Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

Εγιναν φορματ τα παντα..32-bit αντε γεια forever.

Επιτελους με Vista x64 Ultimate και 4GB RAM. Supeeeer.

Εiμαι ακομα στην αρχη...Καιρος να το απολαυσω...:crazy:(να χα και καμια 4870Χ2..!)

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Το τελειωσα σημερα.Οπως τα λετε ειναι ΠΟΛΥ μικρο και πολυ ευκολο so περιμενουμε για το επομενο!

yup τελος και απο μενα.. κριμα που το οπλο που σκοτωνεις το θηριο το παιρνεις στο τελος.. :whistle2:

finish.

ουτε το ΣΚ δεν "εβγαλε"!

συγνωμη παιδες αλλα εμενα μ αφησε αναμεικτα συναισθηματα.

Plus:

τρομερες εκρηξεις.καλυτερες απο το 1

η πιστα με το τρενο ειναι επος.

Psycho Vs Nomad : 1-0

Cons:

δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο το 1.

ενα χρονο τωρα θα μπορουσαν να χουν κανει λιγο tweaking στην μηχανη του.

τραγικα μικρο.

ανυπαρκτη πραγματικα ιστορια.

το game με το pc της υπογραφης-ολα στοκ- και σε αναλυση 1920Χ1200 τα βγαλε σε gamer ,αν εξαιρεσουμε παγοπιστες που απλα επαιρνε πουλους τρελους...

καθε περσυ και καλυτερα..

Για το μέγεθος θα συμφωνήσω, λίγο πιο μεγάλο το περιμέναμε όλοι...

τώρα για την μηχανή που λες, εδω δεν μάσησαν να το βγάλουν περύσι που η top κάρτα ήταν η 8800ultra, τωρα στο Warhead να κάνουν tweaking που υπάρχουν τερατα οπως η 4870X2 κτλ...

άραγε ειμαι ο μονος που δεν εχει παιξει ουτε το 1ο ουτε το 2ο ? ( παιξει = τελειωσει ) :sorry:

nvidia-ακιδες @ nvidia control panel

performance/balance/quality

τι απο τα 3.

το ειχα στο quality (ειδα οτι βαζει ενα AA απο μονο του)

nvidia-ακιδες @ nvidia control panel

performance/balance/quality

τι απο τα 3.

το ειχα στο quality (ειδα οτι βαζει ενα AA απο μονο του)

Let the 3d application decide.

άραγε ειμαι ο μονος που δεν εχει παιξει ουτε το 1ο ουτε το 2ο ? ( παιξει = τελειωσει ) :sorry:

Και γω μαζί σου ....ούτε το 1ο ούτε το 2ο ....ελέω ανάλυσης οθόνης 1900χ1200 και κάρτας γραφικών 4850...περιμένω κάτι καλύτερο για να τρέξει όπως εγώ θέλω και πρέπει (very high με κανένα realistic enhancements mod) χωρίς σπασίματα -κολλήματα.

με την X2 τρεχει ανετοτατα στα 1920χ1200 και ειδικα σε gamer κραταει πολυ καλα φρειμς καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου...

να μου πεις τωρα πρεπει να χρεωθεις 400+ καρτα γραφικων?...αυτο ειναι ενα αλλο ζητημα..

παντως το warhead ειναι εξαιρετικοτατο...η δε μουσικη του και γενικοτερα η ολη ατμοσφαιρα που επικρατει...καποιες στιγμες νοιωθεις σαν πρωταγωνιστης σε μπλοκμπαστερ sci fi ταινια..

"η πιστα με το τρενο ειναι επος." +1000

Αυτο ειναι οτι πιο τελειο εχουν δει τα ματια μου 36 χρονια τωρα.

Μενεις απλα χαζος.. Αντε γεια !

finish.

ουτε το ΣΚ δεν "εβγαλε"!

συγνωμη παιδες αλλα εμενα μ αφησε αναμεικτα συναισθηματα.

Plus:

τρομερες εκρηξεις.καλυτερες απο το 1

η πιστα με το τρενο ειναι επος.

Psycho Vs Nomad : 1-0

Cons:

δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο το 1.

ενα χρονο τωρα θα μπορουσαν να χουν κανει λιγο tweaking στην μηχανη του.

τραγικα μικρο.

ανυπαρκτη πραγματικα ιστορια.

το game με το pc της υπογραφης-ολα στοκ- και σε αναλυση 1920Χ1200 τα βγαλε σε gamer ,αν εξαιρεσουμε παγοπιστες που απλα επαιρνε πουλους τρελους...

καθε περσυ και καλυτερα..

+10!

"η πιστα με το τρενο ειναι επος." +1000

Αυτο ειναι οτι πιο τελειο εχουν δει τα ματια μου 36 χρονια τωρα.

Μενεις απλα χαζος.. Αντε γεια !

Εγω στην συγκεκριμενη lagαρα ολιγον τι, και με ξενερωσε :unsure:

Θα την ξαναπαιξω σε Mainstream και θα σας πω :hehe:

Καλημέρα έχθες πέρασα την πίστα με το τρένο, πράγματικα έκαναν καλή δουλειά...Το game πάντως παίζεται και σε enthusiast με μικρότερες κάρτες...Παίζω με core 2duo 8500@4.35ghz

ati 4870@835/1140 και είχα στην πίστα με το τρένο ~30fps στις άλλες βλέπω και παράπανω. Αλλά νομίζω το μυστικό είναι τα win, έχω ta server 2008 32bit που είναι πούπουλο!!!

παντως το warhead ειναι εξαιρετικοτατο...η δε μουσικη του και γενικοτερα η ολη ατμοσφαιρα που επικρατει...καποιες στιγμες νοιωθεις σαν πρωταγωνιστης σε μπλοκμπαστερ sci fi ταινια..

Αυτο ξανα πες το ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.