Jump to content

Νέα αντιπειρατική εκστρατεία για τα Win XP

mariosalice

Recommended Posts

Η Microsoft άρχισε τη διανομή μιας νέας έκδοσης του WGA (Windows Genuine Advantage), που θα συμπεριφέρεται όπως στα Vista SP1. Το σημαντικότερο στοιχείο του WGA είναι η δυνατότητα αναβάθμισης της βάσης ελέγχου των κλεμμένων σειριακών αριθμών. Επίσης διαθέτει νέες δυνατότητες ανίχνευσης των προγραμμάτων που παρακάμπτουν τον έλεγχο γνησιότητας. Στοχεύει αποκλειστικά στα Windows XP Pro και όχι στις άλλες εκδόσεις, επειδή κατά ομολογία της Microsoft τα XP Pro κλέβονται συχνότερα.

Για ένα λειτουργικό που δεν διατίθεται πλέον ως ανεξάρτητο προιόν στην αγορά, οι υπόλοιπες αιτιάσεις αναβάθμισης και χαρακτηριστικών για γρηγορότερη εγκατάσταση και άλλα τέτοια ωραία, είναι άτοπες.

Κατά την γνώμη μου το χτύπημα της πειρατείας των Windows XP Pro, θα στρέψει πολλούς χρήστες στην αγορά στα Vista. Μάλλον αυτό θα σκέφτηκε και η Microsoft.

Λολεν μέχρι και στην Microsoft δεν μπορούν να αφήσουν τα ΧΡ να ξεχαστούν, ΧΡ rules ακόμα! Έχω στην δουλειά 1 μηχανάκι με vista business, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε τόσο πολύ με τα βίστα. Έχουν μερικά ωραία όπως το search αλλά γενικά δεν προσφέρουν κάτι πέρα του graphic feel, αντίθετα σε μπερδεύουν γενικά και μερικά πράγματα που στα ΧΡ ήταν ξεκάθαρα και μπροστά σου τα vista θέλουν κολπάκια ή τα έχουν καλά κρυμμένα

Κατά την γνώμη μου το χτύπημα της πειρατείας των Windows XP Pro, θα στρέψει πολλούς χρήστες στην αγορά στα Vista. Μάλλον αυτό θα σκέφτηκε και η Microsoft.

Μάλλον θα τους στρέψει στην πειρατεία των vista :hehe:

Μου φαίνεται οτι η ΜS δοκιμάζει μεθόδους, σε παλιό λειτουργικό, για μελλοντική χρήση.

Στην δουλειά μου έχουμε 3-5 PC (καλύτερα να πώ υλικά για 3-5 PC) τα οποία τα έχουν για dump test machines για το software που φτιάχνουμε. Συχνά τρώνε φορμάτ και γίνεται εγκατάσταση XP. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την ενεργοποίηση τους μέχρι πριν 6 μήνες. Γινόταν κανονικά από internet. Toν τελευταίο καιρό όμως πρέπει να περιμένουμε 5-10 λεπτα στο τηλέφωνο μέχρι να μιλίσουμε με Microsoft για να γίνει η ενεργοποίηση. Και κάθα φορά τους κάνουμε παράπονα. Το κλειδί είναι από MSDN για test, όπως λέει, και έιναι ένα από τα 100-150 κλειδιά που έχουμε μέσω MSDN για τα άπειρα προιόντα της.

Τι να πεις ?

Purple_Haze

Μπα, ανάποδα το πάνε. Από τα Vista παίρνουν τεχνολογία για τα XP. Το σπάσιμο των Vista υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι ευρύτατα διαδεδομένο, το γνωρίζουν οι hackers της M$ και εύκολα μπορούν να το σταματήσουν όποτε θέλουν. Την πειρατεία πάντα τη χρησιμοποίησαν και την επιδίωξαν κατά τη γνώμη μου αρκετές εταιρίες. Για παράδειγμα, για πολλά χρόνια το corel επιβίωνε. Τα τελευταία χρόνια ενσωμάτωσε πολύ σφιχτή αντιπειρατική τεχνολογία και τώρα έβγαλε ανακοίνωση πώλησης. Η γνώση και η προτίμηση του κόσμου σε ένα πρόγραμμα επειδή είναι καλό και το βρίσκεις δωρεάν (σπασμένο), δίνει κεφάλι στις πωλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας για πολλούς λόγους.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά η M$ κι ας έχει το μονοπώλιο στα λειτουργικά.

Αλλά οφείλει να κρατάει και τα προσχήματα.

• 2 weeks later...
Στην δουλειά μου έχουμε 3-5 PC (καλύτερα να πώ υλικά για 3-5 PC) τα οποία τα έχουν για dump test machines για το software που φτιάχνουμε. Συχνά τρώνε φορμάτ και γίνεται εγκατάσταση XP. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την ενεργοποίηση τους μέχρι πριν 6 μήνες. Γινόταν κανονικά από internet. Toν τελευταίο καιρό όμως πρέπει να περιμένουμε 5-10 λεπτα στο τηλέφωνο μέχρι να μιλίσουμε με Microsoft για να γίνει η ενεργοποίηση. Και κάθα φορά τους κάνουμε παράπονα. Το κλειδί είναι από MSDN για test, όπως λέει, και έιναι ένα από τα 100-150 κλειδιά που έχουμε μέσω MSDN για τα άπειρα προιόντα της.

Τι να πεις ?

δε θυμαμε ακριβως αλλα καπου απο το φακελο system32 παιρνεις καποια αρχεια και οκ

Τι να πεις ?

Αφιερωμένο:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.