Panos_ole Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Καλησπερα. Εχοντας αγορασει τον Macpro για επεξεργασια video με το FINAL CUT STUDIO 2, (2*dual core Xeon) ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο πλευρας επιδοσεων, και μαλιστα σε ενα δισκο εχω ριξει Vista Ultimate που παιζουν φανταστικα γρηγορα και κυριως σταθεροτατα.. Ως εκ τουτου το PC της της υπογραφης μου...κοιμαται μακαριως...και πρεπει να φυγει. Ομως ολοκληρο και οχι σε Parts Ποια τιμη θα ητανε καλη να το δωσω κατα τh γνωμη σας, και με δεδομενο οτι CPU/MBOARD/RAM ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση τους? Οποιος θελει ας απαντησει/προτεινει...ευχομαι μονο να μην παραβιαζω κανονες δεοντολογιας στο site, (η αληθεια ειναι οτι δε διαβασα αν επιτρεπεται αυτο...η εκτιμηση αξιας δηλαδη...). Σε καθε περιπτωση κυριοι Διαχειριστες, αν το θεμα βρισκεται σε λαθος σημειο, παρακαλω μεταφερετε το εκει που πρεπει να ειναι. Ευχαριστω εκ των προτερων:hi: Παναγιωτης Υ.Γ τα σωστα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι αυτα που βλεπετε στο μηνυμα, και οχι στην υπογραφη, καθοτι αφαιρεσα δισκους, και την SB AUDIGY FATALITY Asus P5B Deluxe WiFi/AP, Conroe E6600 4*1GBddr2/667 Kingston Club3d 8800GTX/768Mb GDDR3 1*250gb Western Digital 16Mb Cache 7200 RPM Sata , Sound Blaster Audigy Hiper HPU-4M 730 Watt PS, case CoolerMaster Stacker 830 + LG1952TQ Monitor Tft DVI+Dsub
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.