Jump to content

χρησιμοποιείτε floppy?

eleozz

χρησιμοποιείτε floppy disk drive στο pc σας?  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μια απλή ερώτηση

χρησιμοποιείτε floppy disk drive?

αν το καλοσκεφτεί κανεις, πολλοί το έχουμε στα pc μας και κανένας δεν το χρησιμοποιεί

τελευταία φορα που το χρησιμοποίησα εγώ ήταν όταν ήθελα να κάνω boot διανομή linux σε pc που δεν μπορούσε να κάνει boot από cd!!!:smoke:

η δικιά σας τελευταία εμπειρία?

Γιατί στο off topic ρε?

είπα να το βάλω εδώ γιατί αν το έβαζα αλλου μπορεί να άκουγα το αντίθετο

αν χρειάζεται ας μετακινηθεί:magic:

Eγω το εχω πανω στο pc.. δεν εχω τη καλωδιοταινια κ τη τροφοδοσια πανω... μονο σε περιπτωση π χρειαστει να περασω τπτ achi-raid

Όχι δεν χρησιμοποιώ καθόλου και για την αλήθεια δεν έχω κανένα floppy driver!

Που είναι η επιλογή "Ναι έχω το swap εκεί"

Σπάνια και άμα τύχει. Έχω το memtest εκεί και πολύ σπάνια για κανένα BIOS update αν και πλέον στα ποιο πολλά BIOSes μπορείς να χρησιμοποιήσεις και USB sticks κ.α. μέσα - χώρια το BIOS update μέσα από τα Win.

Τωρα που το θυμηθηκα, χρειαζοταν στην εξεταση ενος μαθηματος, να παραδωσουμε το προγραμμα που γραψαμε με δισκετα. Καποιοι εκαναν αμαν να βρουν δισκετα :hehe:

εχω με καρντ ριντερ,και το χρησιμοποιω οταν περναγα ντραιβερς για το σατα κοντρολερ των εξπι.

Το floppy αγαπητοι ειναι το μοναδικό εργαλείο που ξεχωριζει τον πραγματικο overclocker. Ρωτήστε και τον hipro. Καβάτζα σε καμιά βαλίτσα θα το είχε και απλα δεν το χρησιμοποίησε :hehe:

...δηλαδή να το χρησιμοποιούμε που και που χωρίς να έχει card reader δεν υπάρχει περίπτωση;

Ακόμα το χρησιμοποιώ που και που σε δύσκολες καταστάσει. Floppy δεν λείπει απο τα μηχανήματα μου :T:

είναι εντελώς άχρηστο πλέον, άσε που το καλώδιό του δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία του αέρα. Όταν πήρα την απόφαση να το βγάλω, η θερμοκρασία του κουτιού έπεσε κατά έναν ολόκληρο βαθμό κελσίου!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.