mariosalice Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Η Microsoft άρχισε τη διανομή μιας νέας έκδοσης του WGA (Windows Genuine Advantage), που θα συμπεριφέρεται όπως στα Vista SP1. Το σημαντικότερο στοιχείο του WGA είναι η δυνατότητα αναβάθμισης της βάσης ελέγχου των κλεμμένων σειριακών αριθμών. Επίσης διαθέτει νέες δυνατότητες ανίχνευσης των προγραμμάτων που παρακάμπτουν τον έλεγχο γνησιότητας. Στοχεύει αποκλειστικά στα Windows XP Pro και όχι στις άλλες εκδόσεις, επειδή κατά ομολογία της Microsoft τα XP Pro κλέβονται συχνότερα.Another thing we're doing with this release is focusing on the product edition that is most often stolen.Για ένα λειτουργικό που δεν διατίθεται πλέον ως ανεξάρτητο προιόν στην αγορά, οι υπόλοιπες αιτιάσεις αναβάθμισης και χαρακτηριστικών για γρηγορότερη εγκατάσταση και άλλα τέτοια ωραία, είναι άτοπες.Κατά την γνώμη μου το χτύπημα της πειρατείας των Windows XP Pro, θα στρέψει πολλούς χρήστες στην αγορά στα Vista. Μάλλον αυτό θα σκέφτηκε και η Microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Αύγουστος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Λολεν μέχρι και στην Microsoft δεν μπορούν να αφήσουν τα ΧΡ να ξεχαστούν, ΧΡ rules ακόμα! Έχω στην δουλειά 1 μηχανάκι με vista business, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε τόσο πολύ με τα βίστα. Έχουν μερικά ωραία όπως το search αλλά γενικά δεν προσφέρουν κάτι πέρα του graphic feel, αντίθετα σε μπερδεύουν γενικά και μερικά πράγματα που στα ΧΡ ήταν ξεκάθαρα και μπροστά σου τα vista θέλουν κολπάκια ή τα έχουν καλά κρυμμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Αύγουστος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Κατά την γνώμη μου το χτύπημα της πειρατείας των Windows XP Pro, θα στρέψει πολλούς χρήστες στην αγορά στα Vista. Μάλλον αυτό θα σκέφτηκε και η Microsoft. Μάλλον θα τους στρέψει στην πειρατεία των vista Μου φαίνεται οτι η ΜS δοκιμάζει μεθόδους, σε παλιό λειτουργικό, για μελλοντική χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Στην δουλειά μου έχουμε 3-5 PC (καλύτερα να πώ υλικά για 3-5 PC) τα οποία τα έχουν για dump test machines για το software που φτιάχνουμε. Συχνά τρώνε φορμάτ και γίνεται εγκατάσταση XP. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την ενεργοποίηση τους μέχρι πριν 6 μήνες. Γινόταν κανονικά από internet. Toν τελευταίο καιρό όμως πρέπει να περιμένουμε 5-10 λεπτα στο τηλέφωνο μέχρι να μιλίσουμε με Microsoft για να γίνει η ενεργοποίηση. Και κάθα φορά τους κάνουμε παράπονα. Το κλειδί είναι από MSDN για test, όπως λέει, και έιναι ένα από τα 100-150 κλειδιά που έχουμε μέσω MSDN για τα άπειρα προιόντα της.Τι να πεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 27, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Purple_HazeΜπα, ανάποδα το πάνε. Από τα Vista παίρνουν τεχνολογία για τα XP. Το σπάσιμο των Vista υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι ευρύτατα διαδεδομένο, το γνωρίζουν οι hackers της M$ και εύκολα μπορούν να το σταματήσουν όποτε θέλουν. Την πειρατεία πάντα τη χρησιμοποίησαν και την επιδίωξαν κατά τη γνώμη μου αρκετές εταιρίες. Για παράδειγμα, για πολλά χρόνια το corel επιβίωνε. Τα τελευταία χρόνια ενσωμάτωσε πολύ σφιχτή αντιπειρατική τεχνολογία και τώρα έβγαλε ανακοίνωση πώλησης. Η γνώση και η προτίμηση του κόσμου σε ένα πρόγραμμα επειδή είναι καλό και το βρίσκεις δωρεάν (σπασμένο), δίνει κεφάλι στις πωλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας για πολλούς λόγους.Αυτό το ξέρει πολύ καλά η M$ κι ας έχει το μονοπώλιο στα λειτουργικά.Αλλά οφείλει να κρατάει και τα προσχήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Νεα εκστρατεια νεα αποτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Νεα εκστρατεια νεα αποτυχια lol σαν νέο μοτο της ΝΔ ακούγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Αύγουστος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 lol σαν νέο μοτο της ΝΔ ακούγεται αχαχαχαχαχαχα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Σεπτέμβριος 4, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Στην δουλειά μου έχουμε 3-5 PC (καλύτερα να πώ υλικά για 3-5 PC) τα οποία τα έχουν για dump test machines για το software που φτιάχνουμε. Συχνά τρώνε φορμάτ και γίνεται εγκατάσταση XP. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την ενεργοποίηση τους μέχρι πριν 6 μήνες. Γινόταν κανονικά από internet. Toν τελευταίο καιρό όμως πρέπει να περιμένουμε 5-10 λεπτα στο τηλέφωνο μέχρι να μιλίσουμε με Microsoft για να γίνει η ενεργοποίηση. Και κάθα φορά τους κάνουμε παράπονα. Το κλειδί είναι από MSDN για test, όπως λέει, και έιναι ένα από τα 100-150 κλειδιά που έχουμε μέσω MSDN για τα άπειρα προιόντα της.Τι να πεις ?δε θυμαμε ακριβως αλλα καπου απο το φακελο system32 παιρνεις καποια αρχεια και οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 4, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Στην δουλειά μου έχουμε 3-5 PC (καλύτερα να πώ υλικά για 3-5 PC) τα οποία τα έχουν για dump test machines για το software που φτιάχνουμε. Συχνά τρώνε φορμάτ και γίνεται εγκατάσταση XP. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την ενεργοποίηση τους μέχρι πριν 6 μήνες. Γινόταν κανονικά από internet. Toν τελευταίο καιρό όμως πρέπει να περιμένουμε 5-10 λεπτα στο τηλέφωνο μέχρι να μιλίσουμε με Microsoft για να γίνει η ενεργοποίηση. Και κάθα φορά τους κάνουμε παράπονα. Το κλειδί είναι από MSDN για test, όπως λέει, και έιναι ένα από τα 100-150 κλειδιά που έχουμε μέσω MSDN για τα άπειρα προιόντα της.Τι να πεις ? Αφιερωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 4, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 wpa.dbl και .bakεδιτπαλι χαζευα δεξια και αριστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.