Jump to content

Death Magnetic - Σχόλια / Απόψεις

Dr.Paneas

Recommended Posts

δεν υπαρχει love metal.οπως και οσοι λενε οτι το παιζουν.

:o Kαι οι HIM τι παίζουν?!? :rofl::rofl::rofl:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
αναθεμα και αν γινεται τοσος ντορος για αλλη μπαντα(μην πω μονο για την μαντονα γινεται χαχα) οταν βγαζει αλμπουμ!!

Πηγαινοντας τωρα σε μια αναλυση αυτης της μπαντας ξεκιναμε με: kill 'em all αμουστακα παιδακια κτλ κτλ ξεκα****** αλλα τι ειναι αυτα τα παιδακια που φερνουν αυτο το διαφορετικο ειδος οεο???

ride the lightning η thrasia συνεχιζεται αλλα οοοpps!!! fade to black?? μπαλαντα?? μμ..ξινισε λιγο τους σκληροπυρηνικους τοτε..

master of puppets "το απολυτο thrash" αλλα κ εδω μπαλαντα

η συνεχεια ειναι γνωστη... εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ανεκαθεν αυτη η μπαντα αλλαζε σε καθε αλμπουμ. Το οτι ξεκινησαν με thrash δν σημαινει οτι πρεπει να παλουκοθουν εκει! εγω ειμαι slayerας και την τελευταια δεκαετια οι slayer συνεχιζουν βεβαια να μην το πανε στο rock αλλα τι να το κανω οταν ακουω καραβανες να χτυπανε????

η να πω για τους maiden οπου απο αρχοντες του nwobhm καταντησαν να κανουν copy paste τον εαυτο τους για να μην χασουν το στανταρ πελατη τους(ο κλασσικος μεταλλας με την μπλουζιτσα και τις δισολιες).

Τελειωνω λεγοντας οτι ναι, ξενερωσα με load..... αλλα απο την αλλη χαλαλι τους γιατι εκαναν αυτο που ηθελαν(και με κομμενα μαλλια στην ριζουπολη καλα το πηγαν το master of puppets) και αυτο δν ξερω κατα ποσο δειχνει οτι ειναι λεφταλικα!!!!

απλα σκεφτητε ποιες μπαντες μας τα εχουν κανει ΝΑ με τα live album τους!! αυτοι το κανουν για πασατεμπο οχι για λεφτα.!!! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑL/ROCK ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ LOVE METAL ΜΕΧΡΙ GRINDCORE!!! HAILS :banging:

Well said man :T:

Χωρίς να θέλω να γίνω (πολύ) κακός και χωρίς να προτρέχω, τουλάχιστον από αυτά τα 2 τραγούδια και τα samples που άκουσα μέχρι τώρα από το άλμπουμ, καταλήγω στο συμέπρασμα πως οι μάγκες αφού έχουν πιάσει τον πάπα από τα @@, βγάζουν οτι να'ναι με την προοπτική του "είμαστε οι Metallica και οτι και να βγάλουμε και πολκα να παίξουμε θα πουλήσει". Τρανό παράδειγμα το St.Anger. Προς το παρόν λοιπόν ο διάδοχός του, στα αυτιά μου τουλάχιστον, συνεχίζει να έχει ανέμπνευστα και χιλιοπαιγμένα ριφ, τα κατσαρολικά του Ulrich στο ζενίθ, στίχους απλά για να μην βγούν τα κομμάτια instrumental όπως πολυ σωστά τόνισε ο ReaperX και την αντιμετώπιση του "ότι να'ναι". Απλά ο Hammett (ξανα)θυμήθηκε οτι παίζει και σόλο. Εύγε.

Υποτίθεται οτι απο μια μπάντα τέτοιων διαστάσεων έχεις μεγάλες προσδοκίες. Μακάρι να βγώ ψεύτης και όταν βγεί ο δίσκος να μαμεί, αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω.

btw oι ΗΙΜ δεν είναι ούτε στα καλύτερα όνειρά τους metal. Είναι απλά gay.

Σκέτο gay? Έγινε και είδος μουσικής τώρα?

Τι μουσική ακούς?

G A Y ! ! ! :rofl:

Είναι gay. Άσε το τι παίζουν :upside:

Όσο για τον απο πάνω, Entombed και ξερό ψωμί :p

Ακουγωντας αυτο το 5λεπτο με riffaκια που κυκλοφορει για το death magnetic, δικαιωνομαι που ειχα πιστεψει(ελπιζει) τον kirk hammet που ειχε πει οτι προκειται για ενα μοντερνο and justice.(σπανια μιλαει γιαυτο τον πιστεψα χαχαχα.)

απο το cyanide απογοητευτικα παρα πολυ. αυτο μεταμοντερνομεταξαναreload ειναι.

Και επισης πολυ ηλιθια αυτα που λενε οτι ελα μωρε γερασανε τι να παιξουν!

οι ΚREATOR οταν βγαλανε τον enemy of god ποσο χρονων ηταν??? 10???

Είναι gay. Άσε το τι παίζουν :upside:

Ωχου, επειδη σκυβουν για το σαπουνι δηλαδη καθε δευτερη Τριτη αμεσως να τους χαρακτηρισετε gay.. Bi ειναι τα παιδια :p

Όσο για τον απο πάνω, Entombed και ξερό ψωμί :p

Ειπες κατι? Δεν σ'ακουγα εχωνε τα growl o Anders :banging:

Melodic Death ρααααααα!

Ακουσε κανεις το καινουριο των Slipknot εβγαλαν τις μασκες και αλλαξε τελειως η μουσικη τους.

Μαπαααααααααααααααα ομως?! Μονο το Snuff αξιζε (νταξ το κομματι ειναι οτι καλυτερο ακουσα το τελευταιο διμηνο, μπηκε #10 ανετα), ολα τα υπολοιπα... Φολα!

Εγώ έχασα το λογαριασμό σχετικά με το πόσες φορές έχουν παίξει repeat στο winamp Cyanide, The Day that Never Comes, My Apocalypse. To άλμπουμ για όσους βιάζονται έχει ήδη διαρεύσει στους "Θείους". Και παίρνει πάρα πολύ καλά σχόλια γιατί όντως το Cyanide και το My Apocalypse είναι τα πιο αδύναμα του δίσκου (τα οποία εμένα μου άρεσαν αρκετά).

Εγώ δεν πρόκειται να ακούσω κανένα άλλο εκτός από αυτά τα 3...θέλω τον δίσκο στα χέρια μου, άντε δεν περνάνε οι μέρες!!

Επίσης ...ο Lars είπε ότι ηχογραφήθηκαν 11 τραγούδια και ο δίσκος θα έχει 10. Το 11ο τραγούδι θα είναι bonus track κατά πάσα πιθανότητα (είτε μέσω net είτε σε κάποιο single/B-side). Όσοι παρακολοθούσαν το missionmetallica.com θα έχουν ακούσει αρκετά σημεία του τραγουδιού. Το 11ο είναι το Shine (Holy Revolver)

Παιδια ολο το album το ακουσα. Εχει γινει leaked σε διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους ολο το cd. Πραγματικα εγω θα το χαρακτηριζα καλο και κλασικο μεταλλικα στιλ με προσμιξεις Load.

Ενας σταθμος που το παιζει συνεχεια ειναι στο Shoutcast του Winamp

File

Play Url

http://62.163.29.86:8000

Koρυφαιο!! σημερα το πρωι στο youtube πετυχα το the end of the line σε οfficial αποτι ελεγε(πραγματικα ηταν studio version) και τωρα πηγα να το ξαναακουσω και το εκοψαν λογω copyright!.χαχαχχα!!

ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στους scary greeks! και δειτε τι ειπε ο lars "Κοιτα, ειμαστε 10 ημερες πριν την επισημη κυκλοφορια. Εννοω, απο δω, ειμαστε χρυσοι. Εαν αυτο διαρρευσει σε ολοκληρο τον κοσμο σημερα ή αυριο, ευτυχισμενες ημερες. Ευτυχισμενες ημερες! Πιστεψε με. Ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Ειναι 2008 και ετσι εχουν τα πραγματα".

AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ακουσε κανεις το καινουριο των Slipknot εβγαλαν τις μασκες και αλλαξε τελειως η μουσικη τους.

Μούφα!!!!!!11

Πολύ πιο melodic απο τα άλλα και μονότονο imo :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.