Jump to content

line-in στο αυτοκινητο

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αμα βρειτε και σε αυτο λυση respect...

το ''ηχοσυστημα'' στο καρο μου εχει το κλασσικο radio/cd player... γινεται με καμια moda να αποκτησει Line -in ??

δεν θελω να αλλαξω συσκευη

1) γιατι δεν θα ταιριαζει οπτικα

2) αν ειναι το μαμα(το ποιο εξελιγμενο) κανει καμια 200αρα ευρω.. δεν με νοιαζει και τοσο πολυ για να σκασω 200ευρω

παρε ενα τηλ εδω

http://www.digitalhellas.gr/new-web/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

οι συσκευες αυτες συμβατες με τα περισσοτερα αυτοκινητα ειτε εχουν ISO υποδοχη ειτε οπτικη ινα σου προσθετουν USB-IPOD-AUXin υποδοχες στην εργοστασιακη πηγη με πολυ λογικο κοστος σε σχεση με τις εργοστασιακες λυσεις εξτρα αξεσουαρ.

Ζητα τον Αντωνη και ανεφερε του οτι εισαι και μελος σε αυτο το φορουμ.

χαχαχαχαχα RESPECT λοιπον!!!!!

// ειναι συμβατο.. ενδιαφερομαι για το gateway 100 μονο που δεν καταλαβα ακριβως πως θα γινεται ολη η ιστορια..δεν εχει καμια φωτο θελω να πω.. θα παρω τηλεφωνο να μαθω

// http://www.dension.com/GW100.php

μιλησα 170+ 35 τοποθετηση για το gateway 100

και 200-210 (δεν θυμαμαι ποσο ειπε) + 35 για το gateway 200

η ερωτηση ειναι... αξιζει τα λεφτα του??

εγω περιμενα να εχει κανα 50ρικο το πολυ αυτη η ιστορια..

και αν ειναι να δωσω τοσο λεφτα γιατι να μην παρω απο καλογεροπουλο που εχει 150? και γιατι να μην αγορασω αλλo radio/cd που θα εχει auxiliary.

υποψιν το radio/cd Μου κανει 90ευρω μεταχειρισμενο...

θα περιμενω για τη μπεμπα που θα τα εχει ολα ετοιμα μου φαινεται

το σκεφτηκα αλλα θελω να ειναι απο την ιδια τη Mini .. μην ειναι εμφανισιακα οτι να ναι..

δεν θελω να σκασω πολλα λέφτα στο αμαξι αυτο γιατι θα φυγει σε κανα χρονο

Μου είχαν χαρίσει κάποτε ένα μικρό εκπομπο με είσοδο που έστελνε σήμα στο ράδιο.

Δυστυχώς δεν ξέρω ποιος τους πούλαγε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.