Jump to content

χρησιμοποιείτε floppy?

eleozz

χρησιμοποιείτε floppy disk drive στο pc σας?  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Στα 2 παλαιότερα PC μου έχω floppy, συνδεδεμένο κανονικά, αν και δεν το χρησιμοποιώ. Στο κυρίως PC, έχω και το χρησιμοποίησα προχτες για BIOS Update της μητρικής. Με βλέπω να το ξαναχρησιμοποιώ σε λίγες μέρες για να περάσω το πειραγμένο BIOS της κάρτας γραφικών (αν καταφέρω τον αδερφό μου να μου φτιάξει επιτέλους!).

Πάντως είναι γεγονός ότι πριν το BIOS Update, δεν το είχα χρησιμοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.

Και ο αδερφός μου στο δικό του είχε floppy, μέχρι πριν από 1 μήνα που αναγκάστηκε να το βγάλει και να βάλει ένα εσωτερικό card reader. Βλέπετε το stalker δεν έχει υποδοχές για 2 floppy, πρέπει να αγοραστεί extra.

Ναι το έχω σε όλα τα desktop μηχανάκια και το χρησιμοποιώ για διαγνωστικά utils (πχ έλεγχος σκληρών δίσκων), BIOS updates, drivers, παλιά λειτουργικά, διόρθωση του κώδικα των προγραμμάτων (χωρίς DRM περιορισμούς) και για παλιά DOS παιχνίδια.

Όλα γίνονται και από USB ή CD ή με emulators, αλλά το θεωρώ εύκολη λύση.

Δεν ψήφισα γιατί δεν υπάρχει επιλογή

Ναι έχω floppy και το χρησιμοποιώ.

Πράγματι, δεν υπάρχει επιλογή. Ούτε εγώ ψήφισα. Ναι το χρησιμοποιώ. Και μάλιστα, τώρα που το θυμήθηκα, έχω και αρχαία backup σε δισκέττες και πριν κάνα μήνα ανέσυρα κάποια αρχεία.

χρησιμοποιείτε floppy disk drive στο pc σας?

όχι,είναι τελείως άχρηστο πλέον.

υπάρχει στο pc αλλα δεν χρησιμοποιείτε.

το χρησιμοποιώ μαζί με card reader για να χρησιμεύει κάπου.

usb floppy και οποτε χρειαστεί.

εχω απλό floppy και το χρησιμοποιώ δεν υπάρχει

εγω έχω απλό floppy και το χρησιμοποιώ (λόγο μαγαζιού βέβαια ακόμα φέρνουν δισκέτες τη να τους πω αντε πάρε κανα dvd-r και έλα ξανά )

και ο άλλος λόγος που μου εχει χρειαστεί είναι για τους drivers toy raid

επίσης έχω και usb που χρησιμοποιώ στα μηχανήματα που φτιάχνω

και στα 3 βασικά pc μου έχω floppy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.