Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

βασικα ολο το crysis ειναι το multiplayer κομματι δηλαδη το wars...εκει υπαρχουν αρκετες βελτιωσεις...καλυτερο απο το προηγουμενο...το "καθε περσι και καλυτερα" δεν ισχυει εδω...

Εγω, λιγακι καθυστερημενα, το επαιξα σημερα το παιχνιδι (εβγαλα τα δυο πρωτα levels) και μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Τρομερα γραφικα, τρομερο gameplay. Πραγματικα καιρο ειχα να παιξω τετοιο παιχνιδι. :DΔεν ειχα παιξει το πρωτο.

Με το συστημα της υπογραφης στα 1280χ1024 gamer noAA επιανα 30-50 fps. Την περισσοτερη ωρα ηταν γυρω στα 40.

• 2 weeks later...
Εγω, λιγακι καθυστερημενα, το επαιξα σημερα το παιχνιδι (εβγαλα τα δυο πρωτα levels) και μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Τρομερα γραφικα, τρομερο gameplay. Πραγματικα καιρο ειχα να παιξω τετοιο παιχνιδι. :DΔεν ειχα παιξει το πρωτο.

Με το συστημα της υπογραφης στα 1280χ1024 gamer noAA επιανα 30-50 fps. Την περισσοτερη ωρα ηταν γυρω στα 40.

Ακλοκάριστο τον έχεις ?

Λίγα μου φαίνονται στην ανάλυση που παίζεις τα fps

Eγώ δύο bugs συνάντησα/παρατήρησα.

Το ένα είναι κάποιοι εχθρού να "σκαλώνουν" και να μη σε παίρνουν χαμπάρι και το άλλο στην πίστα με το τρένο πριν πας στη γέφυρα αφού σκότωσα τους εξωγίηνους δεν ξεκίναγε το τρένο.Βέβαια λύθηκε ξαναπαίζοντας το σημείο.

Τώρα και να βγάλουν patch είναι too late for me...:p

το κλασικο bug ειναι εκει που προχωρας αμεριμνος ο Phycho ψωφαει.

το ονομασα κιολας "το σκουντουφλημα του θανατου".

και το παθα πανω απο 20 φορες σ ολο το γκεημ.

To έπαθες κοντά σε τπτ guardposts μήπως?

το κλασικο bug ειναι εκει που προχωρας αμεριμνος ο Phycho ψωφαει.

το ονομασα κιολας "το σκουντουφλημα του θανατου".

και το παθα πανω απο 20 φορες σ ολο το γκεημ.

:haha::haha::clap:

ρε λεμε σε ασχετα σημεια.

περτατουσα με του χουραφ και μπαμ νεκρος.

λες και στραμπουληξε κανενα αστραγαλο και ψωφαγε.

τι γκαρντποστς,τι "καλυβακια",βουνα και λαγκαδια.

εχω παλι ειχα πετυχει μια φορα ενα βραχο που περνουσα απο μεσα του :D και ενα τοιχο σε ενα κτηριο επισης (στην τελευταια πιστα).

Ακλοκάριστο τον έχεις ?

Λίγα μου φαίνονται στην ανάλυση που παίζεις τα fps

ε ναι!

Μιας και το λετε, θα δοκιμασω με τους τελευταιους drivers και θα δω.

Τους εχω κατεβασει τοσο καιρο και ολο βαριεμαι να τους βαλω :fist:

• 8 months later...

To λοιπόν ...το ξεκίνησα και γώ....κάπως αργά αλλά τι να κάνουμε...

Ερώτησις (μπορεί να έχει ξαναειπωθεί) Γιατί σε vista64 δεν φορτώνει σε fullscreen mode παρότι το έχω επιλέξει στα settings;;; H μόνη λύση είναι να πηγαίνω κάθε φορά να βγάζω/βάζω το fullscreen και apply....Tίποτα πιο μόνιμο; έχει περαστεί το patch 1.1

To λοιπόν ...το ξεκίνησα και γώ....κάπως αργά αλλά τι να κάνουμε...

Ερώτησις (μπορεί να έχει ξαναειπωθεί) Γιατί σε vista64 δεν φορτώνει σε fullscreen mode παρότι το έχω επιλέξει στα settings;;; H μόνη λύση είναι να πηγαίνω κάθε φορά να βγάζω/βάζω το fullscreen και apply....Tίποτα πιο μόνιμο; έχει περαστεί το patch 1.1

alt+enter

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.