 3,4 τοσο χαμηλα..

@JimmyFox thanks για τις ιδεες θα τα κοιταξω ολα αυτα που ειπες ενα ενα να δουμε μηπως βελτιωθει τιποτα.. Λογικα στα 3,4 πρεπει να βγαλω 5000+ cpu score..

Προς το παρων τωρα αλλαξα τον πολλαπλασιαστη και το fsb της μητρικης σε 9x375 και μουλαρωσε.. Γνησια καλη striker κλασσικα πραγματα.. Δεν περναει το CPU init..

Εβγαλα μπαταρια ρευμα κλπ, αφησα μονο την μια vga πανω και εβγαλα ολες τις μνημες εκτος αυτης που βρισκεται στην πιο απομακρυσμενη θεση απο τη CPU.. Το αφηνω ετσι και θα δοκιμασω αυριο το πρωι μηπως ανοιξει να δοκιμασω και σε XP κλπ..

εχεις κοιταξει τα backround προγραμματα που τρεχουν στο pc σου;;; αν τρεχουν, κλεισε οσα μπορεις.. antivirus, soundcard κλπ κλπ..το C1 το εχεις απενεργοποιημενο απο το bios;;; ιδεες πεταω και εγω.. :cool:

Thanks ρε παιδια για τις ιδεες, αν ανοιγε η μητρικη θα τα δοκιμαζα κιολας..

Δεν ανοιγει με τιποτα δοκιμασα και τωρα το πρωι.. Κολλαει στο CPU init..:(:(:(

Δεν ξερω τι αλλο να κανω για να ξεκολλησει.. Εβγαλα μπαταρια για 12 ωρες, εβγαλα καλωδιο ρευματος, εκανα clear cmos, αφησα μονο μια μνημη πανω.. Παλι τιποτα..

Πωωω τι να κανω τωρα?? Δεν εχει εγγυηση και θα ειναι η δευτερη μητρικη που δεν δουλευει στο PC.. Πολλα εξοδα η πλατφορμα SLI αλλα τι να κανω που εχω δυο καρτες nvidia?? Τι προτεινετε να κανω τωρα?? Να παρω αλλη nvidia motherboard??

Και αν ναι ποια?? New ή used?? Πιθανον το χαμηλο score οφειλοταν στην ετοιμοθανατη μητρικη?? Κριμα ρε γαμωτο παλι λυσιμο του υπολογιστη, παλι ξοδεμα λεφτα...:(:(:(:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.