Jump to content

Death Magnetic - Σχόλια / Απόψεις

Dr.Paneas

Recommended Posts

Υ.Σ. ο θειος lemmy εβγαλε νεο αλμπουμ "motorizer" και απλα κανει "rock out" στο 2008. ρεσπεκτ

Αν και ο Nephilim θα με βρισει για αυτο αλλα γ4μ3ι το motorizer:happy2:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

εχεις παρει ξανα μουσικη απο κει ; δεν σπανε το CD στα Ελτα ή κουριερ ; Θέλει πιστωτική ή παίζει και paypal ;

Από εκεί έχω ψωνίσει όλα μου τα παιχνίδια τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Μουσική όχι δεν έχω πάρει αλλά τα παιχνίδια που είναι τώρα πια σε dvd case δεν μου έχει έρθει ποτέ ούτε ένα σπασμένο. Τα χώνουν σε κάτι χοντρούς φακέλους τίγκα στη φουσκάλα ! :p Μου έχουν κάνει το πολύ 4 μέρες για παράδοση και εγώ πληρώνω με προπληρωμένη. Οχι PayPal δεν παίζει. Τέλος έχω την εντύπωση ότι η αμέσως καλύτερη τιμή σε Ελλάδα είναι 19€ περίπου οπότε συμφέρει πολύ !

This web site at www.alone.gr has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.

Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.

Το πηρα απο το Alone πριν απο λιγο. Θεσσαλονικη μενω οποτε δεν χρειαστηκε αντικατοβολη αφου Θεσσαλονικη βρισκεται το καταστημα.

Ο ήχος του Digipack που πηρα (20.90 Ευρω). Με απογοήτευσε.

Η κυματομορφή είναι τσιτα, τέρμα δυνατά όλα. Ο ήχος είναι υποφέρει απο clipping πολύ σοβαρά και το ακούει και κουφός. Για το ακούσω καλύτερα αναγκάστηκα να τσιτώσω τα ηχεία, αλλα μιλάμε για τέρμα (εχω και 480RMS Altec Lansing) το Volume. Τοτε και μόνο τότε μπόρεσα να απολαύσω το album. Αλλα και πάλι ρε παιδιά πολυ ξενέρα. Χάλια ο ήχος. ***** που λέμε και δεν το εννούμε.

picture17ah4.th.jpg

This web site at www.alone.gr has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.

Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.

με ποιο browser στο εβγαλε αυτο? ο τελευταιος μοζιλα μαλλον. εγω μπαινω με kaspersky(stealth mode) και δν βαραει τιποτα. προφανως το μηνυμα βγαινει απο τα διαφημιστικα που υπαρχουν!

Το πηρα απο το Alone πριν απο λιγο. Θεσσαλονικη μενω οποτε δεν χρειαστηκε αντικατοβολη αφου Θεσσαλονικη βρισκεται το καταστημα.

Ο ήχος του Digipack που πηρα (20.90 Ευρω). Με απογοήτευσε.

Η κυματομορφή είναι τσιτα, τέρμα δυνατά όλα. Ο ήχος είναι υποφέρει απο clipping πολύ σοβαρά και το ακούει και κουφός. Για το ακούσω καλύτερα αναγκάστηκα να τσιτώσω τα ηχεία, αλλα μιλάμε για τέρμα (εχω και 480RMS Altec Lansing) το Volume. Τοτε και μόνο τότε μπόρεσα να απολαύσω το album. Αλλα και πάλι ρε παιδιά πολυ ξενέρα. Χάλια ο ήχος. ***** που λέμε και δεν το εννούμε.

picture17ah4.th.jpg

Στο πα, κάτι πάει στραβά με την ηχογράφηση. Ειδικά όταν γίνεται της κακομοίρας από κιθάρες/drums, απλά μπλέκονται όλα σε ένα χαμό.

@spiroslayer: Και μενα μου το εβγαλε σημερα ο Firefox 3. Εχθες δεν ειχε π ροβλημα το website. Στ ολεω γιατι μπηκα και χθες και σημερα.

gznp αν σου δειξω την κυματομορφη θα παθεις πλακα. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μία συμπίεση ; Τι πράγμα και αυτό να μην μπορούν να έχουν μία νορμάλ παραγωγή μια φορά στην ζωή τους αυτοι οι άνθρωποι. Ο κοντός Δανός φταίει να μου το θυμηθείτε.

eleos234gk0.th.jpg

Paneas από το στόμα μου το πήρες...Και γω τον Lars θεωρώ υπεύθυνο για τον ήχο, επειδή του αρέσει/θέλει να ακούγονται έτσι τα τύμπανα. Αν και δεν με χάλασε ο ήχος του δίσκου (τον πήρα και γω σήμερα) καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έχει πιάσει μετά το Garage Inc. (δίσκος στον οποίο ο ήχος τους ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ από κάθε άποψη)

Στο black album θεωρω οτι ειχαν τον καλυτερο ηχο τους. Ακογοταν ολα τα οργανα αψογα. Μπορει ο Bob Rock να ειχε γινει σπαστικος τα τελευταια χρονια αλλα σιγουρα ήξερα να βγάζει ποιότητα. Οσες reviews ειδα μεχρι τωρα ολοι κραζουν την ποιοτητα ηχογραφισης του δισκου. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα τοσο μεγαλο ονομα μπάντας. Σπάστικα άγρια τωρα. . . .

απο θεμα καθαρα "κυμματομορφης" ο ηχος τους επιασε μεγιστο στο Black Album.

ολοι οι υπολοιποι δισκοι εχουν "flaws" στην παραγωγη τους.

@paneas. το Compression δεν βοηθησε ποτε.

χανουν τις δυναμικες τους τα παντα.

αναλογικες ηχογραφησεις FTW.

ο Larς ειναι υπευθυνος για τους Μεταλικατς,παρτε το χαμπαρι.

η ειρωνια της υποθεσης μια ειναι. βλεποντας τα βιντεακια του fly on the wall, βλεπεις μεσα στα στουντιο εξοπλισμο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!! μονο η κονσολα που ειδα ουτε θελω να ακουσω ποσο εχει. παρολαυτα λοιπον τα συγχρονα μεσα, βγαζουν τετοιο ηχο ενω πριν 30 χρονια, με τα τοτε μεσα βγαζαν πιο "καθαρο ηχο". α ρε πεταξτε τις μπουρδες, μπειτε στο στουντιο και σπαστε τα ολα. mastered και mastered μας τα κανατε τσουρεκια

Ρε σεις τα ηχεια μου πανε να σπασους απο τους θορύβους και τον θόρυβο. Μιλαμε για πολυ ξεφτιλα. Αφου καθομαι να κανω denoiser γιατι δεν παλευεται. Εισαι τελειως αισχος ηχος για CD. Στο επισημο φορουμ σκεφτονται να κανουν κίνηση κατά της Warner.

Αν και καποιος τύπος βγηκε μια λυση:

OK guys, I've figured out the problem. Turn it up on your computer speakers very loud, then go into the next room and listen, that totally fixes the clipping sound!

.

@paneas. το Compression δεν βοηθησε ποτε.

χανουν τις δυναμικες τους τα παντα.

αναλογικες ηχογραφησεις FTW.

Αυτο ακριβως. Εχω διαβασει οτι αν κανεις παρα πολυ συμπίεση στο master τότε ο ήχος peakάρει. Φαίνεται πιο έντονα στο The Day That Never Comes με το πρωτο κι ολας snare . Στο ρεφραιν ο ήχος πιάνει το max και συνεχίζει max παντού. Δηλαδή μέχρι και το μπάσο στο τέλος ρε γμτ κ αυτό σε max είναι. Αθλια ποιότητα τελειώς. Και φυσικα αυτό που λες δεν υπάρχει ίχνος δυναμικής στο album. Ολα τα ακους στο max. Και το καλύτερο τραγούδι να ακούσεις έτσι θα σε πιάσει βαρεμάρα και ημικρανίες.

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

edit: Το αλμπουν κυκλοφορει στους μεταλλικα δωρεαν

Μπραβο!

http://www.metallica.com/index.asp?item=601231

edit: Ψηφιστε να κανουν Remaster το album http://www.gopetition.co.uk/petitions/re-mix-or-remaster-death-magnetic.html

πολυ καλο το οτι το εδωσαν στο site τους. και θελω να πιστευω πως δν ηταν μια κινηση αντι - ναπστερ.

καλυτερα να τους στειλουμε οτι αυτος ο δρομος που πηραν τωρα ειναι αυτος που ειχαν χασει.

οσο για τον ηχο, μεταλλικα ειναι αυτοι, να μην μεταλλικομαλακιστουν λιγο. δν λεει. αντε και καλη συνεχεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.